Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
2 Mayıs 2013 Perşembe

Goomass Full İndir, Rapidshare, Netload, Turbobit Download

06:54

  Goomass bedava indir, goomass full indir aramalarının çoğalması üzerine bu yazıyı hazırlamaya karar verdim. Bildiğin gibi Goomass'a 98 tl vererek ücretli bir şekilde sahip olabiliyorsun. Bu tamamen yasal ve helal olan yöntem. Ve benim tavsiye ettiğim yöntemdir.  Diğer yöntem ise Goomass crack veya full indir yöntemi. Bu yöntem de tamamen illegal olan ( yasal olmayan) kısaca bedavacıların yöntemidir. Eğer bu yazıyı okuyorsan sen bedavacı olanlardansın. Gerçekten ülkemizin insanı bir şeyleri bedavadan sahip olmayı çok seviyor. Şuna açıklık getirelim. Goomass'a bedavadan sahip olmaya çalışmak bir dükkandan hırsızlık yapmakla veya bir eve gizlice girip bir şeyler yürütmekten hiçbir farkı yoktur. Yani sen Goomass'a bedava sahip olmaya çalışarak bu sorumluluğu üzerine almış durumundasın.


  Bildiğin gibi Goomass'a bedava sahip olmak için bir ücretli üyelik id ve şifreye ihtiyaç duyulmaktadır. Yani Goomass İNDİR din diyelim. Goomass'a girmek için parayla alınmış id ve pw de olması lazım. Bildiğin gibi ülkemizin insanları parayla aldığı bir şeyi bedavadan paylaşmayı sevmez. Onun için Goomass'ı bedavadan indirmen gerçekten zor. Hadi Goomass id ve pwyede sahip olduğunu varsayalım. Bunu Goomass yazarlarının kısa bir sürede anlaması çok kolay. Buda bedava sahip olduğun üyeliğin patlaması anlamına geliyor. Olan parayla Goomass'ı alan insana oluyor. Tabi birazda sana.  Umarım anlatabilmişimdir. Paralı üyelik alıp paylaşmayı genelde yurtdışındaki insanlar çok yapıyor. Onlardan durumları iyi olduğu için sanırım :) Herneyse konuya dönecek olursak Goomass rapidshare, netload.in, fileswap, hotfile, turbobit, letitbit gibi dosya indirme sitelerinde de bulamazsın. Çünkü Goomass yazarları Goomass'ı kendi sunucularından barındırıyor. Onun için hiç denk gelmemişsindir. Anlayacağın güvenlik sıkı. Size sadece şunu söyleyim. Goomass gerçekten 98 tl verip almaya değecek bir eğitim. Yani alırsam param boşa gider diye düşünmeyin. Belki ben satış ortaklığından para kazandığım için böyle geliyor da olabilir. Belki sen kazanamayabilirsin. Onun iyi düşün kararını ver. Eğer başara bileceğini düşünüyorsan Goomass'ı yasal olan yoldan elde etmeni tavsiye ederim. Eğer Goomass'ı almak istiyorsan şu sayfada anlattıklarımı incelemeni öneririm.


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster