Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
29 Aralık 2012 Cumartesi

GOOGLE ARACILIĞI İLE REKLAM VEREREK KAZANÇ SAĞLAMAK

09:32

                                    GOOGLE ARACILIĞI İLE REKLAM VEREREK KAZANÇ SAĞLAMAK


Google kullanımı her alanda ticari açıdan kazanç sağlayan kişilerin ya da şirketler açısından çok önem taşıyan bir uygulamadır. Google kazançları içerisinde dijital pazarlama yapılabilmesi ve komisyon alınabilmesi için reklam verilmesi ve yapılan satışa göre kazancınız artış sağlaması görülmektedir. Sunulan hizmete uygun içeriklerde kaliteli ve etki sağlayabilecek reklamlar verilerek, ürünün satışının artması sağlanmaktadır.


Sunduğunuz ürünlere en uygun reklamları vererek, Türkiye ve diğer ülkeler içinde seçim yaparak istediğiniz şehirlerde reklamlarınızın görünmesini sağlayabilirsiniz. Gerekli destekleri sizlere sağlayabilecek Google kazançları kitabı içerisinde detaylı içeriklere bu konuda ulaşabilir, kazanç sağlamanızda sizlere daha doğru yolları göstererek yardımcı olabilmektedir. Clickbank tarafından üye olan kişilere verilecek olan satış ortaklığı linki ile işlemlerinizi gerçekleştirebilir, yine aynı sayfa üzerinden yapılan satışlarınızı da kontrol edebileceksiniz. Kazançlarınız sizlere Clickbank çekleri ile gönderimi yapılacaktır. Çekinizin gönderim tarihide sayfa üzerinden sizlere gösterilmektedir. Google kazanç sağlamanızda size reklam vermenizi sağlayarak, kazanç sağlamanızda destek olacaktır. Reklamlarınızın yayınlanabilmesi için anahtar kelimelerinizden biri Google üzerinden arama yapıldığında sayfanın sağ yanında ya da sol yanında gözükerek dikkat çekici bir hal almaktadır. Daha fazla kitleye ulaşabilmek için seçtiğiniz anahtar kelimeler ile eşleşen sayfalarda da yayınlanmasını sağlayarak daha fazla tıklanmasını sağlayabilirsiniz.


Google kazançları kitabına, sahip olmanız durumun da size gerekli tüm konular da destek sağlayabilecek içeriklere ulaşabileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster