Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
18 Kasım 2012 Pazar

İNTERNET ZENGİNİ OLUN

05:15
- İnternet Zengini Olacaksınız

- Az Çalışıp, Çok Kazanacaksınız

- Kendi İşinizi Kuracaksınız

- Evinizde, Bilgisayarınızın Başında Çalışacaksınız

- İnternette Komisyoncu Olarak Çalışacaksınız

- İnternetten Binlerce Dolar Kazanacaksınız

Ülkemizde çok bilinmemesine rağmen, dünyada milyonlarca insan evinde bilgisayarının başında günde sadece 1-2 saat çalışarak aylık onbinlerce dolar kazanmaktadır. İngilizce “home-business” diye tabir edilen internetten komisyonculuk mantığına dayanan online işler vasıtasıyla artık birçok kişi evinin rahatlığında, patron veya müdür stresi yaşamadan kendi işini yapmaktadır. Hem az çalışıp – hem de çok kazanan bu insanlar, kendilerine ve ailelerine daha çok vakit ayırabilmektedirler.

Üniversiteden yeni mezun olduğum bir dönemde “home-business” yani “ev-iş” olarak çalışan bir insanla tanıştım. O güne kadar, birçok iş başvurusu yapmış, değişik işlerde çalışmıştım. Ancak çalıştığım hiçbir iş beni maddi olarak tatmin etmiyordu. Günde 10-11 saat çalışmak, hatta birçok defa mesaiiye kalmak ve karşılığında sadece temel ihtiyaçlarımı karşılamaya yeten bir maaş..!


“Home-Business” olarak çalışan yabancı bir insanla tanışmam bütün hayatımı değiştirdi. Kendisi günde sadece 1-2 saatini bilgisayarının başında geçirerek aylık $30,000 kazanıyordu. Ben ise 11 saat çalışmaya karşılık sadece $1,000. Üstelik nerdeyse tüm günümü bilgisayar başında geçiriyordum.

Kendisinden bana yardımcı olmasını ve bildiklerini öğretmesini istedim. Bana, internetten para kazanama yollarını öğrenmem için çeşitli İngilizce kaynaklar önerdi. Arkadaşımın bana önerdiği kaynakların hepsini okudum. Her yeni kaynağı okudukça kendimi “home-business” yani “ev-iş” konusunda daha çok geliştiriyordum ve internetten kazancım sürekli olarak artıyordu.

Aşağıda bu işe yeni başladığım dönemlerdeki kazancımı görebilirsiniz…

Internetten-Kazanc1

Nihayet bu konuda artık bir profesyonel olmuştum ve kendi internetten para kazanma yöntemlerimi geliştiriyordum. Geliştirdiğim yöntemleri kısa vadede kazançlı yöntemler ve uzun vadede kazançlı yöntemler, az kazandıran yöntemler ve çok kazandıran yöntemler olarak kategorilere sokuyordum.
 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster