Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
20 Temmuz 2013 Cumartesi

Evde Ek İş Cüzdan Yapma

14:43

Evde gelirinize katkı sağlamak amacıyla çok farklı iş fırsatı bulunuyor. Mandal, dantel, boncuk ve diğer ek işlerin yanında cüzdan işide bulunuyor. Evinizde farklı yollar ile cüzdanlar yaparak bu iş sayesinde para kazanabileceksiniz. İster deri ister bez veya daha farklı araçlar ile cüzdan yapabilirsiniz.

Dikme ve daha farklı işlemler ile ortaya harika cüzdanlar çıkaracaksınız. Birbirinden güzel cüzdanlar yapabileceksiniz. Yurdumuzda farklı şehirlerde farklı işverenler evlere ek iş olarak cüzdan işi vermekte. Bu sayede bir çok kişide gelir elde etmekte.  Sizde bu işveren firmalar ile anlaşarak işi evinize alabilirsiniz. İster işi tek başınıza yapın isterseniz ise bir ekip olarak bu işi yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Twitterden Para Kazanma Yolları başlıklı makalemizde internetten para kazanma, tweet at kazan ve twitter para kazanma hakkında bilgiler verilmektedir.


View the original article here

1 yorum:

  1. Bu tür cüzdanlardan buypasa.comda görmüştüm bu cüzdanlar hem ucuz olmasının yanında kullanışlı olmasıyla dikkat çekmektedir.

    YanıtlaSil

 
Footer'ı Göster