Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
10 Şubat 2013 Pazar

Özgün Yazılar Hazırlayarak Makalelerden Para Kazanmaya Başlayın.

06:27

Orijinal içerik gelişen internet ile birlikte artan rekabet ortamında sizlere avantajlar sağlayabilecek en önemli faktörlerdendir.


Herhangi bir konu hakkında kendi düşünceleriniz ve bilgi birikiminiz ile hiçbir yerden alıntı yapmadan hazırladığınız yeni makalelere orijinal içerik denmektedir. Orijinal içeriği hazırlama aşamasında kullanacağınız üslup, konuya hâkimiyetiniz, kişisel cümleleriniz içeriği etkileyeceğinden o konuda yazılmış diğer yazılardan farklı olacağı için yeni bir makale ortaya koymuş olacaksınız. Kişisel sitelerinizi ya da bloglarınızı arama motoru gözünde yükseltebilmek için kullanabileceğiniz en etkili yöntemler arasında bulunmaktadır.


Bilginin Değeri


Günümüzde her insan az veya çok interneti kullanmaktadır. Kimi rahatsızlık yaşadığı hastalıklar hakkında, kimi ilgi alanları ile ilgili materyaller bulabilmek adına, kimi derslerine yardımcı olabilmesi açısından her gün Google üzerinden aramalar yapmaktadır. Bu aramaların ortak özelliğin bilgiye ulaşmak amacı taşımasıdır. İnsanoğlu yaratılış bakımından meraklı varlıklardan olması sebebiyle her geçen gün yeni bilgiler edinmenin arayışı içine girmektedir. İnternet üzerinde birbirini tekrar eden, sağdan soldan duyulan bilgiler ile hazırlanan, zayıf metinler internet üzerinde fayda sağlamaması gibi arama yapıldığında kirlilik yapmaktadır.


İnternetin gelişmesi ile birlikte web siteleri sayısında büyük bir artış olmuş birçok şahıs ve firma kendi alanlarında hizmet verebilecekleri siteler açmışlardır. Web sitesi sahiplerinin düştükleri en büyük sorun sitelerine makaleler hazırlayacak boş vakitlerinin bulunmadığını iddia etmeleridir. Bu noktada ücretli olarak makaleler üreten yazarlara iş kapısı doğuyor. Bu ihtiyaç bireysel internet kullanıcılarına  yazı yazarak para kazanma fırsatı sunuyor.


İnternette başarılı olabilmek adına çalışmalar yapmalı, rakip firmaların yapmadıkları işleri yapmak zorundasınız. Arama motorunda yükselebilmek o kadar da kolay olmadığı gibi emek verilmesi gereken konulardandır.


Bazı firmalar masrafa girmemek adına aynı sektörde faaliyet gösteren rakip A firmasının sitesinde yer alan yazıları kopyalayıp, kendi sitesine yapıştırarak, arama motoru gözünde hiç de hoş olmayan bir durumla karşı karşıya kalmaktadır. İnternet üzerinde birbirini tekrar eden içerikler Google tarafından sevilmediği gibi internet kullanıcıları tarafından da hiç de hoş karşılanmamaktadır. Böyle bir hamle yaparak, arama motoru gözünde düşmekle kalmaz, sizin faaliyette bulunduğunuz sektörde sizden daha düşük ürünler hazırlayan firmalar bu noktaya dikkat etmesi sonucunda sektörde diplere vurursunuz. İnternet dünyasında başarılı olabilmek adına makale pazarlama sistemini şiddetle kullanmanızı önermekteyiz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken en önemli husus orijinal içerikler hazırlamaya gayret etmeniz.


Hazırladığınız makaleleri doğru platformlarda kullanmak ve makalenizin alt bölümündeki künye kısmına önem vermeniz gerekmektedir. Ürün ya da hizmet alanınızla ilgili mesleki tecrübelerinizi, birikimlerinizi bu konuda göstermiş olduğunuz başarıları paylaşabileceğiniz künyenizi oluşturmalı ve gerekli linkleri paylaşmalısınız. Yazı yazarak evden para kazanmak için daha detaylı bilgiye yukarıda bağlantısını verdiğimiz sayfadan ulaşabilirsiniz.


BURADAN


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster