Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
2 Mayıs 2013 Perşembe

6 ay doğum izni yılan hikayesine döndü!

06:37
Memurhaber.com - Doğum iznine ayrılacak anneler ve doğum izninin bitmesine sadece sayılı günler kalan anneler bu soruya cevap arıyor. Doğum izni ne zaman 6 ay olacak? Bu konu hakkında hala çalışmaların cevam ettiğini belirten yetkililer hala sessiz...

Sitemize yüzlerce anne ve doğum iznine ayrılan anne adayı mail yollayarak başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmak üzere hükümetten sağlıklı bir açıklama bekliyor...


Biz de memurhaber.com  olarak annelerin bu sesini kamuoyuna duyurmaya ve elimizden geldiğince duyurmaya çalışacağız....


FATMA ŞAHİN EN SON NE DEMİŞTİ?


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kadın istihdamının arttırılması, doğum izni süreleri ve esnek çalışma modeli konusunda konuştu. 'Aile Ve İş Yaşantısı Uyumu Paketi ' içerinde olan doğum izninin esnetilmesi konusunda bilgiler veren Bakan Şahin, kesin bir tarih vermeyerek bahar aylarını işaret etti.


'ALT YAPIYI KURMAYA ÇALIŞIYORUZ'


Hazırlanan uyum paketi çerçevesinde bütün dünya örneklerinin masaya yatırıldığını ifade eden Bakan Şahin, 'Burada en önemli şey 'M ' dediğimiz noktayı başaranlardır. Mesela Fransa. Kadın bebeği olduktan sonra doğum iznine – süt iznine ayrıldı daha sonra ise bıraktığı yere geri döndü. Bunu başaran ülkeler bu işi iyi yönetiyor demektir ' dedi. Türkiye 'de ise kadının işi bıraktıktan sonra geri dönüşünün çok zor olduğunu ifade eden Bakan Şahin, 'Biz şu anda kadının geri dönüşünü sağlayacak sistemin alt yapısını kurmaya çalışıyoruz ' diye ekledi.


'UYUM PAKETİ BEKLENECEK'


Yapılan çalışmalarda önemli olan bir diğer noktanın ise 'denge ' olduğunu kaydeden Bakan Şahin, 'Siz sürekli kadına izin verdiğini zaman bu sefer kadını istihdamdan uzaklaştırıyorsunuz. Kadının rekabet etme gücünü azaltıyorsunuz. Bunlarını hepsinin iyi dengelenmesi gerekir ' şeklinde konuştu. Uyum paketinin Mayıs ayında tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Bakan Şahin, kadın istihdamının arttırılması ve esnek çalışma modelinde olduğu gibi doğum izninin esnetilmesi konusunda da kesin bir tarih vermeyerek bahar aylarını işaret etti.


BU KONUDA MEMURHABER.COM OKURLARI NE DİYOR?



YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLA


* 44 Sayfa Yeni Başlayanlar için digital Döküman


* Adım Adım Yazitörlük nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları

*Site açımı,reklamlar-reklam yerleşimi

* Kolay basit anlaşılır anlatım diliyle sunum

* Videolu Anlatımlar

* Taktikler

* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus

*Ücretsiz güncellemeler

*Anında para kazanmaya başlayabileceğiniz

ekstra bir kazanç sistemi - Yeni Bonus



Merhabalar Ben Fatma..
Yazitör Olarak Çalışmak gerçekten çok kazançlı.Ben başka bir iş yapmıyorum 3 tane çocuğum var ev hanımıyım. Yazitör Bilgilerini edindikten sonra eğitim setinde anlatılanları uygulamave kazanmaya başladım.İlk başlarda merak ve öğrenme heyecanından dolayı günde 3-4 saat internette vaktimi geçiriyordum ama şimdi günde ortalama yarım saat -1 saat yazı yazarak gelir elde ediyorum.Dekontumuda en sonki Kasım 2012 dekontumu sizinle paylaşıyorum.Şimdi kafam çok rahhat aylık düzenli bir şekilde gelirim var ve hergün zorunluluk olarak çalışmak durumunda değilim bazı günler hiç interneti bile açmıyorum sonuçta kendi işimi yapıyorum.Yazı yazarak evden bu kadar kazanç sağlamak gerçekten çok güzel bir iş. Başka bir işte çalışsam zaten aldığımın bir kısmı kozmetik, yol parası kıyafet v.s. gidecek bu şekilde hem masrafım az oluyorhem iyi kazanıyorum. Bazı arkadaşlarım da çalıştıkları iş yerlerinde boş vakitlerinde fırsat buldukça bu işi yapıyor ve iyi kazanıyorlar. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim.Yazitörle tanışmak gerçekten bir şans.”

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster