Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
19 Kasım 2012 Pazartesi

Çabuk Ve Daha Çok Para Kazanmak İçin Gereksiz Hırs Yapmayın

20:36

AnasayfaÇabuk Ve Daha Çok Para Kazanmak İçin Gereksiz Hırs Yapmayın


İnternetten kazanç elde etmek isteyenlerin, başlangıçta çabuk para kazanmak için ve daha çok para kazanmak için hırs yapmaları düştükleri ilk hatalardandır.


Para kazanmak için çaba sarf ettiğiniz bir süreç mutlaka olacaktır.


İnternette de bu işi başarabilmek için çaba sarf etmeniz gerektiğini unutmayın ve bu bir beden yorgunluğu olmadığı için bunu hafife de almayın.


İnternette vereceğiniz mücadele bu işin kurdu olmuş yüzlerce kişiyle rekabet ederek geçecek bir süreçtir.


Ve başlangıçta pes etme noktasına da gelebilirsiniz.


Umudunuz kırılabilir. Ne yapmanız gerektiğini şaşırabilirsiniz.


Ama pes etmezseniz, eninde sonunda mutlaka ödülünüzü almaya başlarsınız.


Sizlere bir gerçekten bahsetmek istiyorum. Para kazanma süreci içerisindeyken prensip edindiğiniz amaç ve araçlar sizler için bir mizan yani terazidir. Bu işe başlarken amaç ile aracı bir birine karıştırmayın.


Amaç: Faydalı olabileceğiniz bir konuda birikimlerinizi paylaşmak.


Araç: Para kazanma alternatifleri


Sadece para kazanmak sizler için bir amaç olduğu sürece hedefinize asla ulaşamazsınız. İntermetten para kazanmak istiyorsanız insanlara faydalı olacak paylaşımlarda bulunmanız hem okurlarınız tarafından taktir edilmenizi sağlayacak, hem yaptığınız işten zevk almanızı sağlayacak ve para kazanma sürecede kendiliğinden gerçekleşecektir.


Para kazanmak sizler için araç değilde amaç olursa kesinlikle okurlarınızın gözünde yapmacık olmaktan kurtulamazsınız ve sadece para kazanma uğruna insanlara faydası olmayan ve insanların para ve zamanlarına mal olacak tavsiyelerde bulunursanız, kısa süreliğine bir kazanç elde etseniz de, bu yanınıza kar olarak kalmayacaktır.


Böyle davranırsanız, blogunuzda daimi bir müşteri kitlesi edinemezsiniz. Haksız kazanç elde etmek için yaptığınız tavsiyeler okurlarınıza para ve zaman yönünden zarar verdiği için, yapılan yorumlar psikolojiniz bozduğu gibi artık bloğunuzla ilgilenen, blogunuzda vakit geçiren fazla kişi kalmayacaktır.


Blogunuza karşı ilgisizlikten ve zaman zafiyetinden dolayı durumunuza arama motorları da eksi not verecek ve sıralamanızı gerilere çekecektir.


( Dürüst olmak ve insanlara yardımcı olabilmek, sizlere daha çok fayda sağlayacakken, kısa zamanda daha fazla kazanayım diye para kazanma hırsı ile emeklerinizi ve zamanınızı riske atmayın, bu yüzden çabuk para kazanmak veya daha çok para kazanmak için gereksiz yere hırs başlangıçta size başarı getirse de bu kısa vadede olacaktır ve eninde sonunda hüsranla sonuçlanacaktır.)


Özellikle Affilite Marketing olmak üzere, alternatif kazanç yollarıyla hayatını kazanan birisiyim. İnternetten para kazanma yolları hakkında araştırmalar yapıyor ve bu sistemleri öğrenmek isteyen yeni girişimci adaylarına bilgiler veriyor, faydalı ürünler ve yöntemler hakkında tavsiyelerde bulunuyorum.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster