Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
24 Kasım 2012 Cumartesi

iPhone 5 artık daha hızlı ve ince

12:45

Apple tarafından 2 gün önce yapılan lansmanda iPhone 5 in tanıtımı gerçekleştirildi.
Otoritelerin tahmin ettiği gibi daha büyük bir ekranla karşımızı çıktı yeni iphone modeli, bu ekran 16:9 formatında olacak ve boyut olarak 4 inç.



Büyük ekranının yanı sıra bugüne kadar üretilen akıllı telefonlar arasından en incesi olması ünvanıda yeni iPhone 5'e geçti.



iPhone4S’e göre daha hafif olan modelin ağrılığı sadece 120 gram.


Ayrıca yeni modelde kamera iyileştirilmeside yapılmış, yeni 8 megapixel kamerası ile iphone artık daha hızlı ve kaliteli çekimler yapabilmeyi vadediyor.


İşlemci olarak A6 modeli kullanılan iPhone 5'te eski seleflerine göre 2 kat daha hızlı görüntü dosyası işleme kapasitesi sunuyor.


Ekstra olarak yeni modelde daha önceden çokça eleştirilen Bluetooth özelliği de eklenmiş.


Yeni bir özellik olarak iphone 5 şarj girişi değişmiş durumda, yeni giriş eski tip kablolarla bir dönüştürü sayesinde kullanılabilir olacak.



Ülkemize tam olarak ne zaman geleceği ve Hangi fiyat üzerinden geleceği bilinmese de bu işin meraklıları şimdiden yurt dışından getirmeyi denemeye başlamıştır tahminim.Yalnız


Her ne kadar 32 GB’lık iPhone 5 Amerika’da 399 dolar gibi cüzi bi rakamdan satışa sunulacak olsa da ülkemize giriş fiyatının 2000-2500 civarı olmasını bekliyorum.


Sizce iphone 5 32 GB modeli ülkemizde hangi fiyattan satışa girer ?


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster