Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
1 Ocak 2013 Salı

Goomass Auto Twitter Eğitimi

16:44
Goomass Auto Twitter Eğitimi

  Bu yazımda Goomass’ın Auto Twitter Eğitimi’nden bahsedeceğim. İlk olarak Auto Twitter eğitimi  Goomass’ın yanında bonus olarak verilmektedir. Eğitimin önemine değinmek gerekirse bildiğin gibi ülkemizde Facebook, Twitter gibi sosyal medya siteleri oldukça sık kullanılmaktadır. Bu kadar sık kullanılması sosyal medyayı inanılmaz bir para kaynağına, pazar alanına dönüştürmektedir. Ülkemizde ve dünyad Facebook üzerinden zenginlik derecesinde para kazanan insanlar bulunmaktadır. Gelişmiş ülkelerde bulunan insanların çoğu alışverişini internet üzerinden yapmaktadır. Nedeni daha çeşitli ürün, ucuz ürün ve mağaza, dükkan dolaşmadan kısaca yorulmadan kapıya kadar ürünün gelmesi. Son zamanlarda ülkemizde de internetten alışveriş yapan insan sayısı oldukça hızlı artmaktadır. Hatta söylenenlere göre 3-5 yıla ülkenin %50-60’ı alışverişini internetten yapacakmış. Zaten Goomass Auto Twitter eğitimi  ile hem yerli insanına hem de yabancılara Twitter aracılığıyla nasıl ürün satacağını öğretmektedir. Hiçbir İngilizce ve teknik bilgin olmasına gerek yok. Goomass’ın Auto Twitter eğitiminin amacı kullanıcılarına farklı pazar alanlarını kullanarak kazançlarını  çoğaltıp  otomatikleştirmeyi öğretmektedir. Eğitimin adından da anlayabileceğin gibi Twitter üzerinde otomatik bir sistem oluşturarak  bilgisayar başında olmadığın vakitte bile para kazanabiliyorsun. Ülkemizde bulunan Affiliate eğitimlerinde Twitter üzerine para kazanma eğitimi pek öğretilmemekte, bahsedilmemektedir. Sanırım en büyük nedeni Twitter’dan nasıl para kazanacaklarını bilmemekten kaynaklanıyor. Bu nedenle Goomass bu açığı görüp  rakiplerinin birkaç adım önüne geçmiştir.

 Goomass Auto Twitter eğitimi gayet anlaşılır ve resimli bir şekilde kullanıcıya neler yapılması gerektiğini ayrıntıya girerek resimli bir şekilde anlatmaktadır. Ülkemizde sadece Twitter, Facebook gibi Affiliate işinin bir bölümünü anlatan eğitimler varken Goomass Affiliate Marketing’in içinde bulunan bütün bölümlerini anlaşılır, resimli ve videolu bir şekilde anlatmaktadır. Bunun göstergesi olarak Goomass Auto Twitter eğitimini örnek gösterebilirim. Gerçekçi olmak gerekirse  Goomass’ı tavsiye etmek için bir neden daha oluşmuş bulunmaktadır. Türkçe affiliate marketing eğitimi arıyorsan veya bu satış ortaklığı işine  girmeyi düşünüyorsan Goomass'dan kalitelisini bulamazsın. Türkiye'deki iyi para kazanan affiliatelerin görüşeride bu yöndedir. Kendimde denediğim ve para kazandığım için kesinlikle denenmesi gereken bir ek gelir kaynağı. Böylelikle Goomass Auto Twitter Eğitimi yazımın sonuna geldim.

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster