Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
31 Aralık 2012 Pazartesi

Goomass Hazır Satış Sayfası Şablonu

11:07
Goomass Hazır Satış Sayfası Şablonu

Goomass’ın kullanıcılarına sunduğu başka bir bonus ise Goomass en iyi hazır satış sayfası şablonu.

   Satılan, satacağın ürünün site tasarımı olarak düşünebilirsin. Satış sayfası yapmak bazen çok uzun zaman ve uğraş gerektirebiliyor. Sen en  iyi satış sayfası şablonuna hazır olarak sahip oluyorsun. Zaten biz ürün sahibi değiliz ki tanıtım yapıp aracılık yoluyla satacağız diye düşünüyor olabilirsin. Böyle düşünüyorsan affiliate işinde bilmediğin bir çok nokta var demektir. Affiliate ürünlerini kendi ürününmüş gibi pazarlayıp satabilirsin. Bu taktiğin çok avantajlı olduğunu ve baya işe yaradığını söyleyebilirim. Bu taktiği ve eğitimi Goomass’da resimli bir şekilde bulunmaktadır.

   Birçok yararı olduğunu söyleyebilirim. Bu durumu şöyle açıklayayım. Bildiğin gibi tanıtımı yapılan ürünü inceleyen çok insan oluyor. Bazıları ürünü almaya karar veriyor.  Fakat bazı durumlardan ( örn: o an işi çıkmış olabilir, parası yoktur ay başını bekliyor olabilir…v.b) dolayı ürünü hemen alamıyor.  Müsait bir zamanda tekrar uğramak için siteyi kayıt ediyor veya not ediyor. Zamanı gelip ürünü aldığı zaman komisyon kazanıyorsun. Diğer şekilde de para kazanıyorsun. Fakat bazı durumlar oluştuğunda müşteri elinden kaçabiliyor. Onun için satacağın ürünü satış sayfası oluşturarak satman daha avantajlı ve daha garanti kazanç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

   Başka bir yararı ise kendin bir ürün çıkartmaya karar verdiğinde en iyi satış sayfası şablonunu kendi ürünün için  kullanabilirsin. Tasarım satış arttırmaya yönelik özel tasarlanmış olduğu için kazançların bir hayli arttıracaktır. Böylelikle daha fazla para kazanabilirsin.

  Sağladığı başka bir yarar ise affiliate ürünlerinin bazıları gerçekten  çok para kazandırabilecek tarzda olabiliyor. Fakat ürünün satış sayfası iyi hazırlanmamış olabiliyor. Sen bu ürünün satış sayfasını asıl satış sayfasından daha iyi yaparak tanıtımını yapabilirsin. Böylelikle asıl site müşterilerini de kendine çekip kazançlarını katlayabilirsin. Hatta güzel bir Seo, alan adı ile resmi sitesinden bile yukarı çıkabilirsin. Böylelikle kazançlarını katlayabilirsin.  Tabi ki ihtiyacın olan Seo eğitimi ve özel taktikleri Goomass eğitiminde resimli ve videolu olarak bulabilirsin.

   En iyi hazır satış sayfası şablonu affiliate işiyle uğraşan insanlarda bulunması gereken önemli bir araçtır. Fakat iyisini bulman için parayla satın alman gerekiyor. Fakat Goomass en iyi satış sayfası şablonunu bonus olarak sana sunuyor. Affiliate Eğitimi olarak Türkiye’de Goomass’dan iyisini, kalitelisini bulamazsın. Ben Türkiye'deki en iyi affiliate eğitimlerini alan ve kullanan biri olarak söylüyorum. Goomass kadar ayrıntılı, özel bilgiler sunan ve en iyi desteği veren başka bir affiliate eğitimi yok.  Beş para etmeyen o kadar kalitesiz affiliate eğitimi varken Goomass gibi alanında en iyisi oln bir eğitime  rastlaman senin için çok büyük bir şans olsa gerek. Bu şansı kaçırmamalısın. Kaybedeceğin hiçbir şey yok kazanacağın hayallerin var. Goomass en iyi hazır satış sayfası şablonu incelememin sonuna geldim.  

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster