Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
14 Aralık 2012 Cuma

Arkadaşlık Siteleri Nasıl Para Kazanıyor ?

03:34

Arkadaşlık sitelerinin para kazama yöntemleri hemen hemen hepsinde aynıdır. Ücretli üyelikler üzerine kurulu bir sistem vardır. Kişi üye olur kendine uygun olan eş adayları bulmaya çalışır, mesaj atmak istediğinde gold üye olması gerektiği söyleniyor. Kişinin gold üye olup olmaması da kendisine bağlı. Üyelik fiyatları 10 – 35 TL arasında değişiyor.


Öncelikle arkadaşlık sitesi kurmak için ne kadar bir bütçe gerekiyor ona biraz değinelim.


1.) Bir arkadaşlık sitesinin kurulması için gereken ilk şey kendisini diğerlerinden ayırıp ona özgünlük kazandıran bir özelliği olması gerekiyor. Örnek verecek olursak piyasada çok fazla arkadaşlık sitesi var ancak izmir.net – istanbul.net gibi siteler sadece şehre özel oldukları için büyük başarı yakalamışlardır.


2.) Yazılımınız çok iyi olmalı gidip hazır olan scripti alıp direkt kurarsanız siteniz de gerekli olan başarıyı kazanamazsınız. Çünkü piyasada ki tüm scriptler aynıdır ve giren kişi sizden yazılım olarak farklı bir şey bekler. Daha önce başka bir sitede gördüğü tasarım ve yazılımı siz de görürse kesinlikle sitenizde durmaz ve başka sitelere doğru yol alır.


3.) Bu işin belkide en çok nefret edilen kısmı PARA, eğer arkadaşlık sitesi kurup iyi bir gelir istiyorsanız sizlere tavsiyem bu işe en az 25.000TL gibi bir parayla başlayın ziraa bunun sadece yazılım ve tasarımının maliyeti bu kadar olacaktır.


Eğer daha işin başında bu 3 maddeye tamam olur demediyseniz kesinlikle bu işe girmeyin ve paranızı daha iyi işlerde harcayın zaten arkadaşlık sektörüne giren sitelerin %98'i ilk yılını tamamlayamadan kapanmaktadır. Yok illa ben bu işi yapacağım diye taktıysanız bana ulaşın size gerekli olan yardımı elimden geldiği kadar yaparım.


Düşüncelerinizi yorum yazarak iletebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler bir sonraki yazımda görüşmek üzere…


 

1 yorum:

 
Footer'ı Göster