Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
7 Şubat 2013 Perşembe

Ortaklar Borsa

12:31

Kenarda biraz birikmişi olan bireyler çeşitli yollarla yatırım yaparlar. Risk almak istemeyenler parasını az getirisi olan birimlere yatırarak az kazanır az kaybederler. Borsa ise daha fazla daha hızlı para kazanmak isteyenlerin tercih ettikleri para kazanma yoludur. Borsaya yeni başlayanlar her gün en çok artan hisse senetlerini seçerler. Az hissesi olan senetlere bakmayı pek istemezler. Fakat bu durum makbul bir durum değildir.

Borsaya yeni başlayanlar borsanın bir şans oyunu olduğunu iyi bilmeli. Adımlarını atarken düşünerek atmalıdırlar. Borsaya başlarken elde bulunanın tamamını borsaya yatırmak çok da olumlu düşünce değildir. Şans sizden olmayabilir. Borsa kurnazlarının oynadığı oyunda yenik düşer tüm varlığınızı kaybedebilirsiniz. Borsada para kazanmak için sabır çok önemlidir. Para kazanmak için acele etmemelisiniz. Hisse girerken yada çıkarken doğru zaman çok önemlidir. Anlık hareketler büyük kayıp yaşatabilir. Yada aklınızın alamayacağı kadar da kazandırabilir.

Bir yatırım ortaklığında hisse senedine yatırım yapan mal sahibi bir takım mali ve mali olmayan haklara sahiptir. Ortaya konulan sermaye güvenilir yöneticiler tarafından yürütülmeli. Yatırımcıların satın aldıkları yatırım ortaklığı hisse senetlerinin gerek tamamı gerekse istediği bölümünü borsadan çekerek paraya çevirebilirler. Ortaklar sermayedeki paylar büyük ve küçük ortak olarak adlandırılır. Borsaya girerken kime ortak olduğunuza çok dikkat etmelisiniz. Çünkü ortak olduğunuz hissenin getirisiyle götürüsüyle tamamen üstlenmiş olursunuz. Güvenilir hisselere yatırım yapmanız size para kazandıracaktır. Borsadan para kazanmak isteyen bireyler yatırım yapmadan önce borsanın inceliklerini iyi bilmeli yatırımlarını ona göre yapmalıdırlar. Düşünmeden yapılan yatırımlarda sıfırlanmanıza bir dakika bile yeter.

Bir önceki yazımız olan İnternetten Para Kazanma Forum başlıklı makalemizde internetten para kazanma, internetten para kazanma forum ve Para Kazanma hakkında bilgiler verilmektedir.

forexekonomiortaklar borsaortaklarborsa

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster