Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
26 Temmuz 2013 Cuma

İnternette Grafikerlik Yapmak

13:40

Photoshop. Illustrator gibi tasarım programlarını çok iyi kullanabiliyor ve çok iyi tasarımlar yapıyorsanız bu işten kazanç sağlayabilirsiniz. Nasıl mı olacak? Bazı forumlarda örnek tasarımlarınızı göstererek bir konu açabilir ve sizi bulmalarını sağlayabilirsiniz. Bunun yanında iş veren firmalar ile de anlaşabilirsiniz. Eğer grafikerlik işini yapabiliyorsanız sizde bu işten internet üzerinden para kazanmaya başlayabilirsiniz.



İnternet üzerinden para kazanma fikirlerinden biri olan iş sizleri bekliyor. İnternet üzerinden yeteneklerinizi göstererek harika tasarımlar yapabilirsiniz. Bu işi daha fazla ilerletir ve daha iyi tasarımlar yaparsanız daha fazla kazanabileceksiniz. Harika bir iş fırsatı sizleri bekliyor. İster resimler ister videolar ve daha fazlası. Birçok programı kullanarak bu işi yapabiliriniz. Photoshop, Illustrator,Corel Draw ve diğer programlar ile bu işi yapabileceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Evde Ek İş Etiket İşi başlıklı makalemizde Ek İş, Etiket ve Etiket İşi hakkında bilgiler verilmektedir.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster