Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
30 Nisan 2013 Salı

NetPay Bilişim Hizmetleri Nedir, Kimdir

05:51

  Netpay bilişim hizmetleri nedir yazım ile karşındayım. Bu yazıda netpay nedir nasıl hizmet vermektedir gibi bilgileri seninle paylaşacağım. İlk olarak netpay bilişim hizmetlerini araştırdığın göre, ya netpay bilişim aracılığıyla ürün alacaksın yada netpay aracılığıyla ürün satacaksın. Genelde netpay bilişimi Google’de araştıranlar, bazı kullanıcıların resimli kullanıcı ödeme kanıtlarında netpay bilişim ismini gördükleri için araştırmaktadırlar. Büyük ihtimalle sende bu bahsettiğim üç bölümden birinin içinde bulunuyorsun.

  Netpay bilişim kimdir diyecek olursak xticaret.com’un markası diyebiliriz. Xticaret  ise satış ortaklığı ürünlerinin bulunduğu bir portaldır. Yani ürün sahibi ile satış ortaklarını buluşturan, aracı olan bir platform da diyebiliriz.

  Netpay bilişim ürün sahiplerine ürünlerinin daha kolay satılabilmesi için çeşitli ödeme seçenekleri ( paypal, kredi kartı ile alma, taksitli alma, ptt gibi) , güvenli ödeme sayfası (güvenlik sertifikalı sayfa) ve ürünü pazarlayabilecek binlerce satış ortağı sağlar.  

  Satış ortakları için ise  sattığı ürünün ödemesini alma garantisi, satış ortağı olabileceği geniş ürün havuzu ve kazanılan paranın vergisinin ödeme gibi seçenekler sağlamaktadır.

 Ve neypay bilişim hizmetleri bu hizmetleri karşılığında hem ürün sahibinden hem de satış ortağından %15 gibi bir pay almaktadır.

  Netpay bilişim yani xticaret ödemeleri 15 günde bir yapmaktadır. Yani bir ayda iki ödeme zamanı bulunmaktadır. Ve xticarette ayın 1 ile 17 arası birinci dönem, ayın 18 ile 31 arası da ikinci dönemdir. Netpay bilişim ilk dönem ( 1-17 ) zamanı içerisinde satılan ürünlerin kazancını diğer ayın 5 ile 8 i arasında , ikinci dönem zamanı içinde satılan ürünlerin kazancını da diğer ayın  18 ile 21 i arasında ödemektedir. Biraz karışık gelebilir. Zamanında bana da karışık gelmişti. J

  Şimdi  demin de söylediğim gibi hem satış ortağına hem de ürün sahibine ödeme alt yapısını xticaret yani net pay bilişim sağlamaktadır. Otuz gün boyunca ödenilen tüm paralar net pay bilişimin yani xticaretin banka hesabında  toplanır. Toplanan para ödeme günü geldiğinde, kazandığınız paranın içinden vergileriniz ( kazancın %10 ) çıkarılarak hesaplarınıza ödenir. İşte ödenen hesapta parayı gönderen netpay bilişim olarak görünmektedir. Ve sizden vergi için kesilen para vergi dairesine ödendiğine dair kanıtı xticaret panelinize resimli olarak eklenmektedir.

   Netpay bilişim ürünlerin sadece ödeme kısmı ile ilgilenmektedir. Ürün desteği, yardımı gibi konular ile ürün sahibi ilgilenmektedir. Bu bölüm ile beraber netpay bilişim kimdir, nedir gibi sorularınıza çözüm getirdiğimi düşünüyorum. Xticaretin yani netpay bilişimin ödeme altyapısı tamamen güvenli ve kalitelidir. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.


ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster