Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
15 Aralık 2012 Cumartesi

Anket İle Para Kazanma

21:52
anket ile para kazanma


Son iki yıldır bu anket işi aldı başını gidiyor, spam mailler – birbirinin kopyası e-kitaplar – sahte yorumlar ve sahte resimler ile insanları kandırıp bişeyler satma çabasında olanlar insanların para ve umutlarını sömürmeye devam ediyor.


Kendi sitemde bunu bedavaya dağıtsamda insanlar paralı olan daha iyidir diyerek 50 liralarını çöpe atmaya devam ediyorlar. Bununla beraber kandırıldıklarının farkında olmuyorlar, onlarca anket sitesine kaydolup saatlerini bu sitelerde harcadıktan sonra uzun bir bekleyiş içine giriyorlar.


Büyük anket siteleri sadece a.b.d ve avrupa da yaşayan insanlara anket gönderir ve onların cevaplarını merak eder, kimse bizim Türk insanının ne yiyip ne içtiğini, hangi kötü alışkanlıklarının olduğunu merak etmez. A.B.D gibi büyük ülkelerde yaşayanların cevapladığı her anketin değeri 2-25$ arasında değişir. Türkiye’deki anket siteleri ise cevapladığınız her anket için 1-3 lira arasında para verir buda kimsenin işine gelmez. Ayrıca birde ödeme için limit koyarlar ki kimse parasını istediği zaman alamaz.


Anket listeleri ile para kazanma istiyorsanız unutun lütfen. Para kazanmak için gerçekçi, legal, ölçeklenebilen, şans işi değilde emek verip karşılığını alabileceğiniz yollar seçin kendinize. Hiç bişey yapmasanız kendinize ücretsiz bir blog kurup orada deneyimlerinizi, ilgi alanlarınızla ilgili bilgilerinizi, tecrübelerinizi yazın. Bu şekilde bir süre sonra sitenize insanlar girmeye başlar ve sitenize alacağınız çeşitli reklamlar ile para kazanmaya başlarsınız. Daha detaylı bilgiler ve reklam alma konusunu sitemde bulabilirsiniz.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster