Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
14 Şubat 2013 Perşembe

Satış Ortaklığı İle Para Kazanma

10:28

Kısaca, kazandır kazan olarak tabir edebileceğimiz satış ortaklığı yani “Affiliate Marketing”  internet üzerinden para kazanmak ama ticaret ve pazarlama gibi sektörlerden de uzaklaşmak istemiyorum diyenler için. Dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen para kazanma yöntemlerinin başında gelen satış ortaklığı, özellikle son yıllarda Türkiye’de de giderek popülerlik kazanıyor. Artan zamlar, kiralar, faturalar… Bir aileyi geçindirmek giderek zorlaşıyor, dolayısıyla da eve giren tek maaş sadece faturalar ve kira için yeterli oluyor. Oysa daha birçok ihtiyaç var. İşte tam da bu noktada ek gelire ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Çalışacağınız ek işte dışarıda olmak yerine ailenizin yanında olmak istiyorsanız, internetten para kazanmak tam da size göre. Ben pazarlamadan anlarım, ticaret adamıyım mı diyorsunuz? Daha ne bekliyorsunuz, hemen satış ortaklığı sistemlerinden birine üye olun.


Üye kaydı gerçekleştirebileceğiniz birçok satış ortaklığı sistemi bulunuyor, bunlardan herhangi birisine üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu sistemde yapmanız gereken çok kolay ve tamamen size kalmış, satış ortaklığı yapmak istediğiniz ürünü bile kendiniz belirliyorsunuz. Kendi işinizin patronu olacağınız günlerin hayalini mi kuruyordunuz? Beklediğiniz fırsat kapınıza geldi. Sıfır sermaye ile, tamamen sizin performansınız doğrultusunda ciddi bir ek gelir elde edebilirsiniz. Hatta bu sektörde kalıcı olmak istiyorsanız, sadece ek gelir olarak değil, tek gelir olarak da bu işte kalabilirsiniz.


Benim ağzım iyi laf yapar, ürünü kesin ben satarım mı diyorsunuz? O zaman siz de hemen, satış ortaklığı platformlarından birine üye olun. Yapmanız gereken, satış ortağı olduğunuz ürünün, ücretli ya da ücretsiz platformlarda satılmasını sağlamak. Sonrasında ürün satışından önemli bir oranda komisyon alıyorsunuz. Ürün sahibi tarafından belirlenen bu komisyon genellikle tatmin edici rakamlar olmaktadır.


İnternet üzerinde bir yerde rastladığınız bu satış ortaklığı sistemini, ilk duyduğunuzda siz de yalan, dolan zannetmiş olabilirsiniz. Yalnız değilsiniz, çünkü ben de öyledir dedim. Ama değilmiş, bu işten para kazanan birçok insanla tanıştım. Hepsi de bu işin ne kadar karlı bir iş olduğundan bahsediyorlar. Türkiye’nin dışında, özellikle Amerika, Avrupa ve dünyanın birçok ülkesinde, “affiliate marketing” ile para kazanan binlerce insan var. Hatta ekonomisi çok kötü durumda olan Hindistan’da bile insanlar bu satış ortaklığı sisteminden yararlanıyorlar. Siz de hemen bir satış ortaklığı sistemine üye olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

anket mi satış ortaklığısatış yaparak para kazanma yöntemleri

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster