Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
29 Mart 2013 Cuma

Goomass Sana Yatarak Para Kazandıracak!Çünkü Goomass…

11:18
Goomass sana başlıkta da belirttiğim gibi yatarak para kazandıracak.Fakat Goomass ‘ın elbette ki bazı şartları var;
Günde 1-2 saat bilgisayara ayırabilecek boş vaktin olmalı.Goomass ‘ın sana senin tabirinle yatarak benim tabirimle ise internetten para kazandırması için biraz sabırlı olman gerek.Google ‘da arama yapabilecek, ya da bir web sitesine üye olabilecek bilgisayar,internet birikiminin olması gerek.
Eğer bu şartları sağladığına inanıyorsan Goomass ‘ın sana internetten para kazanmayı öğretmemesi için hiç bir sebep yok.Çünkü burada bu yazıyı okuduğuna göre her gün 12 saat fiziksel olarak çalışmaya yönelik birisi değilsin.Ya da evde olman için bazı sebeplerin var!


Evet Goomass kendi evini sadece bilgisayarını kullanarak bir ofise çevirebilme şansı veriyor.Peki bu nasıl mümkün olabilir? Sadece internet bağlantısıyla internetten günde 100 TL, ayda 3000 TL nasıl para kazanabilirsin ki?

Bunu bir başkasına söylediğinde muhtemelen sana gülecekler.Hadi be ordan diyecekler…Fakat Goomass ‘ın eşsiz desteğiyle banka hesabına paralar ilk yatmaya başladığında, evine çekler gelmeye başladığında; “Bunu nasıl başardın?” diyecekler buna emin ol.Öncelikle benim yazdıklarımın doğruluğunu kanıtlamak için Goomass ‘ın kazanç kanıtlarını sana göstereyim.

(buraya tıkla incele)
Goomass kazanç kanıtlarından bir örnek…
Goomass kazanç kanıtlarından bir örnek daha…

Dünya fiziksel ticaretinin internete yöneldiği bu zamanlarda internetten para kazanan insanlara şaşırmamak, yalandır bu kardeşim dememek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü artık neredeyse herkes internetten alışveriş yapıyor.Belki annelerimiz babalarımız bile…Televizyon reklamları artık internet sitelerine girmeniz için sizi yönlendiriyor.Her yerde fırsatlar var.Sürekli kampanyalar düzenleniyor ve fiyatlar internette çok daha ucuz!Bu ucuzluğun sebepleri de;
Ürün sahipleri çok yüksek reklam ücretleri ödemiyorlar.Dükkan kirası vb. maliyetler yok.İnsanlara ulaşmak çok daha kolay.Ürün sahibi ayrı, aracı ayrı komisyon koymuyor.
Böylece internetten alışveriş yapmak herkesin gözüne daha iyi bir alternatif gibi gözüküyor.İşte Goomass size internetten alışveriş yapan insanları yönlendirerek internetten para kazanmayı öğretecek.Yani satış ortaklığını…
Satış ortaklığı sistemini anlatan tablo

Ürün sahiplerinin daha çok satış yapabilmeleri için ürünlerini satacak insanlara vardır.Bu insanlara satış ortağı ya da affiliate marketer adı verilir.Goomass size bugünün ve geleceğin mesleği olan satış ortaklığı (affiliate marketing) i öğretir.O kadar sistematik bir şekilde öğretir ki günde en az 100 TL kazanırsınız.Bu da ayda 3.000 lira yapar ki bu neredeyse bir devlet memuru maaşından çok daha fazla.

Peki siz Goomass ile kazanmaya hazır mısınız?
Henüz hazır değilsenburaya tıklayarak Goomass hakkında yazdığım detaylı inceleme yazımı okuyabilirsin.Eğer hazırsan, seni tebrik ederim! Buraya tıklayarak Goomass resmi sayfasına giderek, gerekeni yapabilirsin.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster