Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
15 Aralık 2012 Cumartesi

Facebook İle Para Kazanmak ?

01:21

Üniversite kampüsünden çıkan ve bugün Dünya lideri olan Facebook 750 milyondan fazla üyesiyle şuana kadar yapılmış en büyük sosyal ağ projesi. Fikrin kimden nasıl çıktığı, hangi sorunlarla karşılaşıldığı bizi ilgilendiren şeyler değil ancak filmini izlemenizi öneririm. Şimdi bizim amacımız facebook ile para kazanmak, öncelikle şunu bilmeniz gerekiyor burada vereceğim bilgilerin sizin için yeterli olmayacaktır.

facebook ile para kazanmak


Facebook para rehberi - facebook cini gibi kitaplar sayesinde işi öğrenenler, öğrenmeye çalışanların sayısı giderek artıyor ancak çoğu kişinin bu kitaplardan faydalanmadığını yada yeterince faydalanamayıp işi bıraktıklarını görmek bana bu yazıyı yazdırdı. Öncelikle bu tür e-kitaplara para vermek istemeyen arkadaşlar için söylüyorum emek olmadan yemek olmaz burada vereceğim bilgiler her ne kadar doğru olsa da söylediğim kitaplarda daha detaylı anlatımları bulabilirsiniz. Ben genel olarak konunun sadece temel hatlarını işleyeceğim.


Facebook ile para kazanmak için öncelikle facebook hakkında birkaç bilgiyi bilmeniz gerekiyor, facebook yabancı bir firmadır ve burada geçirdiğiniz zaman yabancılara PARA olarak dönmektedir eklediğiniz her fotoğraf – video – vs. facebook’ un serverların da durur ve silinmez, bu yüzden eklediğiniz şeyler dahil – yazdığınız yazılar – yaptığınız yorumlar ve beğenileriniz de dahil olmak üzere hepsi kayıt altında olduğu için dikkat edin ve mümkün olduğunca  kendinizi gizleyin ziraa buradaki bilgileri kullanarak sizin hakkınızda pek çok şey öğrenebilir.


Bu bilgilendirmeden sonra gelelim facebook ile para kazanma konusuna facebook ile para kazanmak istiyorsanız öncelikle yeni bir facebook profili açmanızı öneririm şuan aktif olarak kullandığınız hesabınız kapatılabilir bu yüzden risk almayın. Facebook ile para kazanmak konusu tek sayfaya sığmayacağı için yeni bir e-kitap hazırlamayı düşünüyorum. Temel olarak öğreteceğim bilgiler sayesinde temel olarak facebook ile para kazanmak hakkında bilgi sahibi olabilir, hatta ufak ufak kazanmaya başlayabilirsiniz. Kitaba olan ilgiye göre hazırlamayı düşünüyorum 40-50 kişinin okuyacağı bir e-kitap yazmak istemiyorum, bu yüzden ilgili kişilerin yazıya gerekli önemi göstereceklerine eminim.


Peki hazırlayacağım bu kitapta neler olacak ?


- Facebook hakkında önemli bilgiler


- Facebook ile para kazanma yolları


- Ücretsiz olarak facebook reklamları yayınlamak


- Sayfaya binlerce üye çekme yolları


- Şuan buraya yazamadığım birçok şey kitapta olacak…


Kitaba sahip olmak isteyenler yazının altına yorum yaparak bilgilendirme alabilirler, kitabın ücretli – ücretsiz olması henüz belli değil ücretli bile olsa piyasadaki tüm kitaplardan daha ucuz olacaktır. Uygulamalı anlatım ve gerçek para kazanma yöntemleriyle herkese kazandıracak bir kitap olacak yorumlarınızı bekliyorum…


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster