Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
17 Kasım 2012 Cumartesi

Stilistler için Para Kazanma Yolları

05:09

Tekstil sektörünü, bugün canlı tutan en büyük etken şüphesiz kadınlardır. Giyinmeyi çok seven kadınlar olduğu kadar, üretim aşamasında olmayı seven birçok kadına da rastlamamız mümkün. Stilist, modelist, moda tasarımcısı vb. gibi değişik alanlarda görev alabiliyorlar.


Ancak kuşkusuz, bunlardan en önemli olanı, tasarım aşamasıdır ve bu görevi stilistler üstlenir. En zor iş onların olduğundan, her zaman aldığı maaş biraz daha dolgun olur. Yaratıcılık gerektiren bu iş, tekstilin tahtıdır diyebiliriz. bir çok yol kullanılarak stilist olunabilir.


Örneğin, ilgili bölümden mezun olabilirsiniz, profesyonel kurslarda özel eğitim alabilirsiniz ya da bir firmada yetiştirilmek üzere eleman sıfatı ile başlayıp, kendinizi geliştirebilir ve yükselebilirsiniz. Her işte olduğu gibi bu işte de, en az 3 yıl deneyim istenmektedir. Bunun yanında, Stilistlerin para kazanmasının yolları, oldukça geniş bir yelpazeden oluşmakta. Çalışma olanakları fazla olunca, alanında başarılı kişiler elbette ki tercih ediyor.


Butikler de çalışma imkânları olduğu gibi, kendi butiklerini de açabilirler. Gerekli ekip ile işler gayet iyi olabilir. Konfeksiyonlar da, stilistler için çalışma alanı oluşturur. Çok daha başarılı ve işinde oldukça iyi bir stilist ise, özel kurumlarda da yer alabilir. Sadece bununla da sınırlı değil deri, triko ihracat firmaları ve giyim atölyelerinde de kolayca iş bulabilirler.


Belli bir dönem yatırım yapıldığı takdir de, yaratıcılıklarını ve bilgilerini pratiğe dökerek, daha fazla kazanmaları mümkün. Genelde kadınların tercih ettiği bu alanın ürünlerini, biz de tüketici olarak her daim kullanmaktayız. Süre gelen bu düzenden, herkes memnun gibi görünüyor. Moda rüzgârı ile insanlar inanılmaz fiyatlara, küçücük bir parçaya sahip olabiliyor, indirimleri soluksuz takip edebiliyor. Hal böyleyken, stilistlerin iş bulma oranı da yükseliyor. Stilistlerin aynı zamanda farklı meslekler üzerinden para kazanabileceğini www.paraci.net sitemizden bakarak öğrenebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Spikerlik Yaparak Para Kazanma başlıklı makalemizde Para Kazanma, spikerler ve spikerlik hakkında bilgiler verilmektedir.

iyi bir stilist ne kadar kazanır

 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster