Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
7 Şubat 2013 Perşembe

Hangi Çeşit Ürünlere ve Markalara Satış Ortağı Olabilirim?

11:14


İlk Olarak satış ortaklığı sisteminde 3 kazanç şekli bulunmaktadır. Satış ortaklığının bu kazanç metodlarını aşağıda açıklayayım.

1-) Tıklama Başına Ödeme: Satış ortaklığının bu kazanç metodunda, sitene gelen ziyaretçiler  sitene reklam verenin reklamlarına tıkladığında para kazanırsın. Bu kazanç ziyaretçilerin reklamlara her tıklayışıyla tekrarlanır. Tıklama başına ödemeler 4,5,6,7,10  [Google Adsense Hariç] kuruş gibi oranları bulunmaktadır. Google Adsense reklama tıklama başın bazen 5 kuruş bazen 1 tl bazen de 20 tl verebilmektedir. Ama Türkiye'de genellikle 5 kuruş ile 50 kuruş arasında değişmektedir. Yurtdışında 1$ ile 5$ arasında değişmektedir. Google fazla kazandırdığı için onu farklı bir gruba koymamız gerek  :) . Bu kazanç metodunu kullanan markalar; Google, Teknosa, Hepsiburada, İnndirdik, Gittigidiyor gibi birçok marka bu kazanç metodundan yararlanmaktadır. Bu markaların ortaklıklarının bulunduğu affiliate sitesine BURAYA tıklayarak ücretsiz olabilirsin. Ve bütün kampanyaları görebilirsin.

2-) Üyelik Başına Ödeme: Satış ortaklığının bu kazanç metodunda, adından da anlaşıldığı gibi sitende bulunan reklamların  aracılığı ile sponsor sitelerine gönderdiğin müşteriler, sayfada bulunan kayıt kısmını doldurduğunda para kazanıyorsun. Bu kazanç her yeni müşteri ve yeni kayıt ile tekrarlanıyor. Üyelik başına ödenen oranlar 25 kuruştan başlayarak 2 TL'ye kadar uzanmaktadır. Bu kazanç metodunu kullanan markalar; Trendyol, Daybuyday, Markafoni, Grupanya, Grupfoni, Limango gibi büyük markalar bu kazanç metodlarından yararlanmaktadır. Genellikle alışveriş ve online oyunlar bu yöntemi kullanmaktadır. Bu markaların ortaklıklarının bulunduğu affiliate sitesine BURAYA tıklayarak ücretsiz olabilirsin. Ve bütün kampanyaları görebilirsin.

3-) Satış Başına Ödeme: Satış ortaklığının bu kazanç yolunda adından da anlayacağın gibi sattığın üründen satış başına komisyon alıyorsun. Amaç ürünün tanıtımını ve reklamını iyi bir şekilde yaparak satışlardan para kazanmak. Satış başı ödemeler diğer kazanç metodlarından daha fazla kazandırmaktadır. Satış başına ödemeler 15 TL ile 70 TL arasında değişmektedir. Satış başı metodlarını kullanan markalar; Markafoni,Limango, Grupanya, Daybuyday gibi büyük markalar bu kazanç metodundan yaralanmaktadır. Bu markaların ortaklıklarının bulunduğu affiliate sitesine BURAYA tıklayarak ücretsiz olabilirsin. Ve bütün kampanyaları görebilirsin.

Örnek vermek gerekirse limango yeni katılan bir müşteri üye olduğunda sana bir tl ödüyor. Ayrıca bu müşteri ilk alışverişini yaptığında, 40 tl daha ödüyor. Alışveriş üzerine günlük 1000 hitli bir siteniz olsa ve sadece  %1'i alışveriş yapsa buda 10 kişi eder. Günlük 400 tl gibi bir kazanca sahip olursunuz. Hadi onuda geçtim. 1000 kişiden 1 kişi alsa bile ay sonu 30×40=1200 tl para yapar. Ve bu sadece bir satış ortaklığı programından. Gerisini siz düşünün.

    
Bu 3 kazanç metodunu öğrenmiş ve bu sistemden yaralanan markaları öğrenmiş oldun. TAbi yukarıda yazdığım sadece küşük bir kısmı. Bunun gibi bir çok satış ortaklığı programı mevcut. Ve yukarıda söylediğim markaların bütün ürünlerine satış ortağı olabilirsin. Şunud söylemekte yarar var. Satacağın ürünler bilinmeyen tanınmyan ürünler değil. Hepsi marka ürünleri. Herkesin bilip  kendi evinde kullandığı ürünler. Giyimden tut, ev aletlerine, teknolojiden tut, mobilyaya kadar  satarak para kazanabilirisin. Ayrıca fiziksel ürünlerin yanında dijital ürünlerede satış ortağı olabiliyorsun. Dijital ürünlere örnek vermek gerekirse e-kitaplar, ingilizce öğreniyorum eğitim seti, dövme kataloğu, website kurma rehberi gibi  birçok dijital ürünede satış ortağı olabilirsin.  Hangi Çeşit Ürünlere ve Markalara Satış Ortağı Olabilirim yazımın sonuna geldim.

ÖNEMLİ NOT

Goomass Eğitim Kiti Kısa Süreliğine İndirime Girmiştir. Ve İndirimli Fiyatı 98 TL dir. Goomass'ı İndirimli, Daha Uygun Fiyata Almak İstersen Hemen [ BURAYA ] Tıklayarak Sipariş Verebilir Ve İndirimli Fiyattan Yararlanabilirsin...

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster