Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Kasım 2012 Cumartesi

Google Adsense Para Kazanma – Böyle Bir Kaynak Daha Önce Görülmedi

10:47

AnasayfaGoogle Adsense Para Kazanma – Böyle Bir Kaynak Daha Önce Görülmedi


İnternetten para kazanma konusunda, sahip olduğum bu web sitenin henüz 4 aya yakın bir geçmişi var. Ve bu işi yapabilmek için neredeyse bütün e-kitapları, eğitim setlerini aldım.


İnkar edemeyeceğim bir konu varsa aldığım bazı e-kitaplar beni büyük hayal kırıklığına uğratmıştır.


Bu yazımda sizlere bahsetmek istediğim asıl mesele ise henüz hiç bir affiliate ağına kaydı olmadığı için affiliate ler tarafından pekte tanınmayan önemli iki kitaptan bahsetmek istiyorum.


Bu kitabları alalı henüz üç gün oldu ve gerçekten de bende büyük bir şaşkınlık yarattı diyebilirim.


Bahsettiğim bu kitaplar, google adsense den gelir elde etmeye ve gelirlerinizi arttırmaya yönelik kitaplardır. Ve şimdiye kadar hiçbir affiliate ağında olmamasına rağmen 1000 e yakın satışı gerçekleşen ve sıklıkla güncellenen kitaplardır.


Özellikle elimde bir çok kazanç kitabı olan birisi olarak şunu belirtmek isterim ki, bu kitapları okumaya başlayınca, bu kitaplar keşke ilk aldığım kitaplar olsaydı dedim. Ve alan diğer kişiler de aynı şeyleri söylüyorlar. Bu sözlerimden emin olmak için r10.net isimli forum sitesinde yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Çünkü kitaplar bu forum sitesinde efsane gibi dolaşıyor.


Birinci kitabın adı, Aspire adsense e-book V2 değer kitap ise Aspire Niş siteler e-book kitabı


Peki bu kitapların piyasadaki diğer kitaplardan ne farkı var diye sorarsanız;


Adsense den para kazanma yöntemleri içerisinde kesinlikle legal yolları kullanarak maksimum seviyede para kazanmanızı sağlıyor. Üstelik kurduğunuz yabancı içerikli sitelerden ve kesinlikle hiçbir yabancı dil bilgisine ihtiyaç duymadan. Genel olarak baktığımızda sizlere sadece bu işin mantığını anlatmıyor, kesin başarılı olmanızı sağlayacak kaynakları da beraberinde sunuyor.


Yani adres te gösteriyor.(diğer hiçbir e-kitapta olmayan kaynaklar)


Kitapta verilenlere göre, temel olarak çok kazanabilmenizin mantığında google daki en çok yapılan resim aramaları geliyor ve ikinci bir alternatif olarak ta sizlere facebook un bu işte etkin bir biçimde nasıl kullanılabileceğinden bahsediyor. Ve facebook’ta minimum ücretlerle yüz binlerce üyesi olan facebook sayfalarına nasıl sahip olabileceğinizi anlatıyor. Ve sizlere iyi bir çalışmayla bir gün için 100 lerce dolar kazandıracak öyle sırlar veriliyor ki, bu durum bu kitabın r10 gibi uzman webmasterların bulunduğu bir platformda dahi neden efsane olduğunu açıklar niteliktedir.


İkinci kitapta ise sizlere, adsense kazançları açısından niş sitelerde bulunması gereken temel özellikler den bahsettiği gibi, kurduğunuz bu niş siteleri en kısa zamanda kazanç makinesine çevireceğiniz çok özel sırlar veriyor.


Kesinlikle en başında yani bu siteyi kurmadan önce bu kitaplar elimde olsaydı, adsense işine henüz girmediğim halde, bu güne kadar yapabileceklerimi tahmin bile edemiyorum.


Bu kitaplar her hangi bir affiliate ağında olmadığı için veya kendine ait bir web sitesi üzerinde satılmadığı için sizlere linkini veremiyorum.


Ama gerek kitap hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz ve gerekse yapılan yorumlara şahit olmak isterseniz, r10.net üzerinden adsense kısmından konuyu araştırabilirsiniz. Eğer kitaplara sahip olmak isterseniz yine r10 da satışı gerçekleştiği gibi sanal pazar üzerinden de teğmin edebilirsiniz.


Not:Kitaplar ayrı ayrı satışa sunulduğu gibi ikisini birlikte almak isteyenler için promosyon kapsamında indirimli şekilde satılmaktadır. Kitaplar tek tek 40 TL dir. İkisini birlikte almak isteyenler için 60 Tl dir.


Özellikle Affilite Marketing olmak üzere, alternatif kazanç yollarıyla hayatını kazanan birisiyim. İnternetten para kazanma yolları hakkında araştırmalar yapıyor ve bu sistemleri öğrenmek isteyen yeni girişimci adaylarına bilgiler veriyor, faydalı ürünler ve yöntemler hakkında tavsiyelerde bulunuyorum.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster