Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
29 Aralık 2012 Cumartesi

2013 EVDEN NASIL PARA KAZANILIR

14:28
ternetten Para Kazanma Yolları
Google kazançları kitabı,Musa Erdoğmuş tarafından yazılmış,Türkiye’nin ilk satış ortaklığı sistemini uygulamalı videolar ile anlatan kaliteli bir içeriğe sahip dijital bir e-kitap. İnternetten para kazanma ile ilgili hiçbir fikri olmayan, sıradan bir internet kullanıcısına kolaylıkla para kazandırabilecek bir kaynaktır.
musa erdogmus google kazanclari Google Kazançları Kitabı ile İnternetten Para Kazanma Yollarına Yeni Bakış!
Musa Erdoğmuş ( Satış Ortaklığı Semineri Veriyor.)
Google Kazançları ’nın temel prensibi, hiçbir teknik bilgi bilmeden, kısa bir zaman içinde Google’dan para kazanmaya başlamanızı sağlamaktır. Sistem yoğunluklu olarak Google aramalarından faydalanarak, ürün veya hizmeti internet üzerinden araştırma yapan insanlara pazarlamak ve internetten para kazanmak üzerine kurulmuştur. Google kazançları kitabın da anlatılan uygulamalar, hiç vakit kaybettirmeden, kısa zamanda internetten para kazanabileceği yöntemleri uygulamaları ve para kazanmaları için hazırlanmıştır.
Google kazançları eğitim seti ‘nin hoşuma giden tarafı ise, kullanıcılarına uygulamalı olarak sistemin nasıl çalıştığını anlatmasıdır. Uygulamalarda, sıfırdan bir kazanç sistemi oluşturuluyor, ve uygulamalı olarak görsel video destekli olarak anlatılıyor. Bu sayede kullanıcıların çok basit bir şekilde sistemi kavrayabiliyor. Eğitimler internetten para kazanma konusunda başlangıç seviyesindeki kullanıcılara göre hazırlanmış.Bu da kısa zamanda sistemin inceliklerini anlayıp hemen uygulamaya geçmenizi sağlıyor.

Google Kazançları Sahtekar mı?

Ülkemiz de çok kişi böyle projelere dolandırıcılık olarak yaklaşıyor. Bunun sebebi, internetten para kazanma konusunda 90’lı yıllarda insanların kafasına yerleşmiş olan ön yargılardır. İnsanların kafalarında oluşan soru işaretleri ve ön yargıların en büyük sebebi bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor.Bundan yıllar önce ülkemizde bazı dolandırıcıların halkımız üzerinde bıraktığı kötü sonuçlar insanımızı ‘’internetten para kazanılır mı?’’ Sorusuna itiyor. Maalesef İnsanlarımız internetten para kazanma konusunda bilgi sahibi değiller.Bu yüzden ”internetten nasıl para kazanılır?” isimli bir blog açtım.Bu konuda araştırma yapmak yerine, ‘’Bunların hepsi aynı..’’ demekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.Araştırma yapmaları gerekirken,insanlarımız kolay yolu seçip,internetten para kazanma yolları hakkında araştırma dahi yapmıyorlar.Halbuki Dünya’da milyonlarca insan internetten para kazanıyor ve ek-gelir elde ediyor.Fırsatları değerlendirmek aslında sizin elinizde,yaşadığınız kötü deneyimleri bırakıp,siz de bu işten para kazanmak için bir şeyler yapabilirsiniz. Google kazançları kitabı ‘nın resmi sitesini ziyaret edin,en azından internetten para kazanma yolları hakkında bilgi edinin.Henüz bu konuda ikna olmayan arkadaşlar için de Fatih beyin Google kazançları kitabında anlatılan pazarlama stratejilerini kullanarak, çok kısa bir sürede internetten kazandığı parayı gösteren kendi evinde çektiği amatör bir videoyu sizlere izleteceğim.Zamanınız varsa izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Google kazançlarının resmi web sitesiniz ziyaret ederek,konu ile ilgili daha detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.Resmi web sitesine ulaşmak için tıklayın.

* En son güncelleme ; Ozan Bey,bizlerle paylaştı.

google kazanclari kanit Google Kazançları Kitabı ile İnternetten Para Kazanma Yollarına Yeni Bakış!

Ozan beyin mayıs ayında ki kazanç ekranı görüntüsüdür.
Kendisi, 5 günde Google kazançları ile tam olarak 210 $ kazanmış.

Google kazanclari 2012 kazanclari Google Kazançları Kitabı ile İnternetten Para Kazanma Yollarına Yeni Bakış!

GÜNCELLEME : 20.10.2012
”Google kazançları kitabı ile 2012 yılında kazançlar hala devam ediyor mu?”
Kesinlikle,Evet!
”Bu fırsatı kaçırmamanız dileğiyle..” (Admin)
Resmi web sitesinde aynı ekranı görmek isteyenler,lütfen tıklayın.

Google Kazançları Kitabı Neler Anlatıyor?

Google kazançları eğitim seti, Google arama motorunu kullanarak, internetten nasıl para kazanacağınızı anlatan bir kaynaktır. Bu kitapta anlatılanları iyice anlayıp, aynen uyguladığınız taktirde, para kazanmaya başlayacaksınız. Hatta ilk kazançlarınız da gözlerinize bile inanamayacaksınız. Google arama motoru hem kurumsal hem de bireysel kullanıcılar için inanılmaz fırsatlar sunuyor. Tüm dünyada bu sistemler uygulanmasına rağmen, ülkemizde bu konuda çok az insan hariç, kimse bir şey bilmediği ve her kafadan bir ses çıktığı için insanların kafasında olumsuz ön yargılar oluşuyor.Aslında her birey kendisini araştırma yapsa ve birazda kendisine güvense, internetten para kazanması kaçınılmaz.İnanın gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor bir iş değil.Genç veya yaşlı 7’den 77’ye herkesin başarabileceği bir işten bahsediyorum.
Google kazançları kitabında, anlatılan sistem, 2000 ’li yılların başında Avrupa ve Amerika ‘da uygulanmaya başlamış bir sistem. Türkiye’de satış ortaklığı sistemi 3 sene önce başladı ve yeni yeni filizlenmeye başladı.Bu sistemin ülkemize bu kadar geç ulaşmasının sebebi ingilizcenin yaygın bir şekilde kullanılan bir dil olmamasıydı. Dünya üzerinde ki gelişmelerden haberimizin olmaması evrensel dil olan İngilizceyi bilmediğimiz için. Bilgisizlikte doğal olarak ön yargılara sebep oluyor.Ülkemize giren her yeni sistemin kötü olacağı düşüncesi bizleri bilgisizliğe itiyor.Bunu durdurmanın ve yeni bir hayata başlamanın zamanı geldi.Sizin ötekilerden neyiniz eksik! Siz de Google kazançları kitabı ile internetten para kazanabilirsiniz. Artık zaman kaybetmeyin.

Google Arama Motoru Nasıl Para Kazandırır?

Hepimiz Google arama motorunu kullanıyoruz. Hepimiz bilmediğimiz ve öğrenmek istediğimiz konular hakkında her gün defalarca arama yapıyoruz. Birde bunu global düşünün, Dünya ülkelerinde bulunan milyonlarca insan da bizim yaptığınızın aynısını yapıyor ve google arama motorunu kullanarak bilgiye ulaşmak istiyor. Kısaca Google üzerinden her gün ortalama 300 milyondan fazla arama yapılıyor. Google arama motoru tüm dünya ülkelerine kendi dillerinde hizmet veriyor. Google arama motoru sayesinde her gün milyonlarca ürün milyonlarca potansiyel müşteri ile buluşuyor. Buda çok büyük bir pazar demek,yani yerli yabancı milyonlarca insana ürün satabilirsiniz.
Google kazançları kitabında anlatılan sistemin mantığı burada ortaya çıkıyor. Google arama motorunu kullanarak satıcı ile müşteriyi buluşturuluyor ve bunun karşılığında eğer siz satış ortaklığı sistemine dahil iseniz ve satış sizin aracılığınızla gerçekleştiriliyorsa, satıcıdan %60 ’lara varan komisyon yani kar payı alıyorsunuz. ‘’Böyle komisyon mu olur?’’ dediğinizi duyar gibiyim. ‘’Satıcı bu kadar yüksek komisyon verirse para kazanamaz.’’ diyeceksiniz. Kazanır arkadaşlar,hem de iyi para kazanır,çünkü bu sistemle satılan ürünlerin çoğu dijital ürünler.Dijital ürünler kargo maliyeti olmayan ve fiziksel ürün olmayan ürünlerdir.Kısaca örnek verirsek,bilgisayar yazılımları,hosting hizmetleri,internet ortamında verilen kurslar ve dil eğitimleri vb. gibi aklınıza gelebilecek bir çok dijital ürün var.Bu ürünler komisyon oranları yüksek ve alıcısı da çok olan ürünlerdir.
Bu satış ortaklığı sisteminin en güzel tarafı üretici ya da müşteri ile muhatap olmuyorsunuz.Herhangi bir şekilde siz bir şeyler satmak ve web sitesi sahibi olmak zorunda değilsiniz.Satışını yaptığınız ürünler için herhangi bir garanti veya teknik destek vermenize gerek yok,çünkü biz aracıyız. Google kazançları kitabı aracılık yapacağınız ürünleri nerede bulacağınızı, hangi ürünleri seçmeniz gerektiğini,hangi ürünlerin daha çok satacağını,bu ürünlere nasıl satış ortağı olacağınız ve Google arama motoru ile bunları nasıl müşterilere sunacağınız hakkında tüm ayrıntıları 5 basit adımda anlatıyor.
Google kazançları kitabı size bir nevi internet üzerinden komisyonculuk yapmayı öğretiyor. Kitap da anlatılan yöntemler ile aracı olarak ürün sahibi ile müşteriyi nasıl bir araya getirebileceğinizi ve nasıl başarılı satış taktikleri üretebileceğinizi anlatıyor.Böyle büyük bir pazarda yer almak istiyorsanız ve internetten para kazanmak istiyorsanız Google kazançları kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.Ürünün resmi web sitesini ziyaret ederek,kullanıcıların yorumlarına ulaşabilir,ve ürün hakkında da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.Resmi web sitesini ziyaret etmek için tıklayabilirsiniz.
Google Kazançları Kitabı Neden Tercih Edilmeli?
Google kazançları, ( affiliate marketing ) yani Türkçesi satış ortaklığı sisteminin Türkiye’de yaygınlaşmasına en büyük katkısı olan ilk eğitim setidir. Google kazançları kitabı sayesinde evde iş imkanı arayan pek çok kişi satış ortaklığı konusunda kendisini geliştirmiş ve evde çalışarak ek gelir elde etmeye başlamıştır.
İnternetten para kazanma yolları konusunda yüzlerce kişiye yol göstermiş olan bu kaynak, Türkiye’de yayınlanan ilk satış ortaklığı eğitim seti olma özelliğini taşıyor. Google kazançları eğitim seti ‘nin en iyi yanı, internetten para kazanma yolları hakkında hiçbir fikriniz olmasa bile size bu işi görsel destekli örnekler ile en baştan anlatıyor olmasıdır.
Bir diğer önemli nokta ise, Google kazançları eğitim seti ‘ni hazırlayan Musa Erdoğmuş tarafından sürekli destek ve danışmanlık hizmeti verilmesidir. Eğitim seti kullanıcılarına verilen özel iletişim bilgileri sayesinde, sorun yaşadığınız her konuda Musa Erdoğmuş size yardımcı oluyor. Google kazançları eğitim seti ‘ni satın aldıktan sonra, sizinle işim bitti gibi bir tutum asla sergilenmiyor.Musa Erdoğmuş her zaman kitabının arkasında olarak çok iyi bir güven sergiliyor.
Musa Erdoğmuş , eğitim setini aldıktan sonra internetten para kazanmanız için gereken her türlü destek ve danışmanlık hizmetini veriyor.Eğitim setlerinde destek konusu çok önemli bir konudur, her türlü sorunda size yardım edecek güvenilir birisi her zaman sizi bir adım öne taşıyacaktır.
İnternette karşınıza çıkan bazı eğitim setleri danışmanlık hizmeti vermiyor ve bunun eksikliği göze çarpıyor. İnternetten para kazanmak isteyen insanlar eğitim setini aldıktan sonra kendi kaderine terk edilebiliyor. Budan dolayı internetten para kazanmak için girişimde bulunacaksanız eğitim seti konusunda seçim yaparken dikkatli olmalısınız diye düşünüyorum.
Google kazançları kitabını almayı düşünüyorsanız işin gerisi çok kolay geliyor. Aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey, kitapta anlatılan yöntemleri aynen uygulamak ve evde para kazanmanın keyfini çıkarmak. Google Kazançları Kitabı,eğitim setinde anlatılanları doğru şekilde uyguladığınız taktirde kısa bir süre sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz.Artık kendinize yeni bir sayfa açmanın sizce de zamanı gelmedi mi? Doğru karar verin,istekli olun ve başarıya ulaşın.Eviniz de ek gelir sahibi olabilirsiniz.Daha detaylı bilgiler için ve Musa bey hakkında merak ettikleriniz için,ürünün resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. İnternetten para kazanma yollarını arayan herkesin en az bir kez de olsa denemesi gereken bir yöntem olduğunu düşünüyorum.Ürünün sitesine gitmek için tıklayın.
* Musa Erdoğmuş ‘un, Clickbank Tarafından Türkiye’ ye Gönderilen İlk Çeki
( ÖZEL PAYLAŞIM )
google kazanclari sahtekar mi Google Kazançları Kitabı ile İnternetten Para Kazanma Yollarına Yeni Bakış!

NOT : Her konuda görüşleriniz ve önerileriniz için yorumlar kısmını kullanabilirsiniz.

Incoming search terms:

YORUMLAR


“Google Kazançları Kitabı ile İnternetten Para Kazanma Yollarına Yeni Bakış!” üzerine 57 düşünce

  1. admin Post author
    Merhaba,Musa beyin kitabı olan google kazançları kitabını satın almanız yoluyla kitabın içeriğinde görebileceğiniz,sadece kitap kullanıcılarına danışmanlık yaptığı mail adresinden ulaşabilirsiniz.Başka bir şekilde ulaşabileceğinizi maalesef sanmıyorum.Kimine göre bu söylediğim yol çok etik olmasa da,siz de hak vermelisiniz ki, musa bey herkesin mailine yetişemez.Bu yüzden sadece kullanıcılarına özel iletişim yolları kullanıyor.Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.iyi günler
  2. admin Post author
    Tarkan bey merhaba,öncelikle sorunuzdan anlıyorum ki,satış ortaklığı sistemini kendi çabalarınızla öğrenmeye çalışıyorsunuz.Aslında güzel bir başlangıç yapmışsınız ama şunu belirtmek isterim ki,kendi çabalarınızla öğrenmek ve bu işte uzmanlaşmak yaklaşık 1 yılınızı alır.Bu yüzden benim size nacizane tavsiyem google kazançları ürününü satın alıp,işin aslını ve sırlarını kısa süre de öğrenip,hemen uygulamaya geçmeniz yönünde olacaktır.Eğer bu şekilde bir yol izlerseniz,daha hızlı yol alır ve kısa süre de internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.
    Gelelim sorunuzun cevabına;
    Clickbank sistemine kayıt olduktan sonra marketplace kısmından ürünleri görebilirsiniz,Marketplace kısmında ki ürünlerden pazarlama statejilerinize göre bir ürün belirleyip,ürüne satış ortağı olmanız için ürünlerin yanında bulunan yeşil renkli promote kısmına tıklayabilirsiniz,açılan küçük pencereden de account nickname yazan kısma,clickbank sistemine kayıt olduğunuz nickname yani takma isminizi girip,yine yeşil renkli create butonuna tıkladığınız da satış linkinizi oluşturabilirsiniz.Herkesin anlayabilmesi için detaylı yazmaya çalıştım.Şimdiden bol kazançlar
  3. enes nişancı
    öncelikle vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim video daki abimin dediği gibi çevreme böle bişi anlatmıştım internetten para kazancam diye bana gülmüşlerdi yapamassın böle boş işlerle uğraşma demişlerdi ben sesimi çıkarmayıp içimden yapacam dedim ve hala başım dik ne kadar dalga geçselerde o yüz den bende yapabilirim diyorum ve bu eğitim kitin’den yararlanmak isterim.
    Fiyatını öğrenmek isterim makul bir fiyat olacağını da düşünüyorum saten bu yüzden fiyat’ı ne kadar bilmek isterim sorum olacak bir de bizim kredi kartımız yok bu iş yapmamız için kredi kartına ihtiyacağımız varmı umarım yoktur yok sa çok sevinirim tarafımca bir de şu sorum olacakdı mesela eğitim kitini satın aldım kapıda nakit ödeme seçeneğimiz varmı çünkü başda da belirtmiştim sorumda kredi kartımız yok umarım inşallah kapıda nakit ödeme seçenrğimiz vardır.
    Ben bilgisayar bölümü okuyorum bilgisayar dilinden çok iyi anlarım program bile yazabiliyorum küçük de olsa ilerde büyük programlarda yazacağıma inanıyorum ingilizcem iyidir baya saten ben bu işi kaç günde para kazanabilrim teşekkürler sorum bu kadar.
  4. admin Post author
    @enes nişancı
    Enes bey merhaba,yukarıda okumuş olduğunuz makalemizde ”ürün sayfasını ziyaret et” butonuna tıklayarak,ürünün resmi web sitesine ulaşabilirsiniz.Bu kısımda ürünün fiyatını ve ödeme şekillerini de görebilirsiniz.Bu üründen faydalanmak için kredi kartınızın olmasına da gerek yoktur.Kapıda ödeme konusuna gelince de,bildiğim kadarı ile böyle bir olanak yok,havale yaparak ürüne sahip olabileceğinizi biliyorum.Kusura bakmayın çok acele yazdığım için biraz karmaşık olmuş olabilir.Başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.iyi günler
    1. admin Post author
      Volkan bey merhaba,öncelikle belirtmeliyim ki bu site de sadece internetten para kazanma yollarına dair bilgileri içeren konular anlatılmaktadır.Sitemizde ismi geçen ürünlerin yazarları ile site sahibi arasında herhangi bir bağlantı yoktur.Google kazançları kitabı yazarı Musa bey ile iletişime geçmek isterseniz,ürünün resmi web sitesini ziyaret ederek veya google kazançları isimli ürünü satın alarak başlayabilirsiniz.
      Sorunuzun cevabına gelince clickbank sisteminde görmüş olduğunuz ürünleri Türkiye’ye pazarlamayacaksınız.Pazarlamak ve satışını yapmak istediğiniz ürünü seçtikten sonra hangi ülkelere pazarlamanız gerektiğini ve hangi stratejileri izlemeniz gerektiği google kazançları kitabında detaylı bir biçimde anlatılıyor.En detaylı bilgiyi kitabın içeriğinde bulabilirsiniz.Bunun yanında eğer ürünü satın alırsanız,musa bey size danışmanlıkta veriyor.Size özel bir mail adresi ile tüm sorularınızı cevaplayarak en kısa zamanda bu işten para kazanmanızı sağlıyor.Başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.Google kazançları kitabının resmi web sitesini ziyaret etmek için tıklayın
    1. admin Post author
      Sami bey,öncelikle bu almış olduğunuz satış ortaklığı linkinden bahsedelim.Bu linki internette sosyal mecralara paylaşarak veya ücretli reklam firmalarından birisiyle anlaşarak paylaşıp,bu linkten gelen satışlardan komisyon kazanabilirsiniz.Bu anlattığım aslında işin özüdür.Fakat bu kadar net ve kolay değil her şey,size de Google Kazançları kitabını önermek istiyorum.Ürün içinde tüm detaylar videolar ile anlatılmış.Ayrıca aklınıza takılan bir soruyu da,Google kazançları kitabı yazarı olan Musa bey,her daim cevaplıyor ve size yol gösteriyor.Eğer bir yerden başlamak istiyorsanız ve bu işi en iyi şekilde öğrenmek istiyorsanız bu kitap tam size göre olacaktır.Şunu da unutmamak gerekiyor.Bu işi Türkiye’ye öğreten kitabın yazarı Musa Erdoğmuş beydir.Bu işler için doğru kaynak ve doğru referanslarla ilerlemelisiniz.Başka bir sorunuz olursa çekinmeden sorun lütfen..
    1. admin Post author
      Aslı hanım merhaba,
      Google kazançları ürünü Musa Erdoğmuş beyin yazıp düzenlediği bir üründür.Merak ettiğiniz konuları kendisinden öğrenmeniz daha sağlıklı olacaktır.Sonuçta bizde Musa beyin öğrencileriyiz,bu bakımdan sizi yanlış yönlendirmek istemem. Google kazançları kitabını satın aldığınız da Musa beyin,kullanıcılarına danışmanlık hizmeti verdiği özel bir mail adresi çıkıyor.Normal şartlar altında kendisi çok yoğun ve öncelikli olarak da kullanıcılarını bilgilendiriyor.Eğer böyle bir düşünceniz varsa,ve internetten para kazanma yolları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız,size önereceğim ilk şey kitabın anlattıklarını okumanız ve Musa beyden yardım almanız şeklinde olacaktır.Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışacağım.iyi günler.
  5. Ahmet
    Sayın Admin. Ben Musa Bey’in kitabını 2 sene önce aldım ve bu işi ondan öğrendim. İyi paralar kazandım. Fakat artık kazanamıyorum. Çünkü clickbank reklamlarını adwords kabul etmez oldu. Benim bilmediğim bir değişiklik mi oldu? eğer bir sıkıntı yok, reklamlar verilebiliyor, Musa hoca bunu anlatıyor diyorsanız kitabı 2 yıldan sonra tekrar alacağım. Lütfen cevap verin. eğer yazımdan hoşlanmadıysanız ve yayınlamak istemezseniz lütfen mailime cevap yollayın. Yeterki yardımcı olun. Saygılar, kolay gelsin…
    1. admin Post author
      Ahmet bey merhaba,
      Öncelikle şunu belirteyim,iyi veya kötü tüm yorumları yayınlıyorum.Sonuçta insanlara doğru dürüst bilgi verme ve bir ek gelir modeli sunmak için buradayım.Bundan 2 yıl kadar önce belirttiğiniz gibi ağırlıklı olarak Adwords çalışıyordu,fakat Google bazı kurallarını Türkiye için değiştirdi. Adwords kullanımı çok azaldı,hatta bitti bile diyebiliriz.Bunun yanında sizde farkındasınız ki,her gün yeni pazarlama stratejileri çıkıyor.Musa beyde bu yönde çalışmalar yapıyor.Daha farklı yollarla ve farklı firmalarla ürünleri pazarlayabileceğiniz yeni stratejiler eklendi.İster reklam maliyetli bir çalışma yapıyorsunuz,isterseniz de reklam maliyetsiz,yani tüm kritik detaylar güncellenen Google kazançları kitabında mevcut.Ayrıca bundan 2 sene önce de alsanız,bugün de tekrar alsanız önemli olan husus,ürünü verimli kullanmak ve bu işe gönül vermek aslında,eğer internetten para kazanma yollarını araştırıyorsanız ve istikrarlı olacağınıza inanıyorsanız,bu ürün herkese para kazandırabilecek bir seviyede hazırlandı.Benim size tavsiyem önce kendinize bu işi istikrarlı olarak yapıp,yapamayacağınıza karar vermeniz ve eğer bunun sonucunda internetten para kazanmak istiyorsanız bu ürünü en güncel sürümüyle kullanmanız olacaktır.Başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
  6. mehmet ADIGÜZEL
    öncelikle mrb videonuzu izledim videonuzdaki samimiyetiniz ve gerçekciliniz belli. bnm sorum yani sorunum biz bu seti aldıgımızda sadece adwords ümü kullanıcaz yoksa etkili bir seo teknigide ögretiliyormu ? sizde biliyosunuzki insanların %5 i adwords reklamlarına tıklıyor geri kalan %95 i ise dogal sonuçlar yani seo ile google da üst sıralara çıkan siteler ile aradıklarına ulasmak istiyorlar. benim su anda clickbank ta hesabım var ve kurmus oldugum bir web siteside mevcut ama adwords e güvenemedigim için seti almakta kararsızım
    1. admin Post author
      Merhaha Mehmet bey,
      Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,Google kazançları kitabında sadece Adwords ‘den bahsedilmiyor.Bir çok yöntem mevcut. Seo konusuna gelirsek,eğer bir web siteniz varsa ve Seo konusunda bilgiliyseniz bu yöntem de sizin için faydalı olacaktır.Fakat seo konusunda çok dikkatli olmalısınız,yanlış yapacağınız uygulamalar sitenizi sıralamalarda düşürebilir,bu oranda da kazançlarınız etkilenecektir.Benim size tavsiyem,en doğru sonuca Google Kazançları ürünü ile ulaşabileceğiniz yönünde olacaktır.Başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
  7. Ali
    Xticaret.com 2009 dan bu yana güvenilir bir site oldugunu kanıtlamıstır.Xnetwork kazancıyla da otomatik kazanç sistemini Türkiyede ilk defa startını vermiştir.Musa bey sistem konusunda 8-9 ay calıstı ve Xnetwork sisteminide kurdu bu arada.Yani otomatikleştirilmiş kazanc.Xdükkan kira gelirleriyle para kazanabilirsiniz ve bu paralar otomatikleşmiş oluyor her ay banka hesabınıza yatıyor.Cok yeni bir oluşum bu pek kimse duymadı halen ve bana göre bu cok büyük avantaj.Eger bilgi almak isterseniz anes.alp@gmail.com iletişim adresim.
    1. admin Post author
      Merhaba Fuat bey,Öncelikle çok doğru bir seçim yaptığınızı belirtmek istiyorum.Sorunuza gelirsek,Google Kazançları kitabının ödeme sayfasında havale ile ödemeye seçtiyseniz,bilgilerinizi yazdıktan sonra banka hesap numaralarının olduğu sayfaya yönlendirileceksiniz.Bu banka hesap numaraları ile ödeme yapabilirsiniz.Ayrıca göndereceğiniz kişinin tc ve cep telefonu numarası değil de sizin Tc ve telefon numaranızı soruyor olabilir ATM, bu yüzden kendi bilgilerinizi girmenizi önereceğim.
      Ayrıca havale veya eft yapacağınız banka bilgileri şu şekilde olacaktır ;
      Google Kazançları Havale
      Resmi büyütmek için lütfen burayı tıklayın.
      Gördüğünüz gibi sipariş numarası kısmı kırmızı renkte yazılmıştır.Bu sipariş numarasını havale veya eft yaparken açıklama kısmına eklerseniz işlemleriniz daha hızlı çözülecek ve daha hızlı bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.Tc numaranız ise adınıza fatura kesilmesi için gereklidir diye düşünüyorum.Daha hızlı bir şekilde ürünü satın almak isterseniz kredi kartınız ile ödeme de yapabilirsiniz.Kredi kartınız ile ürünü satın alırsanız günün 7/24 her saati hemen ürüne sahip olabilirsiniz.
      Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım Fuat bey.Bol kazançlar şimdiden…
      Reply ↓
      1. fuat
        iyi gunler ben finansbank atm den 95 lira yatirdim 5 lirasini kestiler 90 lira odeme yaptim fakat emaillerime kitap felan gelmedi ayrica yatirirken de sadece telefon numarami girdim aciklama yazmami istemedi makina.musa beye nasil ulasirim ya da ne yapabilirim parayi yatirdim fakat kitaba ulasamadim henuz.4 aralik aksam 4 civari yatirdim su an gece 12 hala elime ulasan bi sey yok.
        Reply ↓
        1. admin Post author
          Fuat bey merhaba,
          Hemen telaşa kapılmayın,daha önceden de belirttiğim gibi havale ve eft işlemlerinde ürünün elinize geçmesi biraz zaman alabiliyor.Ayrıca 5TL’lik bir kesinti olması doğrudur. Atm den para yatırma işlemlerinde bankanın kesmiş olduğu 5 TL komisyon ücreti olarak banka tarafından alının bir ücrettir. Google kazançları kitabına daha hızlı ulaşabilmeniz için 0 507 707 70 20 nolu telefonu arayarak ve yetkili arkadaşa formu doldururken aldığınız sipariş numaranızı verirseniz,ürünün elinize ulaşması daha hızlı olacaktır.Başka sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
          Reply ↓
  8. Murat
    Merhaba, videolarınızı izledim gayet güzel ve zevkli bir iş açık konusmak gerekirse ben 3 aydır işsizim ve bu kitaba da verecek tek bir kuruşum yok yani, paramız olmadan bu kitaba sahip olamıycak mıyız yardımcı olursanız size minnettar kalırım! gerçekten çok ihtiyacım var işe ! Şimdiden Teşekkür Ederim
    Reply ↓
    1. admin Post author
      Murat bey merhaba,
      İşsiz kaldığınız için üzüldüm.Eğer video izlediyseniz gördüğünüz gibi sizi aslında bir iş sahibi yapıyoruz.Normal şartlar altında bu paraları kazanabilmeniz için cidden iyi bir pozisyonda çalışmalısınız.
      Google kazançları kitabı internetten para kazanma yollarını öğrenebileceğiniz en geniş kaynaktır.Fakat bu ürüne ücretsiz olarak maalesef ulaşamazsınız.Kitabın yazarı Musa Erdoğmuş’un kitabı koruma altında,yani bedava olarak dağıtılması durumunda davalık sonuçlar ortaya çıkacağından kimse bedava dağıtmaya cesaret edemiyor.
      Bir de şöyle düşünün,bugün bir iş sahibi olmak isterseniz,illaki bir sermaye koymalısınız. Google Kazançları kitabına ödeyeceğiniz ücrete de böyle bakabilirsiniz.Bu kadar küçük bir sermaye ile size böyle bir kazanç fikri veren varsa kitabı satın almayabilirsiniz ama sanırım yok :) O yüzden size tavsiyem şudur; öncelikle karar verin,böyle bir iş yapmak istiyorsanız,kendinize bu ücreti sermaye yapın ve para kazanmaya başlayın derim.Şimdiden bol kazançlar Murat bey.Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
      Reply ↓
  9. serpil kASIMOĞLU
    işsizim nasıl para kazanmam gerektıgını bılmıyorum yorumlarınızı okudum bu işi yapa bılecegıme ınanıyorum ama kayıt yerını bulamadım bana yardım edersenız cok sevinirim.
    Reply ↓
    1. admin Post author
      Serpil Hanım Merhaba,
      Öncelikle doğru bir seçim yaptığınızı belirteyim.İnternetten para kazanma yolları günümüzde en çok tercih edilen ek gelir yollarından birisi olma yolunda ilerliyor.Bu işi herkes yapabilir,farkındaysanız videoda da bundan bahsettik.Sıradan bir internet kullanıcısına bile Google Kazançları kitabı para kazandırabiliyor.
      Yapmanız gerekenlere gelirsek;
      1- İlk olarak http://www.dijitalkazanc.org sitesi ziyaret ederek,Musa Erdoğmuş beyin Google Kazançları Kitabının resmi web sayfasına ulaşıyoruz.
      2- Sitenin alt kısımlarında ”Şimdi İndir” yazılı bir banner var.Onu tıklıyoruz.
      3- Açılan ödeme sayfamızda Havale ile ödeme,Kredi kartı ile ödeme ve Paypal ile ödeme seçeneklerinin mevcut olduğunu göreceksiniz.Google Kazançları kitabının fiyatı 90 TL olarak belirlendi.Bu ücreti yukarıda yazmış olduğum ödeme şekillerinin birini seçerek ödeyebilirsiniz.(Bu kısımda benim sizlere tavsiyem kredi kartı ödeme şeklidir.Bunun sebebi havale ile ödemelerde 3 iş günü kadar bekliyor olmanız ve havale komisyonu olan 5 TL kadar farkı da ödüyor olmanızdan dolayı,hem daha masraflı hem de daha uzun sürede ürünü almanız bana çok da avantajlı gelmiyor açıkçası.Bu yüzden sizlere tavsiyem bu şekilde olacaktır.)
      4- Kredi kartı ile ödeme işleminizi tamamladıktan sonra Google Kazançları kitabını hemen bilgisayarınıza indirebileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz.Böylece kitabı bilgisayarınıza indirerek hiç vakit kaybetmeden işe koyulabileceksiniz.(Kredi kartı ile ödemenin en büyük avantajlarından bir diğeri ise günün 7/24 her saati ödeme yapıp,kitabı hemen bilgisayarına indirebilecek olmanızdır.)
      Detaylı bir biçimde Google Kazançları kitabına nasıl ulaşabileceğinizi anlatmaya çalıştım.Umarım faydalı olmuştur.Başka sorularınız olursa en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım.Şimdiden bol kazançlar diliyorum..
      Reply ↓
  10. demirel
    öncelikle iyi günler diliyorum. sitenizi inceledim ve begendim fakat kafama takılan soru şu ürünü satın aldığımızda ve begenmedigimizde ve para kazanamadıgımızda napıyoruz? yada %100 para kazanma olayımız varmı? kitabı satın aldıgımızda kitap nereye geliyor ? ben kendi internet bankacılıgım aracılıgı ile eft yapabılıyormuyum? cevabınızı beklıyorum iyi çalısmalar diliyorum….
    Reply ↓
    1. admin Post author
      Merhaba Demirel bey,
      Ürünü satın alıp para kazanamayan görmedim.Bununla birlikte %100 para kazanma olayınız tabi ki yok.Yani her iş emek verdiğiniz sürece para kazandırır.Eskilerin bir sözü vardır,”Bakarsan bağ olur,bakmazsan dağ olur.” diye,siz de böyle düşünün. Google Kazançları kitabını sadece satın alarak tabi ki para kazanamazsınız.Öncelikle kitabı dikkatlice baştan sona okumalısınız.Kitap da anlatılan ve uygulamanız gereken şeyleri uygulamalısınız ki,kendinizi pekiştirmelisiniz.
      Tüm bu yazdıklarıma harfiyen uyduğunuz taktirde siz de internetten para kazanma yollarına ilk adımı atmış olacaksınız ve ilk kazançlarınızı beklemeye başlayacaksınız.Aslında tamamen otomatik işleyen bir sistem de diyebiliriz..
      Bir diğer sorunuza gelirsek,Google Kazançları kitabını satın aldığınız da ürünü hiç vakit kaybetmeden bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.Yani bu ürün dijital ortamda hazırlanmış bir e-kitap.Bu da kargo bekleme derdini ortadan kaldırıyor.Günün 7/24 her saati kredi kartı ile ödeme yaparak,hemen Google Kazançları Eğitim setini bilgisayarınıza indirip,hemen uygulamaya geçebilirsiniz.
      EFT işlemini kendi internet bankacılığınız aracılığı ile de yapabilirsiniz ama EFT ile ürünün elinize ulaşması 3 iş gününü buluyor.Bu yüzden ben pek tavsiye etmiyorum.O yüzden benim nacizane tavsiyem kredi kartı ile ödeme işlemidir. Kredi kartı ile ödeme yaparsanız hemen ürünün indirme sayfasına yönlendirilerek,ürünü bilgisayarınıza indirebileceksiniz.Tabi ki bu anlattığım ödeme seçimleri size ait,hangisi kolay gelirse o şekilde ödeme yapabilirsiniz.
      Umarım yazılarım açıklayıcı olmuştur.Başka sorularınız olursa en kısa zamanda cevaplamaya çalışırım.Şimdiden bol kazançlar diliyorum..
      Reply ↓
  11. yusuf
    sitenin türkçesi varmı
    Reply ↓

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster