Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
21 Kasım 2012 Çarşamba

Evde Çalışarak İnternetten Para Kazanmak Mümkün mü?

06:20


Günümüzün zorlu yaşam koşullarında, kişilerin hayatları evleri ve işleri arasında sıkışıp kalmaktadır. Bu durumdan haklı olarak şikayetçi olan birçok kişi evlerinin rahatlığında çalışıp, kendilerine ve ailelerine daha çok vakit ayırmak istemekte ve online iş olanaklarını araştırmaktadır.


Evden para kazanmak ve başarılı bir internet pazarlama uzmanı olmak için illaki bir web site ya da blog sahibi olmanız gerekmemektedir. Web site sahibi olmadan internetten para kazanmanın da birçok yolu vardır. Fakat bir blog ya da web site sahibi olmanız, online gelirlerinizin daha çok artmasını ve müşterilerinizin size daha çok güven duymasını sağlayacaktır. İnternetten para kazanmanın yollarını aşağıda bulabilirsiniz:


Online iş yapmak isteyen kişilere ilk tavsiyem en kısa zamandan kendi blog/web sitelerini kurmalarıdır. Belki daha önceden kurmuş olduğunuz bir blogunuz ya da web siteniz olabilir. Fakat bu blog, online iş yapmanız için uygun değilse, amacınıza uygun yeni bir blog/web site kurun. Bloglar sürekli güncellenebilir olduğundan, web site yerine direkt olarak blog kurmak daha avantajlıdır. Blog konunuzu yapmak istediğiniz işe uygun olarak seçebilirsiniz. Eğer internet üzerinden satacak bir ürününüz varsa, zaten blog konunuzda bellidir. İnternet üzerinden satacak bir ürününüz yoksa, internette ne satabilirim? diye düşünüyorsanız aşağıdaki yöntem tam size göredir.


Günümüzden online iş kurmak ve evden para kazanmak için satacak bir ürününüzün olmasına hiç gerek yok. Piyasada hâlihazırda yapılmış olan ve satış ortaklığı yöntemiyle satılmayı bekleyen birçok ürün bulmak mümkündür. Satış ortaklığı yani affiliate marketing yöntemi ile başkalarının ürünlerinin tanıtımını yapmanız, müşteriyi ürün sahibinin web sitesine yönlendirip ürünü satın almasını sağlamanız durumunda, daha önceden belirlenen oranda komisyon kazanabilirsiniz. Peki ürün sahibinin dürüst davranıp, komisyonunuzu tam olarak ödediğini nasıl anlayacaksınız? Tabiî ki bu konuda güvenilir satış ortaklığı sitelerine üye olarak.


Türkiye’de satış ortaklığı konusunda en güvenilir affiliate network sitelerinden biri xTicaret’tir. Bu site internet üzerinden satılacak ürünlere ulaşabilir hem de şeffaf sistemi sayesinde hangi üründen kaç para komisyon kazandığınızı görebilir ve kazandığınız komisyonları yine bu sitenin güvencesiyle hesabınızda görebilirsiniz.


XTİCARET’ E İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


Twitter, Facebook gibi sosyal ağ sitelerinde, Flicker, Youtube gibi paylaşım sitelerinde ya da diğer bloglar, forumlar gibi sosyal medya araçlarında konuşmalara katılarak, paylaşımlarda bulunarak, kişilerle etkileşime girerek internet pazarlaması yapmak mümkündür. Sosyal medya araçları yeni müşteriler edinme ve online reklam yapma konusunda birçok fırsat sunmaktadır. Örneğin potansiyel müşterilerinizin ilgi alanına girecek bir sayfa oluşturarak, onları bu sayfada toplayabilir ve işlerine yarayacak bilgiler verebilirsiniz. Tabi ki bu sırada kendi blogunuzun reklamını yaparak, onları blogunuza çekebilir ve ürünlerinizi tanıtabilirsiniz.


E-mail pazarlama en önemli internet pazarlama yöntemlerinden biridir. Maliyeti en düşük yöntem olması sebebiyle, kullanım oranı çok, etki alanı az olsa da, potansiyel müşterilerinizin rızası ile gönderdiğiniz mailler amacına ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerinizi anlatan bir e-mailin dakikalar içinde potansiyel müşterilerinize ulaşması ve para kazanmanız mümkündür. Hatta gönderdiğiniz e-maillerde affiliate ürünü tanıtıp, affiliate linkinizi buna yerleştirip, affiliate pazarlama bile yapabilirsiniz.


İnternette Kazanç Eğitimi içinTIKLAYIN


 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster