Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
2 Eylül 2014 Salı

AVEA’dan Online Alışveriş Sitelerinden %30′a Varan İndirim Kampanyası

08:37


Mobil iletişim firmalarından AVEA, online alışveriş siteleri ile yaptığı anlaşmalarla abonelerine yılsonuna kadar interntten yapacakları alışverişlerde çeşitli indirimler sağlıyor. Kampanyadan TTNET ve Türk Telekom ev telefonu kullanıcıları da faydalanabiliyor. Kampanya detayları reklam videosunun altında yer alıyor.



Cemile Abla,


Bir de başımıza online alışveriş çıktı. Oğlan son model televizyon istiyor tık alıyor. Hanım kıyafet, ayakkabı, parfüm, koltuk, çiçek istiyor tık alıyor. Ben de fiyatlarda bir tık indirim istiyorum abla.


Avealılar şimdi online alışverişte de kazanıyor. Altıncı Cadde, Çiçek Sepeti, eBebek, EnModa, Hızlı Al, Markafoni, MissPera ve Zizigo‘da %30'a varan indirimler AVEAlıları bekliyor. Eee ne de olsa AVAEA her yerde kazandırır.


Kampanya 31 Aralık’a kadar geçerlidir. Kampanya koşulları ve teklifleri değişiklik gösterebilir. AVEA müşterileri MARKA adını 5060'a; Türk Telekom ev telefonu müşterilerini MARKA boşluk başında sıfır olmadan alan koduyla EV TELEFONU NUMARASI’nı 6616'ya, TTNET müşterileri MARKA boşluk TC KİMLİK NO’larını 6606'ya SMS göndererek kampanyaya katılabilecektir.


Kampanyadan yararlanmak için öncelikle aşağıdan kampanya koşullarını inceleyiniz. Aşağıdaki site isimlerine tıklayıp alışveriş sitelerine ücretsiz üye oalbilrisiniz. Bazı siteler üyelik anında ücretsiz hediye çeki de verebilmektedir.


Altıncı Cadde 140 TL alışverişe 40 TL indirim. Sms için marka Kodu: ALTINCICADDE
Çiçek Sepeti Tüm Ürünlerde %30 İndirim. Sms için marka Kodu: CICEKSEPETI
eBebek 200 TL alışverişe anında 40 TL indirim. Sms için marka Kodu: EBEBEK
EnModa 120 TL alışverişe anında 40 TL indirim. Sms için marka Kodu: ENMODA
Hızlı Al 250 TL ve alışverişe 25 TL indirim. Sms için marka Kodu: HIZLIAL
Lidyana Tüm takılarda %30 indirim. Sms için marka Kodu: LIDYANA
Markafoni 120 TL alışverişe anında 30 TL indirim. Sms için marka Kodu: MARKAFONI
MissPera 100TL alışverişe 20TL indirim ve bedava kargo. Sms için marka Kodu: MISSPERA
Zizigo %25 indirim ve bedava kargo. Sms için marka Kodu: ZIZIGO


Markafoni ve Zizigo kampanyaları Türk Telekom müşterileri için geçerli değildir. EnModa ve Markafoni kampanyaları TTNET müşterileri için 15 Aralık 2012'ye kadar geçerlidir. 5060, 6616 ve 6606'ya gönderilen smsler 1 standart SMS’le ücretlendirilir. Avea SMS fiyatlarında meydana gelebilecek değişiklikleri ansıtma hakkına sahiptir. Avea, Türk Telekomünikasyon A.Ş., TTNET ve markaların, kampanyaları usulüne uygun şeklinde duyurmak şartıyla değişiklik yapma hakkına sahiptir.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster