Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
13 Şubat 2013 Çarşamba

Para Kazanmak Sizce Çok Mu Zor?

17:15

Son yıllarda girişimcilerin en çok yöneldiği sektörlerin başında gelen internet, tüm dünya ile aynı anda iletişim sağlamanızı, ürün ve hizmetlerinizi ekstra masraf yapmanıza gerek kalmadan ülke sınırları dışına da duyurmanızı sağlayan, en az riskli ve en çok kazandıran piyasaların başında gelmektedir. İnterneti sadece bir oyun oynama ya da sosyal paylaşım alanı olarak görüyorsanız, içinde bulunduğumuz 21.yüzyıl’da çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Birçok kişiye zengin olma, beklediğinden çok daha fazlasını kazanma olanağı sağlayan internet, son yıllarda girişimcilerin gözde platformu olarak anılıyor. Çok ya da az sermaye ile kendi işinizin sahibi olma olanağı tanıyan internete olan ilgi, son 5-6 yılda daha çok arttı. Sosyal paylaşım sitelerinin artması, internet kullanıcılarının artmasında önemli bir rol alıyor. Girişimcilerin, ürün ve hizmetlerini tanıtmaları için büyük bir fırsat sunan sosyal paylaşım siteleri, internet girişimcileri için biçilmez kaftan.


Aslına bakarsanız, internet girişimciliği diye bir terim yok. Girişimcilik diye bir terim var ve bu kişiler, girişimlerinde interneti iş modellerinin önemli bir parçası olarak kullanıyorlar. İnternet, tüm dünyada ekonomik faaliyetlerle o kadar birleşti ki, internette iş yapanlara internet girişimcisi tanımını yapmak, biraz yüzeysel kalıyor. Ayrıca günümüzde, internetten yararlanılmadan yapılan bir aktivite bulmak oldukça zor. Özellikle 90’lı yıllarda tüm dünyayı hızla saran internet furyası, bugün,günümüzde ekonominin doğrudan internet ile iç içe olmasını sağladı. İnterneti iş modelinin önemli bir parçası olarak kullanan bu girişimciler, yeni nesil girişimciliğin gelişmesini sağlarken, birçok girişimciye de ön ayak oldular.


Artık günümüzde, girişimcilik ve internet kavramları iç içe kullanılıyor. Girişimci denildiğinde akla ilk olarak internet, internet denildiğinde henüz herkeste olmasa da, birçok kişinin kafasında para kazanma seçeneği beliriyor. Girişimciler için büyük bir piyasa olan internette, her sektörden, her tür girişimcilerle karşılaşmak mümkün. Yeni bir mal, ürün ve hizmet geliştirmek için, internet ortamının bütün yararlarından faydalanan girişimciler, kazançlarını %100 oranında katlayarak, diğer yeni girişimcilere örnek oluyorlar. Planlarınız arasında internetten para kazanma, yeni bir ürün geliştirip internetten satmak gibi planlar varsa, biraz araştırma yaptıktan sonra bu fikrinizi gerçekleştirmeniz, bir girişimci olmanızı sağlamasının yanı sıra, gerçek dünyada yapacağınız reklamlardan daha çok tanınmanızı ve daha çok kazanmanızı sağlayacaktır.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster