Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
7 Şubat 2013 Perşembe

Paypal Para Kazanma

20:09

İnternetten para kazananlar için banka görevi gören Paypal dünya çapında güvenilirlik kazanmış online bankacılık şirketidir. İlk hizmete başladığı dönemde İngilizce olan Paypal artık tamamen Türkçe olarak hizmete girmiş durumdadır. 2005 yılı sonlarına doğru Türkiye’de ün kazanmaya başlayan 2007 sonrasında popüler hale gelen Paypal para kazanma yolu reklamlara tıklayarak para kazanma sistemine dayanıyor. İnternette para kazanma yollarından biri olan reklam alarak tıklandıkça para kazanma sisteminin tam tersi olan Paypal zaten var olan sitelerdeki reklamlara tıklayarak tık başına para kazanmayı sağlıyor.

Türkiye’de son yıllarda epey artmış olan Paypal para kazanma sitelerindeki kayıt olma sistemi oldukça kolay. Birkaç bilgi ile kayıt olup para kazanmaya başlamak çok hızlı gerçekleşiyor. Kayıtlar referanslı olduğunda referans isme kişi başı para ödeniyor. Bu şekilde referans olunan kişi sayısını artırdıkça alınan para çoğalıyor. Para dağıtımında ağaç sistemi denen bu yol izleniyor. Kayıt olduktan sonra ise gönderilen linkler ile gün başına ne kadar link veriliyorsa (bu bazı sitelerde 5 reklam bazı sitelerde günlük 10 reklam gibi değişebiliyor) o linklere tıklanıp bir kaç saniye beklendikten sonra tıklanan reklamın hesabınızdaki rengi değişiyor ve hesabınıza o tıkın ücreti ekleniyor. Belli bir limiti aştıktan sonra Paypaldaki paranın hesabınıza geçmesini sağlayabiliyorsunuz. Buradaki ince ayrıntılardan biri bazı Paypal sitelerinin yatırım yapılması, yapılan yatırımın %125i gibi bir katla para kazanımına izin veriyor olması. Bu ince ayrıntının araştırılıp buna göre Paypal siteleri ile para kazanma yoluna başvurmak gerekiyor.

Bir önceki yazımız olan Gram Altın Fiyatları başlıklı makalemizde altın ve gram altın fiyatları hakkında bilgiler verilmektedir.


View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster