Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
18 Kasım 2012 Pazar

NETTEN PARA KAZANMAK İÇİN GOMASS ÜCRETSİZ

04:46
GooMass Profesyonel Satış Ortaklığı Eğitimi

GooMass 1.0.0.9 güncellemesi yayınlandı. Ayrıntılar için tıklayınız.

GooMass konu başlıklarını yazmaktan ziyade çok daha işe yaracak şekilde bir bilgi vermeye çalışacağım. Bu sayede GooMass içeriğinin ne olduğunu merak eden herkas için bir önbilgi olacaktır.

GooMass’ta, herbiri 20-30 dakika civarı çeşitli videolu derslerin yanı sıra, normal bir kitap boyutu olarak hesablandığında (a5) yaklaşık 1000 sayfalık resimli anlatımlardan oluşan yazılı bir eğitim seti bulunyor. Kit içerisinde anlatılan bilgilerle para kazanabilmek için, insan gücüne ihtiyaç var. Yani yarı otomatik bir kazanç modeli bu. GooMass bir yazılım olarak bilgisayarınıza kuruluyor, size özel verilen kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak tüm derslere erişiyorsunuz.


GooMass, internet üzerinden bir web site, veya web sitesi kurmadan nasıl kazanç elde edileceğini anlatan bir eğitim seti. Kısa bir örnek vermek gerekirse; bazen forumlarda veya sitelerde gezinirken banner reklamlar gürürsünüz. İşte bu reklamları verenlerin hepsi aslında ürünün kendi sahibi değildir. Bazıları (bazen çoğunluğu) çözüm ortaklarıdır. Yani pek çok kişi ürünün sahibi olmasa bile o ürünü satarak ürün sahibinden komisyon elde eder. Evinde bilgisayarının başında çeşitli yerlerden ürüne reklamlar yaparak satış yaparsın.

Goomass Ücretsiz Kursuna Katıl


Yukarıdaki yazdığımız bir çeşit hızlı para kazanma (avcı stratejisi) yoludur. Bunu dışında goomass eğitim kitinde çiftçi stratejisi olarak nitelendirilen (önerilen) pasif kazanç yöntemi de var. Pasif kazancı şöyle tanımlayabiliriz;
Pasif kazançta hiç reklam maliyetiniz yoktur. Kazandığınız direk cebinize kardır. İlk etapta çalışır fakat bir kaç ay hiç para kazanamazsınız. Fakat bir kaç ay sonra çalışmalarınız meyvesini vermeye başlar. Yani bir nevi bunu bir kuluçka dönemi var diyelim. Çalışmadan kastımız, çeşitli mecralarda (facebook,twitter,web site kurarak, çeşitli forumlar,sosyal ağlardaki kalabalık gruplarda) ürününüz hakkında tanıtım yaparak, sonra sizin tanıtımlarınız neticesinde oluşan satışlardan komisyon almak.

Sizin satışlarınızı takip eden özel bir sistem, ve ürün sahibi ile satış ortağına aracılık yapan bir aracı kurum vardır. Aynı gittigidiyor’un ödeme yöntemi gibi. Önce müşteri parayı bu kuruma öder. Sonra kurum satış ortağı ve ürün sahibi parasını pay ederek dağıtır. Dünyada bu sistemi uygulayan en keskin ve çarpıcı örnek amazon.com diyebiliriz.


Kısacası GooMass eğitim kiti, bu tarz konular üzerine yoğunlaşan, gerek sermayenizi, gerekse sermayeniz olmadan web sitelerinizi size para kazandıran bir işyerine nasıl dönüştirebileceğinizi, gerekse internette deçirdiğiniz dünya kadar boş zamanı nasıl para dönüştürebileceğinizi öğreten bir eğitim seti. İçeriği de bunlarla ilgilidir.

Bu reklam türleri burada yazmacağım kadar çeşitli ve sadece bireyin hayal gücü ile sınırlıdır. GooMass eğitim kitinde anlatılan sistem anket yada reklam tıkla kazan gibi bir şey değildir. Çünkü ürünler ve bu ürünleri satın alan insanlar vardır. Temelde normal hayattaki ticaret şekline banzese de bunu farklı kılan en önemli özellik; hiç bir sermayesi olmayan birinin bile sanki internette şirketi varmış gibi, yüzlerce ürünü kendi malıymış gibi satabilmesidir.
Satış ortaklığı ile para kazanma sistemi geleceğin ticaret şeklidir. Artık bunu önüne geçilebileceğini sanmıyorum. Çünkü son bir yılda bile çok ünlü alışveriş siteleri bu sisteme geçti. (Örneğin son 6 ayda markafoni, trendyol,markalonga) siteleri.

Goomass Ücretsiz Eğitime Katılmak İçin Tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster