Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Aralık 2012 Pazartesi

Ev Hanımları İçin Evden Para Kazanma Yolları

03:22

Ev hanımlarının geçmişten günümüze devam eden bir alışkanlığı vardır tasarruf yaparak para artırmak, ekmek parasından artanlar, eşten alınan harçlıkların bir kısmı kenarda köşede biriktirilir. Zamanla bu birikimler yetmez yetişmez ve o zaman hanımlar eve bir ek gelir sağlayabilecekleri bir uğraş bulmaya çalışırlar.

evden para kazanma yolları


Şimdi benim en hanımlarına evden para kazanmaları için tavsiyelerim olacak. Evden para kazanma yollarının başında ev hanımlarının el becerileri gelir. El emeği ile örülmüş güzel bir atkı benim için hali hazırda fabrikada yapılıp satılandan çok daha değerlidir.


Hanımlar ev becerilerine göre gerçekten güzel paralar kazanabilir, el emeğiniz ile yapacağınız çeşitli kazak, şapka, dantel, ahşap eşya, vb. gibi şeyleri satabilirsiniz. Satacağınız yerler size kalmış sahibinden.com – gittigidiyor.com – sanalpazar gibi yerlerde satabilirsiniz.


Para kazanmak istiyorsanız bir yerden başlamanız gerek, ayrıca sadece yukarıda ki ürünlerle kendinizi sınırlandırmayın becerinize göre ürün yapıp  satabilir, ayrıca avon gibi çeşitli firmaların network ağına katılarak sattığınız ürünlerden komisyon alabilirsiniz. Ayrıca makale yazarak para kazanabilirsiniz tıklayın.


Bir yerden başlayın, devamı kendiliğinden gelecektir…


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster