Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
19 Kasım 2012 Pazartesi

Nasıl Para Kazanabilirim 1

01:39

Nasıl para kazanabilirim mi diyorsunuz?

İşe nereden başlamanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz?

Paraya ihtiyacınız olduğunu bildiği halde, kısa yoldan ve minimum çalışmayla çok para kazanacağınızı söyleyen insanların sözlerini dinlemeyerek işe başlayabilirsiniz.
Yani onca boş vaatlerden  dolayı girdiğiniz zihin karmaşasından kurtulamadığınız sürece kesinlikle ikilem içinde kalırsınız.

Çünkü aynı durumu bende defalarca yaşadım.

Sağlıklı düşünme durumu, işe başlamak için yapmanız gerekenleri ve izlemeniz gereken yolu sizlere keşfettirecektir.

Sizler bilgisayarınız başında bir arayış içerisindeyken şunu unutmayın ki arama yaptığınız google dahi, zaaflarınızı, suistimalcilere bildiren bir ajan görevi görür. Bunu aklınızdan çıkarmadığınız sürece, arama yaparken, o sıraya giren sitelerin amaçlarını daha iyi anlamaya başlarsınız. Ve hangilerine güvenip hangilerine güvenmemeniz gerektiğini zamanla çözmeye başlarsınız.

1-Ama öncesinde uyarmakta fayda var ki, hangi piyasada olursa olsun hatta internet ortamında dahi emek vermeden ekmeği bulamazsınız ve bunun aksini söyleyenlerden (uzak durmayın) tam tersi takip edin onları ve neleri nasıl yaptıklarını kavramaya çalışın.

2-Sizler para kazanmak istediğiniz süre içerisinde karşınıza çıkacak ve size yol göstermek isteyecek bir çok kaynak site bulabilirsiniz. Onların aslında size rakip olduklarını unutmayın çünkü sizinde onlarında istediği şey aynıdır.

Para kazanmak.

Bir farkla. Onlar sizden kazanmak isterler.

Ve sizden en az bir adım öndedirler.

Rakiplerinizi tanımak her zaman için sizleri adım adım ileri götürecektir bundan iyi kılavuz olmaz, aynı zamanda bu piyasadaki para kazanmanın inceliklerini öğretecektir ve rakiplerinizi tanımak, kandırılmamak adına sizi uyandıracaktır, ve şunu bilin ki, doğru ile yanlışı ayırt edebilmek zararınızı minimize edecektir. Ve para kazanmak istiyorsanız baştan zarar etmemek atacağınız ilk adımdır.

3-Alternatif kazançlar sitesi de diğerleri ile aynı tayfadandır. Ve ilk adımı atmaya karar verdiyseniz aynı zamanda rakibinizdir.

Bilgilendirme mahiyetinde şunu söylemekte fayda var ki, para kazanmak için bir e-kitap yada eğitim seti almayı düşünüyorsanız, bir çok site içerisinde hem fikir olunan ve ortak bir şekilde tavsiye edilen ürünleri pozitif anlamda düşünmelisiniz. Ama arada çıkan istisna ürünleri almak istiyorsak her zaman için iki defa düşünmekte fayda var.

(İster xticarete, ister clickmerkeze bağlı olsun, affiliate ağlarının güvencesi altında, para kazandırmaya yönelik olarak satışa sunulan dijital ürünlerin bir çoğu aslında para kazandırabilecek kaynaklardır ama işin kötü tarafı bu kaynakların hiyerarşisi yoktur. Yani hangi ürün hangi bilgi seviyesindeki insanlara hitap eder bu açık bir şekilde sunulmamıştır.

(Örnekle; goomass İNCELE, başlangıç ve ileri seviyedeki bütün insanlar için uygun bir kaynaktır ve sıfırdan başlayarak her şeyi öğrenebilirsiniz ve programlı, azimli çalışırsanız güzel para kazan bilirsiniz, ama google kazançları mutlaka İNCELE ile para kazanmak istiyorsanız, web site kurabilecek ve ya landing page oluşturacak düzeyde bilgi sahibi olmalısınız yoksa para kazanamazsınız.)

Peki web site sahiplerinin sizlerden para kazanabilmek için en önemli stratejisi nedir?

Şunuda hiçbir zaman unutmayın ki site sahipleri olarak yaptığınız arama türlerini önceden analiz ederek sizleri celp etmeye çalışırız biz. İşe başlamadan önce neyi ne şekilde ve nasıl aradığınızı analiz ederiz. (anahtar kelime analizleri)

Ve yaptığınız arama terimlerine bakarak, hangi arama terimleri ile gelenlerin sadece ziyaretçi, hangilerinin gerçekten alıcı olduğunu o ilk sayfadaki siteler gayet iyi bilirler. Ve seo çalışmalarını bu arama terimlerine göre yaparlar. (satış getiren anahtar kelimeler)

Bu yazımızda internetten nasıl para kazanabilirim konusuna bir başlangıç yaparak, affiliatelerin stratejilerine değindik, sonraki yazımızda diğer alternatiflerden de bahsetmeye devam edeceğiz.

Özellikle Affilite Marketing olmak üzere, alternatif kazanç yollarıyla hayatını kazanan birisiyim. İnternetten para kazanma yolları hakkında araştırmalar yapıyor ve bu sistemleri öğrenmek isteyen yeni girişimci adaylarına bilgiler veriyor, faydalı ürünler ve yöntemler hakkında tavsiyelerde bulunuyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster