Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
2 Eylül 2014 Salı

HostGator Dünyanın Sonu Promosyonunda %75e Varan İndirimler!

11:56


21 Aralık 2012 Maya Takviminin bittiği gün ve kıyametin beklendiği bir gün olarak lanse edildi ve baya gündem yarattı. Kitap yazarlarına, TV programcıalrına ve film yapımcı ve oyuncualrına da iyi para kazandırdı. Şimdi para kazanma sırası sizde.


En popüler yabancı web hosting firması HostGator‘dan kıyamet günü promosyonunda %50 ile %75 arasında indirimler oalcak. Daha önce Hostgator Web Hosting Paketlerinde %50 Kara Cuma İndirimi ve HostGator’dan %50 İndirimli Hosting Paketleri Siber Pazartesi’de! konularında duyurduğumuz özelliklerde web hosting paketleri bu sefer gün boyu %50 indirimli ve bir kaç saatlik kısa süreli bir zaman da %75 indirimli olacak.


Geçen kampanyadan faydalanıp HostGator‘dan %50 indirimle 3 yıllık webhosting paketi almamış olsam kesinlikle bu kampanyada %75'lik indirimi takip ederdim.


Kampanya başladığında HostGator web sitesinde yeni bir tasarım sizi bekliyor olacak ve herhangi bir HostGator kupon kodu girmenize gerek kalmadan bu indirimlerden faydalanabileceksiniz.


HostGator‘un sadece bir gün boyunca sürecek ‘The End Of The World Sale’ (Dünyann Sonu) kampanyası sadece yeni müşteriler için geçerli olacağından mevcut müşteriler bu kampanyadan faydalanamıyor fakat bir tanıdığınızın adına katılıp bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Hesabınızın aktif olması için ödemeyi o kişinin kredi kartı yada paypal hesabıyla yapmanız ve kimlik fotokopisi emaille göndermeniz gerekecektir. Kredi kartının son dört hanesinin görülüyor olması gerekiyor ve sadece ön kısmını tarayıcıdan taratıp ilk 12 hanesini kapatarak gönderebilirsiniz yada PayPal hesabınız ile ödeme yapabilirsiniz. Böylece kredi kartını taratıp göndermenize gerek kalmaz. Mevcut üyelerin bu kampanyadan faydalanabilmesi için eski hosting hesaplarını kapatmamaları ve ilave paket almaları gerektiğinden dediğim gibi bir tanıdığınızın adına katılmanızda fayda var. Zaten ikinci bir hosting paketine gerek yok bir tek hosting paketi yeterince işinizi görecektir.


Hostgator firması genellikle limitsiz özelliklerde hosting planları sunmaktadır. Yerli hosting firmaları gibi 25 MB, 500MB ve 1 GB web alanı kapasiteli gibi boy boy hosting paketleri çıkartmayı tercih etmiyor. Genellikle bir çok özelliği içeren Hostgator paketleri limitsiz web alanı, limitsiz trafik, limitsiz veritabanı, limitsiz email vb özlliklerle dikkat çekiyor. Tüm özelliklere HostGator Shared Hosting Paketlerinin Özellikleri Nelerdir? konusundan ulaşabilirsiniz.


En çok tercih edilen Hosting paketi Hostgator Baby paketidir. Normal ücreti aylık 9,95$ olan bu hosting paketine bir yıla kadar alırsanız aylık 4,98$ ödemeniz yeterli olacaktır. Fakat uzun süre boyunca web hosting paketi kullanmayı düşünen biriyseniz üç yıllık baby paketi tercih etmeniz durumunda tek seferde 143,10$ (256,15 TL) ödeyerek aylık hosting maliyetinizi 3,98$a düşürebilirsiniz. %75'lik indirime denk gelirseniz bu rakamların da yarısnı ödersiniz.


Hostgator indirim kuponları yenileme döneminde geçerli olmadığından yeni bir paket almak yerine indirimli paketi uzun süre kullanabilmek için bütçeniz de uygunsa üç yıllık paketi tercih ediniz. Eğer İngilizce sorunu nedeniyle Hostgator Hosting planlarını nasıl alacağınızı bilmiyorsanız Dünya Devi Hostgator’dan İlk Ay Ücretsiz Hosting (Resimli Türkçe Anlatım) konusundan yardım alabilirsiniz.


Eğer bu yazıyı fark ettiğinizde geç kalmışsanız yani 24 Kasım 2012 sabah 06:45'ten sonra fark ettiğiniz için indirim kuponunu kaçırmışsanız Web Hosting Paketleri ve Hosting Tavsiyelerim konusundan Hostgator Baby planı ile aynı özelliklere sahip üstelik alan adınızı da hediye eden aynı kalitede başka firmanın hosting paketleri için %50 indirim kuponuna ve kayıt işlemlerinin resimli olarak anlatıldığı sayfaya ulaşabilirsiniz.


Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum yazarak bildirebilirsiniz.

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster