Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
13 Nisan 2013 Cumartesi

Neden Goomass?

22:48
Piyasada o kadar Affiliate eğitimi varken neden Goomass’ı tercih etmeliyim diyen arkadaşların okuması gereken bir yazı. Aklında hiçbir soru işareti kalmayacak.

   Bildiğin gibi yeni öğrenilen iş insana zor gelir. Ve aklında bir çok soru oluşur. Bu soruları işi bilen tecrübeli birine sormak ister. Fakat gel gör ki Türkiye’deki Affiliate eğitimi yapan insanlar eğitimi yapar bırakır. Ne soru cevaplar ne yardım eder. Zaten bir Affiliate eğitimi kaliteli yapan en önemli kısmı yardım destek sistemidir. Başlıktan da anlaşılacağın gibi Türkiye’deki Affiliate eğitimleri arasında en iyi desteği Goomass vermektedir. Bu cevabı deneyen biri olarak söylüyorum.

   Yanlış duymadın. Ülkemizde hiçbir Affiliate eğitiminin bahsetmediği konuları ele alan eğitimler Goomass’da mevcut. Çünkü diğer ürün sahipleri bu konulardan ( Twitter, Amazon,joomla reh..vs) para kazanamadığı için bu konuları bilmediği için anlatmamaktadır. Sende Goomass ile affiliatenin her ayrıntısını öğrenerek kazançlarını katlayabilirsin.

   Bir eğitimi resimli anlatımıyla mı daha iyi anlarsın yoksa videoda gördüklerini uygulayarak mı daha kolay anlarsın? Elbette video ile daha iyi anlarsın. Yapman gereken videoda ne yapıyosa onu yapman. Goomass bu durumun farkında olarak işi çok iyi kavraman için çeşitli videolar hazırlamıştır. Böylelikle Affiliate’yi daha çabuk kavrayıp hatasız yola koyulabilirsin. Ülkemizdeki videolu eğitimi bulun nadir affiliate eğitimlerinden biri Goomass’dır. Bu konuya çok önem vermeni öneririm. Benim için gerçekten önemli bir cevap.

   Başlıktan da anladığın gibi Dünya’da ve ülkemizde çok az sayıda Affiliatenin bildiği teknikler bulunmaktadır. Bu teknikler sayesinde 1 kazanıyorken kazancınızı 2’ye 3’e rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Ülkemizdeki Affiliate uzmanlarının bilmediği ve öğrenmek için Goomas’ı aldığını göz önüne alırsak oldukça değerli stratejiler olduğunu anlayabilirsin.Şahsen benim bile bilmediğim birçok konu vardı. Öğrenmem iyi oldu. 

   Ülkemizdeki çoğu Affiliate eğitimi satış ortaklığı ve Adwords’ü yarım yamalak anlatır. Ve gerisi sal gitsin şeklinde bırakır. Fakat Goomass bu konuda oldukça profesyonel bir yaklaşımla Affiliate işinde karşılaşabileceğin her konuyu(seo, wordpress, joomla…) ele alıp oldukça ayrıntılı bir şekilde anlatmıştır. Bu konunun oldukça önemli olduğunu söyleyebilirim. Kara verirken bu konuyu kesinlikle göz önünde tutmalısın.

   Türkiye'deki en iyi  affilate eğitimlerini inceledim. Topu topu 10-20 sayfa taş çatlasa 30 sayfalık eğitimler, affiliate işinin üstünden genel olarak geçerek bahsetmektedir. Ve bu eğitimler utanmadan fiyatını Goomass ile aynı tutmaktadır. Goomass’ın bütün eğitimlerini toplarsak tam 500-700 sayfa çıkar. Tabi bonusları ve videolu anlatımları saymıyorum bile. Ülkemizdeki Affiliate uzmanlarının da tavsiye ettiği Goomass en ayrıntılı Affiliate eğitimdir.

   Evet bu doğru, ülkemizde satış ortaklığından en çok parayı Goomass yazarları kazanıyor. Hep yabancı affiliate ağlarından hemde türkçe affiliate ağlarından en çok kazanna insanlar. Bu durumu göz önüne aldığımızda affiliate işini en iyisinden öğrenmek çok daha iyi ve mantıklı olsa olsa gerek.

   Goomass'ı tercih etmek için nedenler bunlar. Eğer bu nedenlere sallayıp diğerlerini tercih ederim diyorsan yolun açık olsun


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster