Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
13 Şubat 2013 Çarşamba

İnternetten Para Kazanma Sektörü Hızla Büyüyor

07:50

İnternetten para kazanmak isteyen arkadaşlara daha hızlı bir ilerleme göstermelerini tavsiye ederim. Son 3 yıldır internetten para kazanma sektörü hızlı büyüdüğünü gözlemliyorduk. Fakat 2013 yılının yüzlerce girişimciyi harekete geçirdiğini sektördeki yoğunluktan anlamak mümkün.


Affiliate marketing yani Türkçe’si ile satış ortaklığı sistemi aslında bütün sektörlerde mevcut. Fakat en çok yoğunluğu internetten para kazanma sektöründe görüyoruz. Rekabeti çok daha az olan sağlık yada uçak bileti satışı gibi sektörlere yönelmek yerine herkes aynı işten para kazanmaya çalışıyor. Aslında komik bir durum çünkü bazı sektörlerde milyarlarca yatırım yapmış olan sitelere kafa tutmak kimi zaman da acemiler için çok basit görünüyor.


Satış ortaklığı sisteminde para kazanmak için bazı materyellere ihtiyaç duyarsınız. Bunları kısaca şöyle sıralayabiliriz. Web sitesi yada geniş bir reklam ağı, diksiyonu çok iyi olması gereken bir yazar. Ve en önemlisi doğru stratejidir. Doğru strateji dememdeki amaç kimi satış ortakları bir borsa eğitiminin reklamını bir oyun sitesine reklam olarak verdiğini görmüştüm geçenlerde. Oyun sitesinin genel hedef kitlesi çocuklardır. Çocuklar borsa reklamını görse bile tıklasa bile hatta sisteme kayıt olsa bile verim almak mümkün değildir.


Aslında yukarıda bahsettiğim olayı kısaca özetleyecek olursak nokta atışı yapmak lazım. Eğer bir borsa ürünü tanıtıyorsanız doğrudan borsacıların sitelerinde reklam vermek gerekir. Reklam vermek istemiyorum kendi borsa sitemi kurmak istiyorum derseniz ilk etapta reklam verme işine kıyasla çok daha fazla para harcarsınız. Fakat sağlam bir zemin ile ilerlemiş olabilirsiniz. Size tavsiyem eğer bir sektör üzerinde web site kurma işlemine yönelecekseniz. Bir ekip işi olarak yürütmeniz sizin her zaman avantajınıza olacaktır.


 


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster