Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
12 Şubat 2013 Salı

İnternetten Çalışarak Ek Gelir Sağlamak İstiyorum

19:59

İnternetten çalışarak ek gelir sağlamak isteyenler için bu yazımızda 1 sektörü tavsiye edeceğim. Ama öncelikle gerçekten hırslı bir kişiliğe  sahip olduğunuzu düşünüyorsanız yazımın devamını okuyun. Çünkü her zaman olduğu gibi girişimci kişiler başarılı oluyor. Pasif kişiler genelde her sektöre ön yargı ile yaklaştığı için başarılı sağlamaları daha zor diyebilirim.


İnternetten para kazanmak için yüzlerce iş çeşidi vardır fakat bunlardan bir çoğu sizi tatmin edecek paralar kazandırmaz. Yani tavsiye edeceğim işler sizi ciddi anlamda para konusunda motive edecek işlerdir. İlk olarak internetten günde 1 saatin altında zaman geçirenlere anket doldurarak para kazanma işinden bahsetmek istiyorum. Anket doldurarak doldurduğunuz anket başına anket şirketleri size ödeme yapar. Ödemeler ortalama anket başına 5 dolar ile 75 dolar arasında değişim göstermektedir. Peki şimdi aklınıza takılan konu “Anket şirketleri bize neden para ödüyor?” olmalı. Evet arkadaşlar aslında mantıklı düşünüldüğünde cevabı çok basit. Bildiğiniz gibi bir çok üretim yapan dev şirketler var. Bunlara örnek verecek olursak otomobil şirketleri, giyim, yemek şirketleri gibi dev şirketler var sizinde bişdiğiniz gibi.


Bu şirketler halkın ihtiyaçlarını öğrenmesi lazım ki halkın taleplerine göre ürün çıkartarak satış hacimlerini arttırmalılar. Bu yüzden ürün çıkartmadan önce anket şirketlerine oldukça yüksek miktarda ödeme yaparak şirketlerin anket yapmalarını istiyorlar. Anket şirketleri de bütün kullanıcılarına mail atarak bir anket yolluyor. Anketin uzunluğuna bağlı oranla para veriyorlar. Ödemelerinizi 15 günde 1 kez banka hesabınıza alırsınız.


Anket işinin en önemli noktası güvenilir, zamanında ödeme yapan şirketleri bulmaktır. Piyasada yüzlerce hatta binlerce anket şirketi var fakat bunların bir çoğu zamanında ödeme yapan şirketler değiller. Size bu aşamada Anket Doldur Para Kazan(Tıkla İndir) kitabını tavsiye ediyorum. Anket doldur para kazan kitabı sizler için uzun araştırmalar sonucu en güvenilir zamanında ödeme yapan 250 anket şirketini listelemiş ve sizin bu işe başlamanız için gereken adımları resimli olarak aşama aşama kitapta anlatmıştır. Sizde internette boşa zaman harcamak yerine para kazanmak istiyorsanız, hemen başlayın. Hepinize şimdiden bol kazançlar dilerim.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster