Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
28 Aralık 2012 Cuma

CLİCKBANK NEDİR?

11:53

CLİCKBANK NEDİR?  


Satış ortaklığı olarak bilinen Clickbank, dünyada ün kazanmış bir dijital pazarlama sitesi olarak kullanımı yapılmaktadır. 10 senedir yurt dışında hizmet veren bir içeriğe sahip olan sistem, çok sayıda kişinin kullanımı ile kazanç sağladığı bir sitedir. Kullanımı gün geçtikçe artan bir sistem ile beğeni kazan bir uygulama olan Clikcbank, siteye üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra satış yapmaya başlamanız için satış ortaklığı linki verilerek, satış başına komisyon kazanmanız sağlanmaktadır. Kazandığınız komisyonlar sizlere Clikbank çekleri ile gönderimi yapılmaktadır.


İnternet üzerinden yapmış olduğunuz kullanımların bir süresini ayırarak kazanç sağlamanız da yardımcı olarak kullanımı yapılan uygulama da, pazarlama yaptığınız ürünlerin başına %50 ile %75 arasında komisyon vererek kazanç sağlamanızı sağlayan bir sistemdir. Google kazançları denildiği zaman ilk akıllara gelen sistem olan uygulama, gün geçtikçe kullanımı yapan kişi sayısı da artmaktadır. Gerekli tüm bilgilere ulaşabileceğiniz ve sizlere destek sağlayarak kazanç sağlamanızda yardımcı olabilecek bilgilere ulaşabileceğiniz Google kazançları kitabı piyasada satışı hızla çoğalmaktadır. Clikbank kullanımı yaparken en çok sorulan sorulardan biri olan İngilizce tabanlı bir site olduğundan kullanımını İngilizce bilmeyenler tarafından yapılıp, yapılamayacağıdır. Siteyi kullanabilmeniz için İngilizce bilmenize gerek yoktur. Satış ortaklığı ile yapacağınız çalışmalarınızı Türkçe ile rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.


Google kazançları kitabına, dijital pazarlama da sizlere daha iyi katkı sağlayacağı kullanımı yapan herkes tarafından belirtilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster