Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
18 Aralık 2012 Salı

Makale Yazarak Para Kazanmak (Geri Sayım Başladı)

01:43
makale yazarak para kazanmak


Sitemizi takip edenlerin bildiği gibi makale yazarak para kazanma sistemini daha önce duyurmuştuk, şuan çalışmalarımızın yavaş yavaş sonuna geliyoruz. İsteyen herkes sisteme üye olabilir hala ön kayıtlarımız sürüyor. Ön kayıt aldığımız arkadaşlara bilgilendirme için e-mail attık, sorularınızı bu yazının altına yazıp istediğinizi merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Aşağıdaki yazanları iyice okuyun ve ona göre sorun lütfen, örnek sorular da yazdık sormak istedikleriniz sorulmuş olabilir iyi inceleyin lütfen.


Öncelikle biraz sistemden bahsedelim, sistem iki taraflı işleyecek makale almak isteyenler ve makale yazmak isteyenler şeklinde. Ülkemizde henüz makale işi yaygınlaşmış değil ancak A.B.D gibi ülkelerde oldukça yaygın sadece makale yazarak zengin olan insanlar var. İnternetten kısa bir araştırma yaparak bu insanlara ulaşabilir hikayelerini okuyabilirsiniz ( ingilizce ). Yeteri kadar makale alacak kimse olmadığı için sitemiz sizleri mağdur etmemek, ödemeleri zamanında ve tam yapmak için 5.000TL gibi bir bütçe ayırdı ancak bu paranın herkese yetmeyeceğini bildiğimiz için sizlerden sizin için bir ücret talep edeceğiz. Bu ücret göstermelik bir ücret olacak (49 TL) piyasada satılan işe yaramaz kitaplar bile en az (79 TL) dir bunu unutmayalım.


Peki neden ücret ödemek zorundasınız neden bedava değil ? Biraz daha açıklayalım maddeler halinde:


1 – Ülkemizde webmaster’lar, blog sahipleri ve diğer internet yayınlarında kopyalama alışkanlığı olduğundan dolayı internet siteleri özgün makale almayı red ediyor, bu uygulama yavaş yavaş terk edilse de maalesef hala bilinçsiz kişiler tarafından kullanılıyor buda en büyük zararı bize veriyor.


2- Size ödeyeceğimiz paralar sizin gördüğünüzden çok daha fazla, yani sizin ilk ay ödemeniz 100TL diyelim ama sistemde yüzlerce kişi olacak yani 200 kişi olsa ve ortalama ödemenin 75TL olduğunu düşünelim toplamda ( 200×75=15.000TL ) gibi büyük bir rakam yapıyor.


3- Makaleler için eğitim vereceğiz, sitemizde bir eğitim bölümü olacak ve her hafta dersler eklenecek şuan eğitimler için hangi dersler verilmeli hangi konular işlenmeli vs. konularında çalışmalar yapılıyor, bunlar için de özel bir internet şirketi ile ortak çalışılıyor.


4- Burası Türkiye vergiler var sizden alınan paranın %25 gibi büyük bir bölümü vergiye gidecek, size ödeyeceğimiz parada da vergi olacak yani herşey vergi ile dönüyor internet şirketi olacağımız için vergileri kesinlikle tam ödemeliyiz, tabii ilk başta şirket kurmayacağız demo versiyonda sistemi kurup bir süre böyle devam edeceğiz en azından yeteri kadar üyeye ulaştığımız da, ardından elde edilen kar ile şirket kurulacak.


5- Server masrafları, yüzlerce üyeyi bir sitede barındırmak istiyorsanız çok sağlam bir sunucu almanız gerekiyor, her ay sunucu parası ödeyeceğiz.


6- Güvenlik masrafları ve diğer giderler, sitemizin güvenliği için özel sertifikalar ve koruma sistemleri alınacak bunlar çok büyük rakamlar.


Şimdi gelelim Sık Sorulan Sorulara ? (S.S.S)


- Sistem ne zaman açılacak ve nasıl kayıt olabiliriz ?


Sistemimizin henüz ne zaman açılacağı tam olarak belli değil ancak önümüzdeki 1-2 ay içinde açmayı düşünüyoruz en geç 19 MAYIS ön kayıt için buradaki konu altına “kayıt olmak istiyorum” demeniz yeterli.


- Sisteme kayıt olmak için ne kadar ücret ödeyeceğiz ?


Sisteme kayıt olmak için 49TL ödeyeceksiniz.TIKLA


- Üyelik ücreti aidat gibi mi olacak yani her ay mı ödeyeceğiz ?


Aslında evet aidat gibi olacak ancak aidat sisteminden farklı yönleri olacak, siz para kazanırsanız – sistemden memnun kalırsanız ödeyeceksiniz aksi takdirde paranız İADE!


- Aidat olarak belirlediğiniz aralık nedir bu ücreti hangi aralıklarla ödeyeceğiz ?


Aidatlar ayda bir defa ödenecektir.


- Ödemelerimizi nasıl alacağız ve ödeme almak için alt limit var mı?


Ödemelerinizi banka hesabı – ptt – paypal gibi yollardan alabilirsiniz hangisi uygunsa, ödeme alt limiti 49 TL dir.


- Yazdığımız makaleler hangi konularda olmalı ?


Yazacağınız makaleler sizin uzmanlık alanınız yada ilgi alanınız olabilir, ayrıca makale eğitimi alacağınız için her konuda makale yazabilirsiniz.


- Bu sistemden ne kadar kazanabiliriz ?


Sizin çalışmanıza bağlı olarak kazancınız artacaktır, ayrıca yazdığınız makalelerin kalitesine göre de kazancınız artabilir, deneme amaçlı üye yaptığımız bir arkadaş yazdığı yazılardan 200TL ödeme aldı.


- Makale sepeti ile para kazanmak için başka yöntemler var mı?


Evet var siz sisteme katılmasanız bile sadece arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabilirsiniz, yapacağınız her üyeden belli bir komisyon alabilirsiniz ayrıca üye yaptığınız kişinin her aldığı ödemeden de komisyon kazanabilirsiniz. (üye olan – olmayan herkes katılabilir)


Diğer sorularınız ve görüşleriniz için mutlaka yorumlarınızı bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster