Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
7 Nisan 2013 Pazar

Goomass ‘ın Bonusları Üzerine Detaylı İnceleme

09:23

Goomass ‘ın bonuslarını inceleyeceğim bu yazımda Goomass ‘ın diğer eğitimleri hakkında bilgi sahibi değilsen önce Goomass İnternetten Para Kazanmak İçin Neler Sunuyor? başlıklı yazımı okumanı tavsiye ederim.Bu yazımda inceleyeceğim bonuslar en az Goomass tarafından standart olarak sunulan eğitimler kadar dikkat çekici ve bir o kadar da başarılı.

Bu eğitim içerisinde 6 farklı ve birbirinden değerli bonuslar var.


Bu bonuslar yandaki resimde de gördüğünüz üzere;

Auto TwitterEn İyi Satış Sayfası ŞablonuJoomla Rehberi ve SEOWordPress Rehberi ve SEOProfesyonel Adwords Kampanyası ÖrneğiWeb Site Kurma Rehberi

Eğer Goomass ‘ın içerisindeki yazılı eğitimleri incelediysen Amazon Associates eğitiminin varlığından haberdarsındır.Auto Twitter eğitimi Amazon ‘un sunduğu satış ortaklığı eğitimine fayda sağlamak için Goomass tarafından sunuluyor.


Peki bu eğitim ne işimize yarayacak?


Twitter ‘ın günlük tekil ziyaretçi sayısı 22 milyonun üzerinde, sürekli olarak trendler Twitter ‘da yükselişte ve ne kadar fazla tweet atarsanız o kadar takipçi ediniyorsunuz!


Sana şöyle söyleyeyim Amazon ‘a eklenen her ürünün Twitter hesabına otomatik olarak nasıl tweetleneceğini düşün! Ve yapacağın satışları az biraz tahmin et? Her gün Twitter ‘a düzenli olarak giren 22 milyon farklı insan var ve elbette ki bunlar bazı şeyleri satın alacaklar.Neden sen satmayasın ki?


İşte Goomass ‘ın Auto Twitter eğitimi sana bu konuda yardımcı olacak!Daha fazla satış için bu eğitim sana her imkanı sağlıyor!


En iyi satış sayfası şablonunu sana göstermem ne yazık ki mümkün değil.Eğer ki gösterirsem yasal olarak ben zan altında kalırım.Goomass ‘ın TC. Kültür Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından tamamen tescili alınmıştır.Telif belgesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsin.


Bu bonusla mükemmel satışlar yapabileceğinden emin olabilirsin.Hiç bir şekilde kodlama bilgisine gerek yok, bilgisayar kullanmak konusunda uzman olmana gerek yok! Sadece düzenlemeleri yap ve satışlarının tadını çıkart.Bu şablon uzmanlar tarafından kodlanmış bir şablon olmakla beraber, satışı en üstte tutabilmek için renk uyumu en iyi seviyede olup, görsellerin yeri mükemmel dizayn edilmiştir.



Artık bir web sitesine sahip olmak için binlerce lirayı gözden çıkartma devri gerçekten çok gerilerde kaldı.Bu zamanlarda hiç bir kod bilgisine sahip olmadan mükemmel web siteleri yapabiliyorsun, blog sayfalarını en iyi şekilde dizayn edebiliyorsun.Ve dediğim gibi bunları yapabilmen için hiç bir kod bilgisine sahip olman gerek yok.Sadece nasıl kullanıldığını bil yeter.Goomass ‘ın bonuslarından Joomla Rehberi de işte bunun gibi…Hiç bir kod bilgisine sahip olmadan nasıl mükemmel bir web sayfasına sahip olabileceğini öğretecek.


Joomla ile oluşturulmuş web sitelerine çok kolay düzenlemeler yapabilirsin.İyisi mi yaptığın web siteleri mükemmel görünür, binlerce lira verilmiş bir web sitesi gibidir.Buraya tıklayarak Goomass ‘ın Joomla eğitimi ile yarım saat içerisinde yapabileceğin bir web sitesini görebilirsin.


Evet bunu gerçekten yarım saat içerisinde yapabileceksin!Hemen buraya tıklayarak Goomass ‘ı incele.Böyle mükemmel satış sitelerini Goomass ‘ı satın aldıktan sonra kendin yap.

Buraya tıklayarak günde 100 TL kazanmaya hemen başla!


Goomass ‘ın bonuslarından bir diğeri olan WordPress Rehberi ve SEO ‘da aynen yukarıdaki başlıkta bahsettiğim gibi mükemmel web siteleri oluşturmanız için biçilmiş kaftandır.Maddeler halinde sıralamakta fayda görüyorum;

Üstün bir bilgisayar bilgisine sahip olmak zorunda değilsin.Karışık kodlama bilgilerine ihtiyacın yoktur.Goomass ‘ın WordPress rehberinden faydalanarak yapacağın her web sitesi mükemmel görünür.Google ‘da üst sıralara çıkmak ve daha çok satış yapmak için kendine gereken her şeyi bilirsin ve uygularsın!Geriye kalan tek şey kazandığın paraları izlemektir.

Buraya tıklayarak Goomass ‘ın bu bonusundan faydalanarak yapabileceğin web sitesini görebilirsin.Ne kadar mükemmel göründüğünün farkındasın değil mi?


>>Hemen buraya tıkla ve sadece bu mükemmel bonuslarla bile günde 100+ TL kazamaya bugün başla<<


Goomass ‘ın yazılı eğitimleriyle her gün bir çok satış yapabilirsin.Bir de bunu Google ‘ın reklam ağı Adwords ‘ü kullanarak yaptığını düşün! Her gün onlarca satış yapman kaçınılmaz.Aşağıda senin için günlük satışına bağlı aylık kazancını gösteren grafiği sunuyorum.



Goomass ‘ın Adwords kampanya örneği ile ihtiyacın olan her türlü örneği çok rahat bir şekilde bulup, pratikte uygulayabilceksin.

Buraya tıklayarak günde 100 TL kazanmaya hemen başla!


Goomass ‘ın 6. ve son bonusu “Web Site Kurma Rehberi” yine çok işinize yarayacak bonuslardan birisi.Bu bonus içerisinde yeni başlayanlar dan tutun da ileri düzey kullanıcıların dahil öğreneceği çok şey var.En temel seviyelerden de bahsedilmiş Goomass içerisinde en ileri düzey ihtiyacınıza olacak şeylerden de.


Müstakbel affiliate marketer (satış ortağı) Goomass sana satış ortaklığı sürecinin en başından en ileri seviyelerine kadar yardımına koşacak bir baş ucu kitabı.Uzun satış ortaklığı tecrübelerim olduğu halde hala Goomass ‘ı açıp bir şeyler öğreniyorum.Bu yazımda Goomass ‘ın sadece bonuslarından bahsettim sana.Umuyorum ki Goomass ‘ın bonuslarına yönelik yazdığım bu yazı senin için faydalı olmuştur.Şimdi kendin için en doğru olan kararı verebilirsin.Önünde 2 seçenek var aslında;

Kredi kartı borçları, evde boş boş oturma ya da yetinilemeyen asgari ücretle, maaşlarla hayatına devam edersin.Bugün Goomass ‘ı edinerek hayatına yeni bir soluk katarsın. (Buraya tıkla) Hayatını bugün değiştirmek için Goomass ‘ı edin.Tebrikler!


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster