Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
13 Ocak 2013 Pazar

GOMASS KİTİ İNCELEMESİ GÜNCEL

07:14
İnternetten Para Kazanma
İnternetten para kazanmak mümkün mü? Kimler internetten para kazanabilir? Evinizin konforunda bir bilgisayar ve internetle yüksek gelir elde edebilir misiniz? Bu soruların tamamına vereceğim cevap EVET.
Peki bunu nasıl başarabilirsiniz? Böyle bir iş yapmak için bilgisayar mühendisi yada internet uzmanı olmanıza gerek yoktur. Şu anda internette az sayıda insanın kullandığı ve yüksek kazançlar elde ettiği satış ortaklığı sistemi bulunmaktadır. Satış ortaklığı sistemleri sayesinde kısa zamanda zengin olan bu insanlar neler yapıyor? Bu iş % 100 yasal mı?
Burada artık sizi bazı kararlar vermeye davet ediyorum. Bu işi öğrenmek için zaman ayırabilir misiniz? Bir haftanızı bu işi öğrenmeye ayırın. Satış ortaklığı sistemlerinin işleyiş mantığını,kimseyle yüz yüze görüşmeden sadece Facebook, Twitter gibi ücretsiz siteleri kullanarak nasıl para kazanacağınızı öğrenin.
Günce kaç saatinizi Facebook veya Twitter gibi sitelerde harcıyorsunuz. Bu zamanınızın bir kısmını kendi internet işinizi geliştirmek için harcarsanız tahmin bile edemeyeceğiniz paralar kazanabilirsiniz.

Evde oturarak internetten çalışmak sıradaki ekonomik patlama mı?

Şu anda var olan işiniz yada mesleğinizi öğrenmeniz ne kadar zamanınızı aldı? Bu işi yapabilmek için hangi eğitimlere katıldınız ve hangi okulları bitirdiniz? Peki internetten para kazanma işini öğrenmek için ne kadar zaman harcamanız gerektiğini biliyor musunuz?
Size hemen söyleyeyim. İlk bir hafta içerisinde işi öğrenirsiniz, ikinci hafta artık uzmanlaşmaya başlarsınız. İkinci hafta sonunda ilk ödemelerinizi almaya başlarsınız. Bir ay sonunda ise şu anki işinizden aldığınızı maaşın üzerinde bir ek gelir elde etmeye başlarsınız.
İnternetten para kazanma işi yani bahsettiğimiz satış ortaklığı işini yapmak çok basittir fakat nasıl yapacağınızı bildiğiniz zaman. Öğrenmek çok kolaydır fakat bunu gerçekten istemeli ve kendinizi vermelisiniz. Basit bir ifade ile internetten para kazanabilmek için okuma yazma biliyor olmak tek yeterli vasıftır diyebilirim. Eğer ilk bir hafta içerisinde bu işi nasıl yapmanız gerektiği ile ilgili eğitimleri okur ve hemen uygulamaya geçirirseniz ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz.
Sizlere bu işi sıfırdan başlayıp henüz beşinci ayında 37.000 TL para kazanan Cüneyt ve Orçun kardeşlerden bahsetmek istiyorum. İkisi de bilgisayar mühendisi yada internet uzmanı değillerdi. 1 yıl önce satış ortaklığı işi ile ilgili bir yazıyı internette görüp okudular ve bu işi yapmaya başladılar. İnternetten para kazanmaya başladıkları zaman satış ortaklığı sistemlerinin tüm ayrıntılarını ve sır gibi bilinen gerçeklerini öğrendiler. Şu anda ayda on binlerce lira para kazanmaktadırlar.
Tüm bu süreç boyunca öğrendikleri her şeyi bir eğitim seti haline getirdiler ve bizlere sundular. İngilizce olarak pek çok kaynak bulunmakta fakat Türkçe olarak sınırlı kaynak bulunmakta. Ben gerek İngilizce gerekse de Türkçe pek çok kaynağı incelediğim zaman şunu çok net söyleyebilirim ki Cüneyt ve Orçun’un bu iş için hazırladıkları eğitim tek kelimeyle kusursuz.
Para Kazanma Yolları

Goomass – İnternetten Para Kazanma Kiti

Hazırladıkları Goomass – İnternetten Para Kazanma Kiti sıfırdan bir internet kullanıcısının internetten para kazanma işini nasıl adım adım kurması gerektiğini çok anlaşılır bir dil ile sunmaktadır. Bana devamlı ne yapmam gerekiyor, internetten nasıl para kazanılır gibi sorular geliyor. Artık herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir eğitim bulunduğu için gerçekten çok mutluyum. Sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum.
Cüneyt ve Orçun’un internetten para kazanma işlerinin gelişim sürecini incelemenizde fayda bulunmaktadır. Kendileri gelirlerini dekontlarla, çeklerle ve kazanç ekranlarıyla ispatlamaktadır. Sadece 5 dakikanızı kendiniz için ayırıp sitelerini incelemenizi istiyorum. Buna pişman olmayacaksınız..
Para Kazanmanın Kolay Yolları

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster