Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Kasım 2012 Cumartesi

Facebook İle Para Kazanmak

05:45

Evet, yanlış duymadınız facebook’ tan para kazanmak mümkün çünkü facebook milyonlarca insanın çeşitli sebeplerle kullandığı büyük bir platform, yapılan araştırmalar internet kullanıcılarının satın alma, üye olma gibi uygulamaları yapmadan önce facebook ve benzeri sosyal paylaşım sitelerindeki tavsiyelere uyduğunu göstermektedir.


Bu yüzden ürün sahipleri, ürünleri veya hizmetleri hakkında olumlu yorumlar yazanlara yüksek komisyonlar ödemekteler. Bugün ülkemizde de bu yöntemi kullanan yüzlerce marka bulunmaktadır. Siz de bu markalar hakkında paylaşımlar yaparak inanılmaz yüksek komisyonlardan payınıza düşeni alabilirsiniz.


Bu büyük pazarda her girişimciye yer vardır. Bir ürününüz olmadan da başkalarının ürünleri hakkında paylaşım yaparak %80'e varan komisyonlar kazanmak mümkündür. 


Facebook sıradan kullanıcılar için sadece sanal bir sosyalleşme aracıdır. Tabi adı her ne kadar sosyal ağ olsa da içten içe gerçek sosyal aktiviteleri bitirir, arkadaşlıkları gerçek dünyadan sanal ortama taşır ve zamanla zayıflatır.


Facebook’ da saatler harcayan ve hatta bu konuda dünya sıralamasında dördüncü olan insanımızın bu fırsatlardan maalesef haberi bile yok. Çöpe giden, hayatımızdan silinen saatler, dakikalar hiçbir işe yaramıyor, kazandırmayı bırakın, sürekli kaybettiriyor da. Oysa Facebook’un ne kadar büyük bir sanal pazar olduğunun farkında olan birkaç yüz kişilik azınlık her gün binlerce lira kazanmaya devam ediyor.


Peki ya siz;


Facebook’ da boşa zaman harcayıp dışarıda tüm hızıyla akıp giden hayatı kaçırmaya devam etmeyi mi?


Yoksa Facebook sizin için çalışıp para kazandırırken, siz de bu kazançla harika bir hayat sürmeyi mi istersiniz?


Şimdi nasıl olacak bu iş dediğinizi duyar gibiyim…


İnternetten para kazanmak için önce doğru yolu belirlemek gerekir.


Facebook üzerinden para kazanmayı düşünüyorsanız Facebook Para Rehberi sizin için en iyi rehber olacaktır.TIKLA


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster