Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
29 Ocak 2014 Çarşamba

ANKET LİSTESİ EĞİTİM PAKETİ İNDİR

12:24


Kullanıcılardan gelen talepler dogrultusunda yeni anket doldur para kazan siteleri Anket listesi eğitim paketine eklenip eğitim paketi sürekli geliştirilmekte. Anket Listesi Kitabı 78 sayfadır ve şu anda 214 tane anket doldurarak para kazanacağınız firmanin adresi bulunuyor. Bu kitapta bulunan genel bilgiler sizin ücretsiz olarak üye olabileceğiniz anket şirketlerin listesini ele almaktadır. Önceden kitap içerisinde 250 üzerinde şirket ismi karışık bir şekilde yer almaktayken sonraki yapılan güncellemeler sonucun da hem sizlere kolaylık olması açısından hem de hızlı bir şekilde para kazanmanız açısından en çok kazandıran, en popüler şirketler özellikle seçilerek düzenli ve sıralı bir liste oluşturuldu.
Elbette çok güzel bir liste hazırlanmış biz bunu öneriyoruz fakat aklınızda sadece bir liste alıyormuşsunuz gibi bir düşünce olmasın. Hatta bu liste sadece bir bonus olarak veriliyor. Anket listesi temelde bir eğitim paketi. Hangi sitelere nasıl kayıt olunmalı ve profil bilgilerini nasıl doldurmalı, proxy ayarları gibi pek çok ayrıntı ele alınmış.
Anket listesi eğitim paketinde kitabında en az 200′ün üzerinde anket doldurma sitesinin adresine ulaşmanız mümkün. Sitenin girişindeki sloganda 75$’lık anketler alabileceğiniz iddia edilse de, bu nitelikteki anketlerin yeni başlayanlara gönderilmediğini söyleyebiliriz. Fakat 5$ ile 25$ arasında anketler sıklıkla gelmektedir.
Dünya’nın bir numaralı ücretsiz üye olabileceğiniz araştırma şirketlerinin adreslerine erişebilirsiniz. Bu işten para kazanmaya başlamak için böyle bir kitap almak şart değildir fakat bu denli etkili bir liste oluşturmak açıkçası çok zaman alacaktır. Hangi şirketin daha fazla kazandırdığını anlamak için hepsini tek tek denemek oldukça meziyetli bir iş. Bu sebeple anket listesi eğitim paketi işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.
Eğitim paketinde sadece firmların adresleri değil, en çok kazandıran firmaların üyelik aşamalarıda resimli görsel meteryallerle anlatılıyor ve daha sık, daha yüksek ücretli anketler alabilmek için bazı tüyolar veriliyor. Bu eğitim paketi her online anketörün elinin altında olması gereken bir e-kitap. En önemlisi de şirketlerin profil sayfalarını otomatik bir şekilde doldurabilmeniz için size küçük bir program hediye ediliyor. Bu programa önceden eklediğiniz profil bilgilerini tek tıklama ile yeni kayıt olduğunuz sitelere aktarabilirsiniz. Bu işte en sıkıcı durumun profil sayfalarını doldurmak olduğunu düşününce, böyle bir kolaylık size zaman tasarrufu sağlayabilir. Bu zamanınızı anketleri doldurarak kullanabilirsiniz.indir
Doldurduğunuz her anket başına 5 ile 75 dolar arasında kazanç sağlayabilmeniz hiç de zor değil. Size özel olarak gönderilen anketler ve anket sitelerine e-mail adresinizden ulaşabilirsiniz. Anketleri doldururken bir yandan da kazanmaya başlayın. Emeğinizin karşılığını paypal üzerinden banka hesabınıza yada çek olarak alabilirsiniz. Biz genellikle paypal üzerinden ödeme yapan anket sitelerini öneriyoruz. Anket şirketlerinin bir kısmı ödemeleri çek ile yapmakta bir kısmı ise paypal kullanıyor. Anket listesi eğitim paketindeki top 10 listesi ile başlamanız önerilir. Bu şirketler yazarı tarafından denenmiş ve en iyi kazanç sağlayabileceğiniz şirketler olarak sıralanmıştır.
Bu eğitim paketi içerisinde sadece anket şirketleri yer almıyor. Bu işe başlarken size gerekli olan tüm bilgiler de bu e-kitap içerisin de yer almakta. Yabancı dildeki şirketlerin anketlerine katılmak için bazı öneriler ve sıkça sorulan soruların cevaplarıda verilmekte. Yani yeni başlayanlar için tatmin edici bir klavuz diyebiliriz. Bir çok sorunuzun cevabını Anket listesi ekibine sorabilirsiniz.
İnternette online olarak anket doldurarak para kazanma işi günden güne popüler olmakta ve hatta bu popülarite artmakta. Bu popülarite’nin artmasında ki en büyük etkenlerden bir tanesi internetten anket doldurma işinin, internetten para kazanma yolları arasında en kolay ve tecrübe istemeyen, online olmanın yeterli olduğu bir kazanç kapısı olmasıdır. Kitapta önerilen şirketlerin hepsine üye olmak zorunda değilsiniz. 25–30 tanesine üye olmanız ilk etapta size güzel kazanç sağlayabilir.
Bu anketler de en düşük ücret 4-5 dolardır. Evde boş zamanı çok olan kişiler için anket doldurarak para kazanma işi kaçırılmayacak bir fırsat. Özellikle evde oturan hanımlar için iyi bir ek gelir imkanı sağlamaktadır.
Bu sistem ile kazanç sağlama durumu Avrupa’da uzun zamandan beri işlemekte. Yani bu yeni bir para kazanma yolu değil. Türkiye genelinde İngilizce kullanım alanı çok düşük olduğu için pek kimsenin haberi olmuyor bu durumdan. Biraz araştırma yaptığınızda bu sitelerin pek çoğunun Türkçe destek bile vermekte olduğunu görebilirsiniz.
Sitelerin kontrol panellerinde ve üyeliklerinde İngilizce kullanılmakta ama bazı şirketlerde anketlere başladığınız aşamada size diliniz sorulmakta. Size gönderilen anketler de buradaki dil seçiminize göre yapılıyor. İnternetten anket doldurarak para kazanma işini tam zamanlı olarak çalışan, mesleği edinmiş insanların sayısı öyle küçümsenecek kadar az da değil. Bu anket sitelerinin en iyileri yukarıda bahsettiğimiz eğitim kitabının içerisinde yer almakta. Anket listesi eğitim paketini edindikten sonra günlük ortalama 45–50 dolar kazanmak sizin elinizde. Günümüzde isim yapmış olan büyük markaların %61’i internetten doldurulan anketleri değerlendirmekte. Anket sonuçları diğer basın araçlarından daha üst seviyede tutulmakta. Çünkü firmalar bu sonuçlara göre ilerlemektedir.
Bu türde ki kuruluşlar araştırma projelerine hemen hemen 2,5 milyar doların üstünde yatırım yapmaktalar.
* Evde oturduğu yerden ek gelir sağlamak isteyenler için harika bir fırsattır.
* Eğitim paketi içerisinde yapılan güncellemeler anında üyelerin mail adreslerinde yollanıyor ve bunun için herhangi bir ek ücret de talep edilmiyor.
* Eğitim+Danışmanlık+Anket sitelerinin Listesi 45 TL olarak ücretlendirilmiş. Bu dijital bir e-kitaptır. Fiziksel bir kitap değildir. Bu sebeple satın alma sonrasında anında bilgisayarınıza indirip araştırmalara anında dahil olabilirsiniz.İNDİR

Anket Listesi Eğitim Paketi ile Ne Kadar Kazanırım?

Bu sorunun cevabı tamamen size, boş zamanınıza ve performansınıza bağlı olarak değişiklik göstermekte. Ne kadar çok site üyeliği o kadar çok mail ve o kadar çok kazanç demektir. Bu kitap içerisinde bulunan sitelere yapacağınız üyelikler ile size ait olan e-mail adresinize gönderilecek olan anketler doğru orantılı olarak çalışmaktadır. Ne kadar anket doldurursanız o kadar çok kazanırsınız.
İlk yapmanız gereken günde kaç anket sitesine kayıt olabileceğinizi, kaç anket doldurabileceğinizi kendinizce cevaplamak olmalı. Anket Sitelerine üye olurken sabırlı olun ve sakin davranın. Profiliniz bilgileriniz hatalı veya eksik olmasın. Eğitim paketi içerisinde bu konu ile ilgili de örnekler yer almaktadır. Aksi bir durum anında yada bir sorun ile karşılaştığınız anda resmi sitenin iletişim sayfasından her zaman yardım istemeniz de size sunulan bir başka kolaylıktır. Pakete ödeyeceğiniz ücreti de ilk bir kaç ankette çıkarırsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster