Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Kasım 2012 Cumartesi

Jet Networking Ek İş İmkanı

05:31
Buradasınız: Ana sayfa » Jet Networking Ek İş İmkanı window.___gcfg = {lang: 'tr'}; (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();

JETNETWORKING A.Ş. Katalogla evden satış yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerli firmalardan.

Sürekli bir İşte çalışma imkanı olmayan ev hanımlarına, Emeklilere, bir işte çalışıp ta, ek gelire ihtiyaç duyan herkesin jetnetworking ücretsiz kataloğuna bakması gerekli.

1997 yılında kurulan firma doğrudan satış diğer adıyla katalog ile satış sektörüne 2005 yılında girdi. Tüm Türkiye’de hizmet veren firmanın şu anda sipariş verilebilen 15.000 adet ürünü bulunmakta. Jetnetworking şu anda sektörde faaliyet gösteren en büyük yerli firma durumunda ve bu sayede satış temsilcilerine yüksek karlar bırakıyor.

Jetnetworking aynı zamanda müşteri memnuniyetine verdiği önemle de fark yaratma çabası içinde. Satın alınan veya satılan ürün eğer iade edilmek isteniyorsa satın alınma tarihinden itibaren 30 gün içinde hiçbir sebep göstermeden geri alınıyor. Ayrıca aksesuarlarda yasal olarak gerekli olan garanti tüm garanti belgeleri mevcut, örneğin saat sattınız ürün garanti belgesiyle beraber geliyor.

Satabileceğiniz ürünler arasında ise bay bayan kozmetik, güzellik ve bakım ürünleri ile iç giyim ve aksesuar ürünleri bulunuyor.

Peki kar marjınız ne kadar? Katalog fiyatları sizin müşteriye satış fiyatınız ve siz bu ürünleri %40 lara kadar daha ucuza alıyorsunuz, yani satıştan karınız %40 lara kadar fakat ayrıca her satıştan %15 prim alacaksınız, dolayısıyla karınız % 55 civarında olacak.

Diyelim ki karar verdiniz denemeye, size bu üyeliğin maliyet ne kadar? Numune almadan sadece kayıt olur ve ücretsiz katalog isterseniz toplam maliyetiniz sıfır. Bununla birlikte en çok satılan ürünlerin olduğu numune paketlerini 25, 50, 75 veya 100 TL’lik numune paketleri sipariş etmek gibi bir şansınızda var. Fakat buna mecbur değilsiniz, dediğimiz gibi sadece ücretsiz katalog sipariş vererek sıfır sermaye ile başlayabilirsiniz.

Satışlarınızın haricinde altınıza üye kaydederek üye başına 10 TL ve üyelerinizin satışlarından %10'a kadar prim elde edebiliyorsunuz.

Ücretsiz üye olmak ve sıfır sermaye ile para kazanmaya başlamak için tek yapmanız gereken alttaki resimlere tıklayıp başvuru formunu doldurmak.Başvuru formunu doldurup onayladıktan sonra müşteri temsilcileri sizi arayarak ücretsiz kataloglarınızı adresinize yollayacaktır.Bol kazançlar.


View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster