Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
1 Mayıs 2013 Çarşamba

Goomass Nasıl Sipariş Verilir Ve Ödeme Onaylatılır [Resimli Anlatım]

16:26

   Goomass eğitim setini almak isteyen birçok arkadaşın,  ödemeyi yaptıktan sonra ''Goomass eğitimi hala gelmedi'' demesi üzerine ''Goomass Nasıl Sipariş verilir ve  Ödeme Onaylatılır'' adında bir yazı yazmaya karar verdim.  Bu yazı bu durumdaki arkadaşlar için kesin çözüm olacağını söyleyebilirim.


İlk olarak ödeme şeçeneklerimize bakalım. Üç adet ödeme seçeneğimiz bulunuyor. Bu ödeme seçeneklerine göz atalım. İlk olarak  Buraya tıklayarak Goomass eğitim kitinin sitesine gidiyoruz. Ve sitede satın al butonun tıklayarak ödeme sayfasına giriyoruz.


Önemli NOT: Goomass eğitim kitini sipariş verdikten sonra kesinlikle sipariş numaranızı  ile '' ''0 850 224 66 99'' [Hafta İçi 09:30 - 17:30] telefon numaralarını bir yere kayıt edin. Goomass eğitim setinin gelmemesi veya benzeri bir durum ile karşılaştığınızda bu numaradan yardım alabilirsiniz. Buna ek olarak  ödeme ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Goomass.web.tr iletişim sayfasında [ İletişim Sayfasına Git ]derdinizi anlatırsanız yardımcı olurum. Sonra para gönderme işlemini hafta sonu yaptıysanız ödemenizin geç onaylanabilir. Bu durum için aceleci davranmamanızı tavsiye ederim. Eğer ödemeyi doğru yaptıysanız kesinlikle Goomass'a sahip olabileceğınızı garanti ederim.


Goomass Eğitim Seti Ödeme Metodları;


  Kredi Kartı ile Ödeme: Kart ile ödeme yolu en sorunsuz, zahmetsiz ve hızlı ödeme metodudur. Çünkü ödemenizi onaylatmak için herhangi bir yeri arayıp veya mail atmanız gerekmez. Sistem hemen ödemeyi onaylamaktadır. Gecenin 3-4 olsa bile.  Ve  ödemeniz onaylandıktan kısa süre  sonra ödeme yaparken girdiğiniz mail adresinize size özel Goomass indirme linki ve id, şifreniz yollanır.   Ayrıca kredi kartı şifrem vs. çalınır diye korkan arkadaşlar için şunu belirtmek isterim ki, Goomass eğitim kitinin ödeme sayfası comodo güvenlik sertifikası ile şifrelenmektedir. Yani kart bilgileriniz üçüncü bir kişinin eline geçmeden direk banka sistemine en güvenilir yol ile iletilir. Banka görevlisi bile bilmez.  Bu ödeme sayfasında kart ile ödeme yapmak aynı bir bankamatiğe kartınızı sokup işlem yapmanız ile eş değerdir. Hiçbir farkı yoktur.  Ayrıca kredi kartına 2 ile 12 taksit arasında da Goomass eğitim kitine sahip olabilme imkanınız da bulunmaktadır. Gittigidiyor, Trendyol, Markafoni tarzı alışveriş siteleride bu güvenli ödeme sisteminde yararlanmaktadır. Eğer bankmatik kartınız veya kredi kartınız var ise  tavsiyem ilk bu  ödeme metodundan yararlanmanızdan yanadır.


Havale/ Eft İle Ödeme:  Ptt veya atmlerden ödeme yapabildiğiniz bir yöntemdir. Genelde bu yöntem için Ptt sistemi kullanılır. Ptt ile saat 9 ile 10  14 ile 15 arasında ödeme yapmaya gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü Ptt'de bazen  30 dakika sırada bekleyebiliyorsunuz. Goomass havale, hesap numarasını öğrenmek için BURAYA tıklayarak Goomass'ın resmi sayfasına gidiyoruz. Sayfada şimdi ala tıklayarak ödeme sayfasına giriyoruz. Havale ile ödemek istiyorumu seçiyoruz. Ve sayfada bizden istenen bilgileri doldurduktan sonra bize para yatırabileceğimiz bankalar ve hesap numaraları gösteriyor.


    Havale ile ödemeyi düşünen arkadaşlara Ptt'de sıra beklememeleri için kredi kartsız atmden nasıl para yatıracağınızı resimli bir şekilde aşağıda anlatacağım. Kredi kartsız atmden 5 dakikada paranızı yatırabilirsiniz. Bankada hesabınız olmasada kartsız işlem ile para yatırabiliyorsunuz.  Bildiğiniz gibi atmler 7-24 açık olduğu için gecenin bir vaktinde dahi bu işlem ile para yatırabilirsiniz. İlk olarak Goomass eğitim kitini atm olarak sadece Garanti bankası ve Finansbank atmsi ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 


    Ben Bu işlemi Garanti Bankası Atmsi üerinden anlatıcam. Hazır Garanti Bankası internet üzerinden demoda sunmuşken size RESİMLİ bir şekilde gösterebilirim.

18 yaşını doldurmuş tc kimlik numarası [ Eğer yaşınız tutmuyorsa annenizin, babanızın veya arkadaşınızın isminede sipariş verebilirsiniz)Goomass ödeme sayfasında girdiğimiz cep telefonu numarasıSon olarak Goomass ödeme sayfasında verilen Garanti bankası şube kodu, hesap numarasıdır.

İlk olarak buraya tıklayarak garanti bankası demosuna giriyoruz.







Şube kodu, hesap numarası ve tutarı girdikten sonra GİRİŞ tuşuna basıp devam ediyoruz.







Not: Demo biraz eski. Atmlere küçük değişiklikler var. Ama hiçbiri kafa karıştırır nitelikte değildir. Resimde anlattıklarımı demoda 2-3 kez uyguladın mı tamamdır. Son olarak atmde bilgileri girerken çok uzun süre beklemeyin.


Paypal ile Ödeme: Ülkemizde paypal kullanan insan sayısı fazla değil. Zaten kullanan insanda paypal ile nasıl ödeyeceğini biliyordur. Onun için paypal kısmını atlıyorum. Zaten benim tavsiyem ilk iki yöntemden yanadır. Paypal ile ödeyen insan pek olmadığı için sorun çıkma olasılığı vardır.


Goomass eğitim seti alırken kesinlikle sipariş numarasını ile ''0 850 224 66 99 '' [Hafta İçi 09:30 - 17:30] telefon numaraları bir yerde yazılı bulunsun. Ve havale ile ödeme yapanlara ek olarak hesap numarası ve şube kodunu doğru yazdıklarına emin olsunlar. Bunları yaptığınız taktirde Goomass sipariş onaylama sürecinde sıkıntı çekmeyeceğinizi garanti ederim.  İyi günler.


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster