Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
18 Kasım 2012 Pazar

Evden Para Kazanma Yöntemleri

22:39

Evden para kazanmanın birçok yolu vardır. Özellikle internet kullanımının yaygınlaşması, yeni iş yöntemlerini de beraberinde getirmiştir. Evden para kazanma yöntemlerinden birini seçmeden önce hedefleri belirlemek oldukça önemlidir. Zaten düzenli bir işiniz var ve ek gelir mi istiyorsunuz? Yoksa tam zamanlı bir iş gibi internetten para kazanmak mı?

Aşağıda evden para kazanma yöntemlerini bulabilirsiniz:

Herkesin çok iyi bildiği bir alan mutlaka vardır. Finans, arabalar, ilişkiler, yemekler vs. Eğer belirli bir konuda uzmanlığınızın olduğunu düşünüyor ve kaleminize de güveniyorsanız bloglarda belirli bir ücret karşılığında yazarlık yapabilirsiniz. İnternet üzerinde faaliyet gösteren ve ziyaretçi sayısı fazla olan bloglar, düzenli olarak kaliteli içerikle güncellenmek durumundadır. Bu tür sitelerin yöneticileri ile bağlantıya geçip, belki örnek bir yazınızı da gönderip, yazarlık teklifinde bulunabilirsiniz. Hatta iyi bir referans olması için kendi blogunuzu kurarak yazarlık işine başlayabilirsiniz. Bu şekilde bir müddet sonra blogdan para kazanmaya da başlayabilirsiniz.

Evden para kazanmanın diğer bir yolu bilgi ve becerilerinize uygun alanlarda kişilere hizmet vermektir.  Belki yazılım, programlama, reklamcılık, spor, yabancı dil, müzik aleti çalma ya da yemek yapma gibi konulardan birinde yüksek bilgi ve beceriye sahip olabilirsiniz. Bu konulardaki uzmanlığınızdan para kazanmak için internette kendinize bir sayfa oluşturup, potansiyel müşterilere ulaşabilirsiniz. İsterseniz internet üzerinde potansiyel müşterilerinize ücretsiz bilgi sunup ziyaretçi sayınızı arttırır ya da sunduğunuz hizmetlerin reklamını yapıp online müşteri leri telefonunuza yönlendirirsiniz. Örneğin köpek eğitimi konusunda çok iyiyseniz becerilerinizi örnek olması için videoya kaydedip internette yayınlar ve arzu edenlerin köpeklerine evinizde eğitim verebilirsiniz.

Eğer el beceriniz varsa ve güzel işler çıkarabiliyorsanız, hobilerden para kazanmak sizin için çok kolay. El örgüleri, danteller, el yapımı oyuncaklar, takılar, giysiler, aksesuarlar vb. ile internet üzerinde kendinize güzel bir pazar yaratabilirsiniz. Örneğin el yapımı hediyelik eşyalar günümüzde oldukça ilgi görmektedir. Ya da Çin mallarının her tarafı sardığı bu dönemde çocuklar için doğal ürünler kullanılarak yapılan bez oyuncaklar da aileler tarafından çok rağbet görecektir. Şimdi buna benzer para kazandıran hobilerinizi gözden geçirin.

Telefonda konuşmak için düzgün bir diksiyonunuz ve güzel bir sesiniz varsa, evinizde yeterince sessiz ise evde call center kurabilirsiniz. Günümüzün rekabetçi iş dünyasında müşterileri odak noktasına alan iş yerleri, 24 saat boyunca müşterilerine hizmet sunmak ve telefonla onların problemlerini çözmek durumundadır. Bu durumda evden para kazanmak isteyen kişilere yeni bir iş kapısı açılmaktadır. İşletmeler evde call center kurulmasına hem maliyet (yemek, yol ve ofis masrafları yok ) hem de rekabet avantajı kazanmak için sıcak bakmaktadır.

İnternetten para kazanmak ve bunu evinizin rahatlığında yapmak için satacak bir ürününüzün olmasına gerek yoktur. Online ortamda hali hazırda yapılmış ve satış ortaklığı sistemi ile satılmak için satış ortaklarını bekleyen birçok ürün bulunmaktadır. Affiliate marketing, satış ortağının ürün sahibinin ürününü tanıtması ve bu tanıtımı satışa dönüştürmesi durumunda daha önceden belirlenen oranda komisyon kazanmasını sağlar. İnternet üzerinde en çok kazandıran yöntem affiliate pazarlama, affiliate pazarlama türleri içinde en çok kazandıran ise satış başına ödeme (Pay Per Sale) yapılan türdür.

Affiliate marketing yöntemi ile para kazanma hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın!

var dd_offset_from_content = 40; var dd_top_offset_from_content = 0; jQuery(document).ready(function($) { window.setTimeout('loadGoogle1_768()',1000);window.setTimeout('loadTwitter_768()',1000);window.setTimeout('loadFBShare_768()',1000);window.setTimeout('loadFBLike_768()',1000); }); function loadGoogle1_768(){ jQuery(document).ready(function($) { $('.dd-google1-768').remove();$.getScript('https://apis.google.com/js/plusone.js'); }); } function loadTwitter_768(){ jQuery(document).ready(function($) { $('.dd-twitter-768').remove();$.getScript('http://platform.twitter.com/widgets.js'); }); } function loadFBShare_768(){ jQuery(document).ready(function($) { $('.dd-fbshare-768').remove(); $.getScript('http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share'); }); } function loadFBLike_768(){ jQuery(document).ready(function($) { $('.dd-fblike-768').remove();$('.DD_FBLIKE_AJAX_768').attr('width','50');$('.DD_FBLIKE_AJAX_768').attr('height','60');$('.DD_FBLIKE_AJAX_768').attr('src','http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.onlinepara.net%2Fevden-para-kazanma-yontemleri.html%2F&locale=en_US&layout=box_count&action=like&width=50&height=60&colorscheme=light'); }); }

View the original article here

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster