Son Dakika
Sitemizde Güncel Olarak Yabancı Blogların Analizleri Yapılır
22 Kasım 2012 Perşembe

GooMass Başlangıç Kılavuzu Nedir?

02:56


Goomass başlangıç kılavuzu, Goomass eğitim kiti’nin içerisinde bulunan kitaplardan  sadece birisidir.Goomass yol haritası başlangıç kılavuzu ile internetten kendi pazarlama stratejinizi belirleyerek, hızlı bir şekilde internetten para kazanmaya başlayabilirsiniz.Goomass yol haritasında çiftçi ve avcı olmak üzere 2 çeşit pazarlama metodu öğretiliyor.Bunlardan hangisi size uygunsa o metodu seçerek para kazanıyorsunuz.Veya 2 metodu seçerekte çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.Bu 2 metodu kısaca açıklamak gerekirse;



1. Çiftçi yöntemi ile para kazanma: Blog yazarak para kazanma olarakta adlandırılabilir.Bir veya birden fazla blog yazarak ürünleri pazarlama yöntemidir.


2. Avcı yöntemi ile para kazanma: Ücretli reklam ağlarına para ödeyerek ürünlerin reklamının yapılmasıdır.Örneğin; Google Adwords bu reklam ağına örnek verilebilir.


Ayrıca Goomass yol haritası(başlangıç kılavuzu) Goomass eğitim kiti’nin özeti diyebileceğimiz bir yapıya sahip.Goomass yol haritası hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki resimi inceleyebilirsiniz.



 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster