Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
3 Nisan 2013 Çarşamba

Anket Doldurarak Para Kazanma

13:19

Anket Doldurarak Para Kazanma

En Kolay İnternetten Para Kazanma Yolu…

Anket doldurarak para kazanılır mı? Evden çalışarak ayda 1000-1500$ para kazanabilmenin %100 yasal ve kolay yolu !

Anket doldurarak para kazanma, dünyada ve Türkiye’de gün geçtikçe popülaritesi artan, interneti ve bilgisayarı olan herkesin çok kolay para kazanabileceği bir iş. Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bu adeta bir meslek haline geldi.
Sadece internetten doldurduğu anketlerle evinin geçimini sağlayan ev hanımlarını artık sıkça duyuyoruz. Anketle internetten para kazanmayı yeni duymuş okuyucularımız için şu işe bir açıklık getirelim.

Bu evden çalışma şeklini diğerlerinden ayıran faktörler nelerdir?

-Özel bir beceri gerektirmez.
-Web sitesi kurma derdi yok.
-Kimseyle Rekabet Etmezsiniz.
-Finansal bir risk içermez.
-Gideriniz yok.
-Herhangi bir ürün satmak veya stok tutmak yok.
-Çevrenizin geniş olmasına veya sosyal biri olmanıza gerek yoktur. Markalar size ne soruyorlar kendi fikrinizi söylersiniz.
-En güzelide başınızda bir patron yok. Evde çalışırsınız. (yada işyerinde boş zamanlarınızda)

Evde oturduğun yerden para kazanmak dedikleri bu işte. Anket doldurarak para kazanmak, evde sıradan bireylerin internetten para kazanması kapsamında, satış ortaklığı sisteminden sonra dünyada son yılların en popüler evden çalışarak internetten para kazanma yolu oldu. Çünkü her yaştan ve her kesimden, herkesin internet üzerinden para kazanabileceği bir yol. Hürriyet ve Posta gibi pek çok gazetede internetten para kazanmanın en iyi iki yolu “anket doldurma” ve “satış ortaklığı” olarak haber yapıldı.
Araştırma şiretleri de bunu istiyor zaten. Her kesimden insanların, ürünler yada hizmetler hakkında fikrini öğrenmek. Binlerce insanın bir hizmet yada bir konu hakkında düşüncelerini öğrenmek, pazarlama dünyasında paha biçilmez bir bilgidir. Para ödemelerinin en önemli sebebi de bu mantıktan doğuyor.
Bu evden para kazanma yolunu geçtiğimiz yıl ilk yazdığımda herkes çok şaşırdı. Neden bize para ödüyorlar? Pek çok kişi kazandığı ilk parayı alana kadar inanmadı. Şimdi aradan 1 yıl geçti ve inanılmaz bir pazar oluştu bile. Yurtdışından sonra Türkiyede de her geçen gün yeni bir araştırma şirketi açılıyor.
Bu iş tamamen yasal. Hem markalar, hem anketleri dolduranlar herkez kazanıyor. Büyük markalar yeni ürünler çıkarırken bu istatistiklerden hedef kitle belirliyorlar. Önemli olan sadece sizin verdiğiniz cevaplar değil. Cevapları verenlerin sosyolojik durumu yada cinsiyeti, medeni hali gibi bir çok etkende bu firmalar için önemli. Yani kısaca profil bilgileriniz onlar için önemlidir. Anket soruları oldukça basit. Örnek bir anket görmeniz için yabancı bir anket şirketinden gelen 6$’lık türkçe bir anket davetini, kaydettik. Aşağıdaki videodan bir fikir sahibi olabilirsiniz.

1 yorum:

  1. İnternetten para kazanma konusunda verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim. Sayenizde çok güzel bilgi edindim.

    YanıtlaSil

 
Footer'ı Göster