Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
31 Mart 2013 Pazar

Goomass Kiti ‘nin Öğrettiği Meslek Satış Ortaklığı

02:08

Goomass Kiti ‘nin sürekli satış ortaklığını en iyi öğreten eğitim olduğunu söyleyip duruyorum.Ama dikkat ettim ki Goomass Kiti hakkında yapılması gereken bütün incelemeleri yapmışım.Ancak satış ortaklığı ile ilgili hiç bir bilgi vermemişim.Bu yazımda sana bugünün ve geleceğin en iyi mesleği arasında gösterilen ve benim de içinde bulunduğum bu meslek satış ortaklığı hakkında bilgi vereceğim.


Bu yazımda Goomass Kiti ‘nin satış ortaklığını nasıl öğrettiğini, satış ortaklığını yaparken nelere ihtiyacın olduğunu ve Goomass Kiti ‘nin bu ihtiyacın olan eğitimlerden hangisine yer verdiğini inceleyeceğim.Ayrıca satış ortaklığı ile internetten ne kadar para kazanabileceğini, bu kazandığın paranın sana nasıl ödeneceğini, vergi açısından bir sıkıntı yaşayıp yaşamayacağını da anlatacağım.


Satış ortaklığı dediğim mesleğin, daha önce araştırmadıysan eğer sana yabancı geldiğinin farkındayım.Bu nedenle en baştan sana bu işi anlatma gereği duyuyorum.

Goomass Kiti ile internetten düzenli bir şekilde para kazanmaya bugün başlayabilirsin!


Satış ortaklığı Dünya ‘nın en eski mesleklerinden birisi.Belki zaman içerisinde bu işin yapıldığı alanlar değişmiş olabilir ya da daha modern bir anlayış içinde ilerlemekte olabilir.Ama bilmen gereken şey bu mesleğin eski ve köklü bir meslek olduğu.Ben bu mesleğe komisyonculuk diyorum.


Goomass Kiti ‘nin öğrettiği meslek olan satış ortaklığında komisyonculuk mesleğinin nasıl yapıldığını öğrenirsin.İşin sana ait olmayan ürünleri satarak komisyon kazanmak olduğundan dolayı hiç bir sermayeye ihtiyacın yoktur.

Goomass Kiti ‘nin öğrettiği meslek olarak “satış ortaklığı” ile para kazanman için hiç bir ek sermayeye gerek yoktur.


Başlangıçta yukarıdaki grafik sana karışık gelebilir.Fakat satış ortaklığının çok basit bir mantığı vardır.


Senin olmayan ürünü insanlara önerirsin.Bu ürünleri insanlara önermek için bir şirket kurmana ya da bir vergi numarası sahip olmana gerek yoktur.Eğer ürünü önerdiğin kişi ürünü satın alırsa ürün üzerinden komisyon kazanırsın.Kazandığın paralar banka hesabına yatar.Sen de gider çekersin.

Bütün işlem bu kadar.İnternetten para kazanılmaz diye düşünmeni istemem.Çünkü bu iş ticaret.Yani bir alım-satın söz konusu.Ticaretin olduğu her yerde çok para kazanmak mümkündür.Dikkat etmeni istediğim nokta Dünya ‘da en çok para kazanan insanların genellikle ticaret yapan insanlar olduğudur.


Sen de bu işi öğrenerek ticaret yapacaksın.Ve ticaretin olduğu yerde, kazanacağın para ulaşacağın insan kadardır.Fakat endişelenme! Ulaşabileceğin milyonlarca insan olduğunu bil.Eğer Goomass Kiti ‘nde öğrendiklerini uygularsan bunu bileceksin.

Hemen bugün başlayabilirsin!


Goomass Kiti satış ortaklığı ile para kazanmayı öğretir ve para kazandığın yer sadece internettir.Yani ihtiyacın olan şey sadece bir bilgisayar ve internet.Bir de banka hesap numaran olması gerektiğini unutmamalıyım.


Avrupa ‘da artık bu işi telefondan yapıyorlar.Ama şimdilik bu iş Türkiye ‘de yeni yeni gelişmekte.Yani şimdilik telefon ile para kazanma işini bu anlatımıma dahil etmiyorum.Onun için Türkiye ‘nin biraz daha zamanı var.


Ayrıca satış ortaklığı ile ilgili sana söyleyebileceğim bir şey daha var.Daha sonra bu işten ne kadar kazanacacağını, kazanabileceğini anlatmalıyım.


Avrupa ‘da başlayan bir iş her zaman yıllar sonra Türkiye ‘ye gelir.Ve yeni gelen bu işi yapmaya başlayanlar ve bir süre yapanlar çok iyi para kazanırlar.Kazanmaya başlarlar.Buna en iyi örnek Grupon. Hadi sana fırsatlar sunan web sitesi.Bu iş yıllar önce Avrupa ‘da vardı.Türkiye ‘de de ortaya çıkartıldığında bu işi yapanlar, argo tabirle köşelik olmayı başardılar.


Satış ortaklığı mesleğini de ben öyle görüyorum.Bundan en geç 3 yıl sonra bu işi yapmaya devam edenler, köşelik olmayı başaracaklar.O yüzden seni de zaman geç olmadan bu işe girmeni tavsiye ediyorum.


Açıkça söylemem gerekir ki ne kadar çok çalışırsan o kadar çok kazanabilirsin.Goomass Kiti ‘nde anlatılan her şey senin daha çok kazanman için hazırlanmış.Ve Goomass Kiti ‘nden öğrendiklerimle ben de her gün bir önceki güne nazaran daha çok kazanıyorum.Ama kısaca kazanç tablosunu incelemek gerekirse;

Goomass Kiti ‘nden Öğrendiklerinle Ne Kadar Kazanabilirsin?


1 satıştan kazanacağın tutar yaklaşık 21 dolardır.Günlük 1 satış yapmayı başarabilirsen şayet (Goomass Kiti ‘nden öğrendiklerinle çok daha fazla satış yaparsın) aylık 588 dolar para kazanabilirsin.Ve emin ol günlük yapabileceğin 5 satışı bile bir süre sonra otomatikleştirirsin.Ve bilgisayar başında vaktini bu işe ayırman günlük 2 saati geçmez.


Bundan daha önceki yazılarımda da bahsetmiştim.Goomass Kiti ‘nde internetten para kazanmaya hemen bugün başlaman için gerekli her şey var.


Satış ortaklığının 2 çeşit yapılışı vardır.Ya bir web sitesi kurarsın bir çiftçi olursun ya da reklam verirsin bir avcı olursun.Mükemmel web sitelerini yarım saat içinde kurman için Web Site Kurma Rehberi var.Ya da mükemmel reklamlar oluşturabilmen için Reklam Rehberi var.Bunlardan Goomass Kiti ‘nin Bonusları Detaylı İncelemeleri başlıklı yazımda bahsetmiştim.


Eğer Goomass Kiti ‘ne bugün sahip olmak istersen buraya tıklayarak Goomass Kiti ‘nin resmi sayfasına gidebilirsin.Ya da senin için bir diğer seçenek Goomass Kiti hakkında yazdığım incelemeleri okuyup daha çok fikir sahibi olmak.Sırasıyla incelemen için aşağıdaki başlıklara tıklayabilirsin.

Goomass Kiti Yazılı EğitimleriGoomass Kiti Video EğitimiGoomass Kiti BonuslarıGoomass Kiti Kullanıcı YorumlarıGoomass Kiti Güvenilir mi?

Bol kazanç dileklerimle…



 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster