Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
18 Aralık 2012 Salı

Para Kazanma Yolları

23:12


Para kazanma yolları
deyince akla ilk gelen işlerden bazılarını paylaşmak ve bunlar hakkında biraz sizleri bilgilendirmek istiyorum. Başlıca para kazanma yollarına bakarsak:


1- İnternet’ten para kazanma yolları (konumuz ile alakalı olduğu için ilk sıraya yazıyorum)


2- Market, restoran, çiğ köfteci vb. açarak para kazanma yolları,


3- Fotoğrafçılık, tasarımcılık, vb. yaparak para kazanma yolları ve diğer alt dallar var ancak bu kadar derine girmeye gerek yok zira meslek sahibi insanlara o meslekte nasıl para kazanılacağını öğretmek aptallık olur.


Öncelikle internetten para kazanma yollarına bakalım, internetten para kazanmak istiyorsanız önceliğiniz yanlış yollardan uzak durmak olmalı yanlış yollar:


a) PTC tıkla kazan siteleri; bu siteler size günde 5-6 reklama tıklatıp 30 sn reklam izletirler ve bunun karşılığında size birkaç dolar vermeyi vaad ederler ve ödemenizi 20$ ve üstü rakamlara koyarlar ki size ödeme yapmaya gerek kalmadan size daha çok reklam izlettirip zengin olurlar.


 b) Anket listeleri, bu listeler sizlere 50TL ye satılmaktadır listede anket şirketlerinin sadece site adresleri vardır bu listelere para ödemeyin zira bunu ücretsiz olarak dağıtıyorum. Bu listedeki siteler yalnızca abd ve avrupa için yapılan anketlere para öderler bence Türkiye’ de bugüne kadar para alan olmadı.


c) Mail okuyarak para kazanma bu yöntem özellikle bir aralar çok popülerdi tabii sonuç vermeyince herkes bıraktı ancak hala bazı yerlerde görüyorum sakın ha inanmayın.


d) Network firmaları ile para kazanmaya çalışmak çok yorucu ve zaman alan bir iştir genelde network firmaları çok kısa sürede batarlar bu yüzden kesinlikle girmeyin derim yanınızda sürüklediğiniz insanlarında günahını çok fena alırsınız.


e) Forex ve ikili opsiyonlar size göre değil olsa zaten bu sitede olmazdınız iki yöntemi de deneyen birisi olarak kesinlikle girmemenizi tavsiye ederim zira bu sitelerdeki işlemler çok tehlikelidir ve size yardımcı olacak birisi ilk başta vardır ancak 2 gün sonra kimseyi bulamazsınız bu yüzden bir anda dibe vurabilir ve oturup kara kara düşünebilirsiniz.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster