Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
31 Aralık 2012 Pazartesi

Goomass Amazon Associates Eğitimi

19:05
Goomass Amazon Associates Eğitimi

   Goomass Amazon Associates eğitimi Goomass’ı farklı kılan ve çok önemli olduğunu düşündüğüm bir affiliate eğitimidir. Bilmeyenler için söyleyeyim Amazon çoğunlukla fiziksel ürünlerin satıldığı bir affiliate ağıdır. Ve Avrupa da çok bilinen ve tercih edilen bir sistemdir. Ürünler fiziksel olduğu için verdiği komisyonlar azdır. Fakat ürünler kaliteli, ve bilindik marka ürünler olduğu için çok büyük rağbet görmektedir.  Marka ürünler olduğu için diğer fazla komisyon veren ürünlere nazaran 2-3 kat daha fazla satış yapabiliyorsun. Kısaca  çok fazla para kazanabiliyorsun. Amazon Associates sevdiğim bir yanı arabadan tut, kitaplara kadar her çeşit ürünü satış ortağı olup, satışlarından  para kazanabiliyorsun. Anlayacağın Amazon’da ürün çeşitliliği fazla. Dünya’da Amazon’dan alışveriş yapan ve üzerinden para kazanan birçok satış ortağı var. Fakat ülkemizde Amazon Associates  kullanmayı bırakın Amazon diye bir şey olduğunu bilen insan sayısı bile çok az. Ülkemizde Amazon Associates ile para kazanmayı ayrıntılı ve resimli bir şekilde öğreten tek eğitim Goomass’dır. Bülent Seçkin Aykaç, Oruç Orçun Aykaç’ın Amazon Associates üzerinden büyük paralar kazanmaktadır. Ve bu paraları nasıl kazandığını ve Amazon Associates ile para kazanmak için çok az sayıda insanın bildiği  özel teknikler ve stratejilerden bahsetmektedir. Anlayacağın Goomass Amazon Associates eğitimi  affiliate kazançları bir kat daha arttıracak bir eğitim olarak görebilirsin. 

Goomass Amazon Associates eğitimi tamamen kaliteli ve tavsiye edilir bir eğitim setidir. Ve ülkemizdeki ilk ve tek Amazon eğitimi. Başka hiçbir affiliate eğitiminde Amazon eğitimi bulamazsın. SEnin Amazon gibi bir kazanç kapısında mahrum kalmanı istemem. Kesinlikle bir affiliatenin bilmesi gereken bir eğitim. Amazon eğitimi satış ortaklığı ile para kazanma yolunda sana çok şeyler katacağı ve kazandıracağına emin olabilirsin.  Goomass'ı tercih etmen için bir sebep daha karşına çıktı. Goomass Amazon Associates eğitimi yazımın sonun gelmiş bulunmaktayım.

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster