Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Nisan 2013 Çarşamba

Goomass Yalanı

14:18

 Öncelikle merhaba. Bu yazıda Goomass yalan mı, dolandırıcı mı, sahtekar mı  gibi birkaç konudan bahsetmek istiyorum. Hemen başlayalım. İlk olarak Goomass  2 yıl gibi bir süre önce piyasaya çıktı.  Ve Goomass ortaya çıktıktan sonra herkesin ilgisini çekti.  Çünkü bu zamana kadar çıkmış affiliate eğitimleri, hep bir bölüme odaklanmıştı. Ya Clickbank yada Xticaret gibi. Ayrıca bu sistemler hep avcı yöntemi ile para kazanmayı anlatıyorlardı. Kısaca hep sermaye gerektiren bölümler. Site kurmaymış, seoymuş bir haberlerdi. Ama Goomass piyasaya çıktığında seo, site kurma, auto Twitter, Amazon gibi affiliateyi ilgilendiren farklı eğitimler olunca herkesin ilgisini çekti haliyle.

   Fakat zamanında diğer affiliate eğitimlerini alan ve affiliate ile para kazanmak isteyen insanlar eğitimlerde verilen yarım yamalak bilgiler yüzünden para kazanamadılar. Bu insanlar bu işten para kazanamadıkları için affiliate işinin yalan olduğuna inandılar. Ve her önüne gelen affiliate sistemini kötülemeye başladılar. Bu işler yalan dolan, Goomass yalan  gibi iftiralar atmaya başladılar.

   Fakat Goomass’ın resmi sayfasında bulunan resimli ödeme kanıtları ve videoları gören insanların aklında şu şekilde bir fikir oluştu ‘’ bu işi bu adam biliyor ‘’. Zaten Goomass’ın tanıtım sayfasını gördüğünüzde ne kadar profesyonel hazırlanmış olduğunu görüyorsunuz. Bir zaman sonra Goomass kullanıcıları çok hızlı bir şekilde artmaya başladı. Ve buna karşılık ortaklıkta bir adet kötü yorum yoktu. Buda demek oluyor ki demek ‘’adam aldığı paranın hakkını vermiş’’. 

   Şahsen bende bir zaman sonra Goomass’ı inceleyen biri olarak size şunu söyleyebilirim ki gerçekten affiliate işinden para kazanmak isteyen bir insanın  bilmesi gereken herşeyi öğretmektedir. Bu yorumu 3 yıldır affiliate işiyle uğraşan ve birçok affiliate eğitimi alıp okumuş olan biri olarak söylüyorum. Gerçekten Goomass’ı almak için vereceğiniz para bu eğitim yanında az kalır bile diyebilirim.  Kısaca size Goomass’ın yalan olmadığını söyleyebilirim. Yani eğer affiliate işinden para kazanmak istiyorsanız şuan Goomass’dan daha iyi bu işi öğreten bir eğitim bulamazsınız.  Eğer Goomass’ı almayı düşünüyorsanız BURADAN resmi sayfasına ulaşabilirsiniz.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster