Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
1 Ocak 2013 Salı

Goomass Xticaret Eğitimi

09:03
Goomass Xticaret Eğitimi

Goomass için hazırlanan xticaret eğitimini ayrıntılı olarak ele alalım.

    Xticaret Türkçe ürünlerin bulunduğu yerli bir affiliate ağıdır.  Ve Türkiye'deki yüzlerce ürün sahibinin ürünlerini eklediği bir  platform. Ayrıca şuan için 45 bin civarında üyesi bulunmaktadır. Üye sayısına bakarak bile xticaretin büyük bir sistem olduğunu anlayabilirsin. Affiliate sisteminin nasıl işlediğini anladığında hem ürün sahibi için hemde ürünü pazarlayan için ne kadar kazançlı bir iş  olduğunu öğreneceksin. Eğer Affiliate Marketing hakkında bilgin yoksa parantez içindeki linkten detaylı bilgi alabilirsin. [Affiliate Marketing Nedir]

 Bildiğin gibi Affiliate Marketing’de hem yerli hem de yabancı ürünleri satarak para kazanabiliyorsun. Ayrıca Goomass  yanında olduğu sürece yabancı ürünleri satabilmek için İngilizce bilgisine pek ihtiyaç duymayacaksın. Çünkü ingilizce bilmeden  ingilizce ürünlerin satabilme taktiğinide öğretiyor. Fakat satış ortaklığı işine yeni başlayan birinin kendi dilinde işi öğrenip, pekiştirmesi daha mantıklı, kolay ve kısa zaman almaktadır. Ben de dahil olmak üzere bütün affiliate işinden para kazananlar affiliate marketing'in ilk önce kendi dilinde öğrenilmesi gerektiği söylemektedir.

Goomass yazarları bu durumu göze alarak Xticaret eğitimini oluşturmuşlardır.  Şunu da söylemek isterim ki, xticaret affiliate ağında en çok para kazanan insanlar Goomass’ın yazarlarıdır. Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak Goomassîn kendi dalında en iyi olduğunu ve eğitimin kalitesini daha rahat anlayabilirsin. Buna göre  Goomass xticaret eğitiminde kullanıcılarına  öğretecekleri diğer affiliate eğitimlerine göre daha ayrıntılı ve açıklayıcı olduğu kesin.

-Xticaret nedir, nasıl çalışır    -Kaliteli ürün seçimi- Çok Satış Getirecek Makale Nasıl Yazılmalıdır- Ürünün tanıtımının nerede paylaşılması gerektiğini- Sayfada çerez çalıştırma- Ürüne giden ziyaretçilerin takip ve analizi nasıl yapılmalı   Ürün tanıtımının ve pazarlamasının nasıl ve nerede yapılması gerektiğiGibi  28 Konu , 100 sayfa(12 Punto yazı boyutu) ve görsel eğitim videodan oluşmaktadır.

   Goomass’ın en güzel yanı sürekli güncelleniyor olması.  Xticarette yenilik olduğunda veya affiliate sisteminde yenilikler olduğunda düzene göre yeni eğitimler eklenmektedir. Goomass eğitimlerde resimli anlatımların yanında videolu anlatımları da kullanması kullanıcıların başarısız olma şansını bir hayli azaltmaktadır.  Yapamadığın, anlayamadığın bir bölüm olduğunda bir daha izleyebilir yada Goomass destek sisteminden yrdım alabilirsin.

   Şunu sana söyleyebilirim ki sadece Xticareti kullanarak  yıllık 20.000 ve 100.000 tl kazanan insanlar bulunmaktadır. Ve bu durumu göz önünde bulundurduğumuzda xticarette en çok para kazanan insanlardan satış ortaklığı  eğitimi almak, öğrenmek gayet tatmin edici, güven verici olmalı. Goomass kesinlikle denenmesi gereken bir eğitim. Bu tavsiyeyi deneyen ve bu işten para kazanan biri olarak söylüyorum. Goomass Xticaret yazımın sonuna geldim.

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster